Byggstädning Göteborg

Därför är vi proffs på byggstädning i Göteborg

Boka din byggstädning i Göteborg med SEM Städ. Låt våra proffs utföra ditt byggstäd i Göteborg. Som standard erbjuds 3 typer av byggstäd: grov byggstädning, fin byggstädning efter renovering samt etableringsstädning i Göteborg. Vi utför städning vid nybyggnation, städning efter renovering samt ombyggnation. SEM Städ erbjuder byggstädning åt såväl privatpersoner som renoverat, som bostadsrättsföreningar och byggföretag i Göteborg.

Etableringsstädning för underhåll och manskapsbodar Göteborg

För att ha en trivsam miljö på byggarbetsplatsen så sköter därför SEM Städ även underhåll av manskapsbodar i Göteborg. Här sker följaktningen en löpande städning av byggbodar, och gemensamma utrymmen såsom fikarum, omklädningsrum samt toaletter. Vi erbjuder även löpande tjänster för byggstädning. I dessa tjänster finns kontinuerlig borttagning av grövre smuts, rengöring av damm samt bortforsling av föremål, rester av byggmaterial, emballage med mera. Få kostnadsfri offert.

Grov byggstädning inför entreprenadbesiktning i Göteborg

Har du bokat en byggbesiktning i Göteborg så behövs det nämligen städas innan besiktningsmannens ankomst. Då behövs en grov städning inför denna entreprenadbesiktning eftersom besiktningsmannen ska kunna inspektera byggnationer som utförts utan att smuts omöjliggör besiktning. Vid grova byggstädning avlägsnas såväl rester från byggarbetet som rester av gipsskivor, tejp, skyddsplast samt att golven sopas rena från grövre smuts. Syftet är därav inte att göra det inflyttningsklart, utan således att göra det redo för att kunna inspekteras.

Fint byggstäd för städning efter renovering i Göteborg

Syftet med en fin byggstädning i Göteborg är att göra en nybyggnation, eller hem redo för inflytt efter en renovering. Denna typen av städning efter renovering syftar därmed till att städa bort byggdamm som samlats under renoveringen / byggnationen. Denna typen av byggstädning är således en finare städning som kräver mycket kunskap. I denna grundliga städningen rengörs därför samtliga ytor från byggdamm. Följaktningen inkluderas såväl väggar, golv, lister, karmar som fönster. Se vad som ingår i denna städning i vår checklista för byggstädning efter renovering i Göteborg.

Olika typer av byggstäd i Göteborg

Det finns 3 olika typer av byggstädning; grov byggstädning, fin byggstädning och etableringsstädning i Göteborg. Det är även vanligt förekommande att man väljer att kombinera grov byggstädning och fin byggstädning efter en renovering för att på en gång göra hemmet redo för inflytt.

Vad kostar byggstädning i Göteborg?

Fast pris för byggstädning i Göteborg sträcker sig från 35 kr per kvm (för privatpersoner som använder RUT-avdraget), till 56 kr ex. moms per kvm för företag. Beroende på vilket typ av byggstädning ni är i behov av, samt arbetets storlek så varierar därav priset. Det finns timpris att få för de städningar som behöver göras regelbundet, samt fast pris per kvm för engångstädningar.

Prisexempel på byggstädning i Göteborg:

 • Byggstädning av lägenhet på 50 kvm kostar: 1750 kr
 • Pris byggstädning av lägenhet 85 kvm: 2975 kr
 • Pris på byggstädning av villa 120 kvm: 4200 kr.

*Priserna ovan är inkl. moms och med nyttjat RUT-avdrag.

Städning efter renovering av hus i Göteborg

Till skillnad från när man renoverar en lägenhet, så har hus ofta större benägenhet till att sprida byggdammet då det enkelt kan ta sig vidare via trappor. Vi hjälper till med både grov byggstädning samt fin byggstädning i Göteborg när ni har renoverat huset, för att ni ska vara inflyttningsklara. Har ni kanske renoverat ett sovrum, renoverat källaren eller eventuellt gjort om köket? Ett tips när ni ska planera renovering är att inkludera byggstädning när ni beräknar kostnad för renovering. Då sparar ni tid och energi till annat, och kan snabbt få njuta av ert nya hem.

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  RUT-avdrag för byggstädning Göteborg

  Som privatperson så kan du få 50% billigare pris på din byggstädning och städning efter renovering i Göteborg. Vi justerar automatiskt ditt pris i din offert för byggstäd till att inkludera RUT-avdraget. Du behöver således inte aktivt göra något för att kunna använda RUT-avdraget för din städning efter renovering. Vi sköter all kontakt med Skatteverket. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag för städning.
  Vi utför alla typer av städning i Göteborg och stadens närmaste omgivningar, såsom flyttstädning Göteborg, visningsstädning och storstädning. Du kan även boka oss som din städfirma i Göteborg såväl som din flyttfirma i Göteborg.

  Mer än byggstäd Göteborg? Se nedan:

  Miljövänlig byggstädning Göteborg

  Vi levererar städningar som är skonsamma för dig och för miljön.

  Bra omdömen för byggstädning Göteborg

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och har bra omdömen för byggstädning i Göteborg.

  Offert på byggstäd i Göteborg?

  Kontakta oss att få offert och se vad din städning kostar per timme eller per kvm.

  Omdömen från våra kunder ?

  Vickan Wahlén

  Elin S