Flyttfirma Skövde

Få en enkel flytt med flyttfirma i Skövde som utför bäst flytthjälp

Är det flyttdax? Vi ser till att du får det städat och ordnat i flyttkaoset. Din lokala flyttfirma i Skövde som står till tjänst med helhetslösningar samt ett stort utbud av flyttjänster för att din flytt ska bli så enkel och trygg som möjligt. Vi utför privatflytt av bohag samt företagsflytt i Skövde. Ta en minut och be om kostnadsfri offert när du behöver flytthjälp i Skövde.

Boka allt för flytten från SEM som är bäst bland flyttfirmor i Skövde

Det är mycket som ska hinnas göras när man ska flytta. Med oss kan du därför boka både flytthjälp och städhjälp när du bokar flyttfirma i Skövde. Med vårt flyttstäd i Skövde kan du checka av ytterligare en sak på din checklista för flytt. Vi lämnar garanti på alla våra flyttjänster.

Hur gör vi det lättare med flytthjälp i Skövde?

Vi vill att du ska få all flytthjälp i Skövde som du behöver och ha flyttbil, bärhjälp samt packning fixat på samma gång. Vi utför flytt i Skövde samt hela Sverige och hjälper dig med flytt av hela ditt bohag. Behöver du effektivisera flytten ytterligare så hjälper vi dig även med tjänster såsom magasinering och har egna flyttkartonger och emballage. Vi hjälper dig flytta möbler såväl som flytt av piano.

Vilket pris är det att boka en flyttfirma i Skövde?

Du får ett fast pris på 690 kr per timme för flytthjälp i Skövde av oss. Priset inkluderar 2 flyttgubbar och 1 flyttbil. Prisexempel för vad flytthjälp kostar är att en lägenhet på 80 kvm, som ska flytta ca 1 timmes bilfärd längre bort kostar ca 6500 kr inkl. moms med RUT-avdrag.

Vad ingår i flytthjälp i Skövde?

Efter samtal med dig så uppskattar vi antal timmar som kommer att krävas för att utföra din flytt och du får ett fast pris av oss. I det fasta priset så ingår förutom arbetstimmar även reservation av lastbilen, försäkring, drivmedel, avgift för yrkestrafikstillstånd, och resa till och från utgångsort. På resan till och från utgångsort så får man inte göra RUT-avdrag enligt Skatteverkets regler.

Så här jobbar vi som din flyttfirma i Skövde

SEM är en av de flyttfirmor i Skövde som står ut i mängden då vi ser till så att din flytt går lika smidigt som den går effektivt och tryggt. Våra flyttgubbar är i gott skick och vi ser till så att även flyttbilen har det tillstånd som krävs för att dina kära ägodelar och bohag ska komma på plats.

Flyttfirma i Skövde för privatflytt samt bohagsflytt

Är du i gång med att flytta så gör vi det enkelt för dig oavsett av vilken anledning du ska flytta. Du kanske ska flytta med barn, flytta ihop, flytta isär, eller söker flytt till äldreboende? Vi har de pusselbitar som krävs för att din flytt ska bli friktionsfri samt trygg. Vi utför flytt i Skövde med närområde, såväl som flytt utomlands och flytt inom Sverige. Boka flytthjälp med oss som din flyttfirma i Skövde, så tar vi dig till rätt plats på rätt sätt. Du kan även boka oss som din städfirma i Skövde.

Flyttfirma i Skövde för företagsflytt samt kontorsflytt

Våra flyttgubbar har erfarenhet av kontorsflytt samt företagsflytt och vet vikten av att snabbt komma ut flyttkaoset och redo för arbete igen. Vi ser till att hela flytten av kontoret blir smidigt utfört och med bra planering samt precision. Gör din flytt enklare, boka oss som din flyttfirma i Skövde redan idag!

Vad påverkar pris på flytthjälp i Skövde?

Pris på flytthjälp i Skövde varierar. Priset beror bland annat på om du är privatperson eller företagskund. Vi hjälper dig med din flytt oavsett. Pris för flytthjälp i Skövde beror även på bohagets storlek och avstånd som ska flyttas, tid och dag som önskas samt om det finns tillgång till hiss om detta är nödvändigt. Ta en minut och be om kostnadsfri offert för flytthjälp.

RUT-avdrag flytt – mindre kostnad för flyttfirma i Skövde

Glöm inte att du kan använda RUT-avdraget till hela din flytt. Då kan du kan dra av 50 % av arbetskostnaden med hjälp av RUT-avdraget. Använd RUT-avdraget för flytt så får du bra pris på flytthjälp. RUT är ett enkelt sätt att få till ett bättre pris på din flytt och du kan även använda den för din flyttstädning i Skövde. Om du vill ha hjälp med att utnyttja RUT-avdraget för att få till billig städning i Skövde behöver du bara höra av dig. Vi hjälper dig gärna!

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Smarta flyttips inför din flytt i Skövde

  • Gör en checklista för flytt
  • Boka flytthjälp i tid
  • Flyttrensa i god tid
  • Sälj av saker du inte behöver
  • Gör packningsplan
  • Flytta elavtal
  • Flyttanmälan hos Skatteverket
  • Fixa flyttkartonger / flyttlådor
  • Fixa plastsäckar för kläder
  • Märk allt du packar
  • Fixa internet till nya bostaden
  • Boka flytt och städ i Skövde
  • Försäkra nya bostaden
  • Se till driften: värme, vatten, sophämtning

  Flyttfirma som erbjuder mer än flytthjälp Skövde

  Perfekt flytthjälp i Skövde

  Vi garanterar perfekt flytthjälp med kvalitetsgaranti.

  Boka flyttfirma i Skövde med trygghet

  Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha ansvarsförsäkring.

  Vad kostar flyttfirma i Skövde?

  Få offert med kostnad för din flytthjälp på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Anna Lindberg

  Marie Falkenström-Larsson