Flyttfirma Halmstad

Få en enkel flytt med flyttfirma i Halmstad som utför bäst flytthjälp

Behöver du flytthjälp? Vi är din flyttfirma i Halmstad. Våra flyttfirmor hjälper dig med hela din flytt. SEM levererar flytthjälp i Halmstad och dess närområden. Vi är en tillförlitlig aktör inom flytt och städtjänster. Vi har under åren byggt upp en unik kunskap samt erfarenhet av flyttjänster som flytthjälp, packning inför flytt, utlandsflytt och planering av flytt.

Trygg flytthjälp med bra flyttfirmor som SEM

 • Har det yrkestrafiktillstånd som krävs
 • Bohag 2010
 • Kontor 2003
 • Ansvarsförsäkring
 • Erfarna flyttgubbar

Be om offert för bärhjälp, flytthjälp & flyttransport i Halmstad

Hör av dig till oss så ger vi dig ett pris för din flyttransport och annan flytthjälp du behöver i Halmstad. Med oss kan du boka flyttbil, pianoflytt, och bärhjälp av andra tunga föremål, eller enbart en av dessa. Vi är bra på tunga lyft. Kontakta oss för pris via vårt formulär, eller direkt via telefon/mail. Du hittar information på våra kontaktsidor.

Vilket pris är det att boka en flyttfirma i Halmstad?

Du får ett fast pris på 690 kr per timme för flytthjälp i Halmstad av oss. Priset inkluderar 2 flyttgubbar samt 1 flyttbil. Prisexempel för vad flytthjälp kostar är att en lägenhet på 80 kvm, som ska flytta ca 1 timmes bilfärd längre bort kostar ca 6500 kr inkl. moms med RUT-avdrag.

Våra tjänster som flyttfirma i Halmstad: Vad som ingår när du bokar oss

Efter samtal med dig så uppskattar vi antal timmar som kommer att krävas för att utföra din flytt, och därefter ger vi dig ett fast pris. I det fasta priset så ingår förutom arbetstimmar även reservation av lastbilen, försäkring, drivmedel, avgift för yrkestrafikstillstånd och resa till och från utgångsort. På resan till och från utgångsort så får man inte göra RUT-avdrag enligt Skatteverkets regler. Vårt timpris för flyttfirma omvandlas därmed till ditt fasta pris för flytthjälp som du får offert på.

Vad påverkar pris på flytthjälp i Halmstad?

Kostnad för flytthjälp beräknas på ett antal olika faktorer. Ta reda på följande lista för att kunna få ett bra pris för flyttfirma:

 1. Bohagets storlek.
 2. Avstånd som ska flyttas.
 3. Flytt på en vardag eller helgdag.
 4. Tillgång till hiss om detta behövs.
 5. Använda RUT-avdraget för flytt.
 6. Tunga lyft.
 7. Gångavstånd från parkering till port.

Så här jobbar vi med flytthjälp i Halmstad

Vi är en flyttfirma som erbjuder flytthjälp i Halmstad med alla tjänster du kan tänkas behöva inför en flytt. SEM förmedlar tjänster inom flytt såsom flytthjälp, packning inför flytt, flyttransport med mera. Vi hjälper dig med bärhjälp av såväl flyttkartonger som flytt av piano och större möbler. Vi kvalitetssäkrar alla de flyttfirmor i Halmstad som vi arbetar med. SEM ser till att du får en flyttfirma som har alla de tillstånd som krävs. Våra flyttgubbar är i gott skick och vi ser till så att även flyttbilen har det tillstånd som krävs för att dina kära ägodelar och bohag ska komma på plats.

W3.CSS W3.CSS

Med SEM kan du skräddarsy din flytthjälp efter dina behov. Vi erbjuder följande tjänster:
Flyttbil
Bärhjälp
Flyttkartonger
Flytt av piano
Flytt av möbler
Nedpackning av bohag
Uppackning av bohag
Nedmontering av möbler
Uppmontering av möbler
Flyttstäd

Ja, du kan använda RUT-avdraget för flytthjälp från flyttfirma. Med RUT avdrag så betalar du 50% av priset på flyttjänster! RUT-avdraget kan användas av alla privatpersoner som betalar skatt i Sverige som fyllt 18 år. Du kan använda RUT-avdraget upp till 75 000 kr per person och år. Du behöver inte aktivt göra något för att kunna använda dig av RUT-avdraget när du bokar flyttfirma för flytthjälp, utan alla företag som har F-skattsedel sköter det åt dig. Tack vare RUT-avdraget får du bra pris på flytthjälp när du bokar flyttfirma i Halmstad. Läs mer om RUT-avdraget här.

Vi är en flyttfirma som utför flytt åt privatpersoner såväl som företagsflytt. Vi utför flytt i Halmstad med dess närområden, flytt mellan städer men gör även längre typer av flyttningar i hela Sverige och flytt utomlands.

Vi utför flytt i Halmstad med närområde, såväl som flytt utomlands och flytt inom Sverige åt privatpersoner. Boka flytthjälp med oss som din flyttfirma i Halmstad, så tar vi dig till rätt plats på rätt sätt. Är du i gång med att flytta så gör vi det enkelt för dig oavsett av vilken anledning du ska flytta. Du kanske ska flytta med barn, flytta ihop, flytta isär, eller söker flytt till äldreboende? Vi har de pusselbitar som krävs för att din flytt ska bli friktionsfri, och trygg.

Ska du byta kontor, eller kanske har fått en ny lagerlokal? Vi hjälper dig! Våra flyttgubbar har erfarenhet av kontorsflytt/företagsflytt. Våra flyttgubbar arbetar effektivt och noga så att ni kommer ur flyttkaoset och in i jobb mode snabbt igen. Vi ser till att hela flytten av kontoret blir smidigt utfört och med bra planering och precision. Gör din flytt enklare, boka oss som din flyttfirma i Halmstad redan idag!

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Gör dig redo för flytt med våra flyttips

  Gör din flytt smidig och säker genom att ta del av våra flyttips. Se gärna också vår checklista för flytt.

  • Gör en checklista för flytt
  • Boka flytthjälp i tid
  • Flyttrensa i god tid
  • Sälj av saker du inte behöver
  • Gör packningsplan
  • Flytta elavtal
  • Flyttanmälan hos Skatteverket
  • Packa smart inför flytt
  • Fixa flyttkartonger
  • Fixa plastsäckar för kläder
  • Märk allt du packar
  • Fixa internet till nya bostaden
  • Boka flyttstädning i Halmstad
  • Försäkra nya bostaden
  • Se till driften: värme, vatten, sophämtning
  • Adressändra i god tid
  • Boka / avboka parkeringsplats
  • Ska du flytta med barn så ställ dig i kö för ny förskole- och skolplats
  • Boka städfirma i Halmstad

  Boka allt för flytten från SEM som är bäst bland flyttfirmor i Halmstad

  Med oss kan du inte bara boka flytthjälp. Det är mycket som ska hinnas göras när man ska flytta. Ännu mer att göra, och mindre tid finns det om man ska flytta med barn. Det är därför mycket populärt att boka flyttstädning inför flytt från en städfirma. Med vårt flyttstäd Halmstad kan du checka av ytterligare en sak på din checklista för flytt. Vi lämnar garanti på alla våra städningar.

  Flyttfirma som erbjuder mer än flytthjälp Halmstad

  Perfekt flytthjälp i Halmstad

  Vi garanterar perfekt flytthjälp med kvalitetsgaranti.

  Boka flyttfirma i Halmstad med trygghet

  Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha ansvarsförsäkring.

  Vad kostar flyttfirma i Halmstad?

  Få offert med kostnad för din flytthjälp på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Anna Lindberg

  Marie Falkenström-Larsson