Flyttfirma Jönköping

Få en enkel flytt med flyttfirma i Jönköping som utför bäst flytthjälp

När det är dags för flytt i Jönköping så kommer du att behöva flytthjälp. Vi är din lokala flyttfirma i Jönköping. Vi fungerar som en flyttfirma som erbjuder helhetslösningar för att göra det så enkelt som möjligt för dig under din flytt. Därför erbjuder vi flytt och städtjänster i en bokning. SEM är en flyttfirma i Jönköping att lita på.

Så gör vi det lättare med flytthjälp i Jönköping

Vi vill att du ska kunna luta dig tillbaka och få all flytthjälp i Jönköping som flyttbil, bärhjälp samt packning fixat på samma gång. SEM utför flytt i Sverige samt flytt utomlands och hjälper dig med flytt av hela ditt bohag. Vår flyttfirma hjälper dig att flytta möbler såväl som flytt av piano i Jönköping. Behöver du effektivisera flytten ytterligare så hjälper vi även med flyttjänster såsom packning, flyttkartonger och emballage.

Flyttfirma Jönköping – Vi hjälper dig med hela flytten

Det är mycket som ska hinnas göras när man ska flytta. Därför fungerar vi lika bra till att flytta möbler som att utföra städning inför flytt. Du läste rätt; med oss så får du en enkel flytt då vi fungerar lika bra som flyttfirma som städfirma i Jönköping när du flyttar. Boka både flytt och städ i Jönköping på samma gång med SEM. Med vår flyttstädning Jönköping kan du checka av ytterligare en sak på din checklista för flytt.

Vilket pris är det att boka en flyttfirma i Jönköping?

Du får ett fast pris på 345 kr per timme för flytthjälp i Jönköping av vår flyttfirma. Priset inkluderar 1 flyttgubbe och 1 flyttbil. Prisexempel för vad flytthjälp kostar är att en lägenhet på 80 kvm, som ska flytta ca 1 timmes bilfärd längre bort kostar ca 6500 kr inkl. moms med RUT-avdrag.

Vad ingår när du bokar oss som din flyttfirma i Jönköping?

Efter samtal med dig så uppskattar vi antal timmar som kommer att krävas för att utföra din flytt och du får ett fast pris av oss. I det fasta priset så ingår förutom arbetstimmar även reservation av lastbilen, försäkring, avgift för yrkestrafikstillstånd, och resa till och från utgångsort. På resan till och från utgångsort så får man inte göra RUT-avdrag enligt Skatteverkets regler. Vårt timpris för flyttfirma omvandlas därmed till ditt fasta pris för flytthjälp som du får offert på.

Flytthjälp i Jönköping med det lilla extra

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Vi finns till hands när du behöver flytthjälp i Jönköping och erbjuder därför de där extra flyttjänsterna som kan behövas när man flyttar. Du kan boka följande extra flyttjänster till din flytt:

 • Flyttkartonger
 • Packhjälp
 • Flytt av piano
 • Emballage till packning
 • Nedmontering av möbler
 • Uppmontering av möbler
 • Flyttstäd

Så här jobbar vi som din lokala flyttfirma i Jönköping

Vi vet att det är mycket som ska klaffa när man ska flytta. All bärhjälp i Jönköping ska vara på plats, hela bohaget ska vara redo för flytt, allt nedpackat i flyttkartonger och flyttbilen redo för avgång. Du kan därför känna dig trygg med oss. Vi är en av de flyttfirmor i Jönköping som står ut i mängden då vi ser till så att din flytt går lika smidigt som den går effektivt och tryggt. Våra flyttgubbar är i gott skick och vi ser till så att även flyttbilen har det tillstånd som krävs för att dina kära ägodelar och bohag ska komma på plats.

Bäst flyttfirma i Jönköping för privatflytt / bohagsflytt

Vi finns för att stå till din tjänst med hjälp med flytt mitt i livspusslet. Du kanske ska flytta med barn, flytta ihop, flytta isär, eller söker flytt till äldreboende? Vi har de pusselbitar som krävs för att din flytt ska bli friktionsfri, och trygg. Vi erbjuder flytthjälp i Jönköping, såväl som flytt utomlands och flytt inom Sverige. Boka flyttfirma SEM i Jönköping, så tar vi dig till rätt plats på rätt sätt.

Boka din flyttfirma i Jönköping som förenklar företagsflytt / kontorsflytt

Ska du flytta kontoret eller företaget till nya lokaler i Jönköping så fixar våra flyttgubbar detta. Vi har erfarenhet av kontorsflytt samt företagsflytt och vet vikten av att snabbt komma ut flyttkaoset och redo för arbete igen. Vi ser till att hela flytten av kontoret blir smidigt utfört och med bra planering samt precision.

RUT-avdrag flytt – så får du billigaste flytthjälpen i Jönköping

Med RUT-avdraget får du halva priset på din kostnad för flyttfirma i Jönköping. Använd RUT-avdraget för flytt så får du bra pris på flytthjälp. Det är ett enkelt sätt att få till ett bättre pris på din flytt och du kan även använda den för ditt flyttstäd i Jönköping då båda räknas som hushållsnära tjänster. Om du vill ha hjälp med att utnyttja RUT-avdraget för att få till billig städning i Jönköping behöver du bara höra av dig. Vi hjälper dig gärna!

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Smarta flyttips från din lokala flyttfirma i Jönköping

  • Gör en checklista för flytt
  • Boka flytthjälp i tid
  • Flyttrensa i god tid
  • Sälj av saker du inte behöver
  • Organisera flyttpackning
  • Flytta elavtal
  • Flyttanmälan hos Skatteverket
  • Fixa flyttkartonger / flyttlådor
  • Fixa plastsäckar för kläder
  • Märk allt du packar
  • Fixa internet till nya bostaden
  • Boka flyttstädning
  • Försäkra nya bostaden
  • Se till driften: värme, vatten, sophämtning

  Perfekt flytthjälp i Jönköping

  Vi garanterar perfekt flytt med kvalitetsgaranti.

  Boka trygg flytthjälp i Jönköping

  Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha ansvarsförsäkring.

  Vad kostar flyttfirma i Jönköping?

  Få offert med kostnad för din flytt på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Marie Falkenström-Larsson

  Anna Lindberg