Byggstädning Jönköping

Vårt oöverträffade kunnande i byggstädning sprider glädje i Jönköping!

En byggstädning behövs när man utfört någon typ av byggnation i Jönköping. Detta är på grund av att det samlas byggdamm som är skadligt för hälsan. Som standard så erbjuder vi 3 typer av byggstäd i Jönköping: grov byggstädning, fin byggstädning efter renovering samt etableringsstädning. Vi utför städning vid nybyggnation, städning efter renovering samt ombyggnation. SEM Städ erbjuder byggstädning i Jönköping åt såväl privatpersoner som renoverat, som bostadsrättsföreningar och byggföretag.

Grov byggstädning Jönköping inför entreprenadbesiktning

Det behövs en grov städning inför byggbesiktning för att besiktningsmannen ska kunna inspektera byggnationer. Denna typ av städning är byggbranschens definition av en byggstädning i Jönköping. Vid denna grova byggstädning avlägsnas såväl rester från byggarbetet som rester av gipsskivor, tejp och skyddsplast samt att golven sopas rena från grövre smuts. Syftet är därav inte att göra det inflyttningsklart, utan framför allt att göra det redo för att kunna inspekteras. Beräkna ditt pris på byggstädning i Jönköping

Fin byggstädning Jönköping för städning efter renovering

Syftet med en fin byggstädning i Jönköping är att göra en nybyggnation, eller hem redo för inflytt efter en renovering. Denna typen av städning efter renovering syftar till att städa bort byggdamm som blivit till och samlats under byggnationen. Denna typen av byggstädning i Jönköping är en finare städning som kräver mycket kunskap och arbete. I denna grundliga städningen rengörs alla ytor från byggdamm. Därför inkluderas såväl väggar, golv, lister, karmar, sniderier som fönster. Se vad som ingår i vår checklista för byggstädning efter renovering.

Etableringsstädning för underhåll och manskapsbodar Jönköping

För att ha en trivsam miljö på byggarbetsplatsen så sköter SEM Städ även underhåll av manskapsbodar i Jönköping. Här sker en löpande städning av byggbodar, och gemensamma utrymmen såsom fikarum, omklädningsrum samt toaletter. Vi erbjuder även löpande tjänster för byggstädning i Jönköping. I dessa tjänster finns kontinuerlig borttagning av grövre smuts, rengöring av damm samt bortforsling av föremål, rester av byggmaterial, emballage med mera. Kontakta oss för offert

Städning efter renovering av lägenhet i Jönköping

Efter all typ av renovering samlas byggdamm. För att inte riskera att skadas vid inandning av byggdamm som blir kvar efter renovering, så ska man alltid utföra en fin byggstädning. Att städa bort byggdamm innebär extra utförligt arbete som kräver följande:
1. Rätt redskap, för att effektivt kunna fånga upp byggdammet.
2. Rätt metod för att att dammet ej ska spridas vidare, utan direkt tas bort.
3. Noggrant arbete för byggdamm tar sig in i de allra minsta vrår.

Städning efter renovering av hus i Jönköping

Till skillnad från när man renoverar en lägenhet, så har hus ofta större benägenhet till att sprida byggdammet då det enkelt kan ta sig vidare via trappor. Vi hjälper till med både grov byggstädning samt fin byggstädning i Jönköping när ni har renoverat huset, för att ni ska vara inflyttningsklara. Har ni kanske renoverat ett sovrum, renoverat källaren eller eventuellt gjort om köket? Ett tips när ni ska planera renovering är att inkludera byggstädning när ni beräknar kostnad för renovering. Då sparar ni tid och energi till annat, och kan snabbt få njuta av ert nya hem. SEM är en städfirma i Jönköping att lita på.

Vad kostar byggstädning Jönköping?

Det finns 3 olika typer av byggstädning i Jönköping; grov byggstädning, fin byggstädning och etableringsstädning. Det är även vanligt förekommande att man väljer att kombinera grov byggstädning och fin byggstädning efter en renovering för att på en gång göra hemmet redo för inflytt.
Beroende på vilket typ av byggstädning ni är i behov av, samt arbetets storlek så varierar priset. Det finns timpris att få för de städningar som behöver göras regelbundet, samt fast pris per kvm för engångstädningar.
Fast pris för byggstädning i Jönköping sträcker sig från 35 kr per kvm (för privatpersoner som använder RUT-avdraget), till 52 kr ex. moms per kvm för företag.

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  RUT-avdrag för byggstädning Jönköping

  Som privatperson så kan du få 50% billigare pris på din byggstädning och städning efter renovering i Jönköping. Vi justerar automatiskt ditt pris i din offert för byggstäd till att inkludera RUT-avdraget. Du behöver således inte aktivt göra något för att kunna använda RUT-avdraget för din städning efter renovering. Vi sköter all kontakt med Skatteverket. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag för städning.
  Vi utför alla typer av städning i Jönköping och stadens närmaste omgivningar, såsom hemstädning i Jönköping, visningsstädning och flyttstädning i Jönköping. Vi erbjuder även flyttfirma i Jönköping.

  Mer än byggstäd Jönköping? Se nedan:

  Miljövänlig byggstädning Jönköping

  Vi levererar städningar som är skonsamma för dig och för miljön.

  Bra omdömen för byggstädning Jönköping

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och har bra omdömen för byggstädning i Jönköping.

  Offert på byggstäd i Jönköping?

  Kontakta oss att få offert och se vad din byggstädning kostar per timme eller per kvm.

  Omdömen från våra kunder ?

  Vickan Wahlén

  Elin S