Flyttfirma Varberg

Enkel flytt med flyttfirma i Varberg som utför bäst flytthjälp

Behöver du flytthjälp i Varbergs kommun? Vi är bra flyttfirma i Varberg som hjälper dig med hela din flytt. SEM levererar flytthjälp i Varberg samt i hela Varbergs kommun. Vi är en tillförlitlig aktör inom flytt- och städtjänster. Vår flyttfirma har unik kunskap och erfarenhet av flytt i Varberg såsom bohagsflytt, kontorsflytt, lagerförvaring, bärhjälp och packning inför flytt.

Trygg flytthjälp med bra flyttfirmor som SEM

 • Har det yrkestrafiktillstånd som krävs
 • Bohag 2010
 • Kontor 2003
 • Ansvarsförsäkring
 • Erfarna flyttgubbar

Be om offert för bärhjälp samt flytthjälp från bästa flyttfirman i Varberg

Hör av dig till oss så ger vi dig ett pris för din flyttransport och annan flytthjälp du behöver i Varberg. Med oss kan du boka flyttbil, pianoflytt, samt bärhjälp av andra tunga föremål, eller enbart en av dessa. Vi är bra på tunga lyft. Kontakta oss för pris via vårt formulär, eller direkt via telefon / mail.

Vad är det för pris att boka en flyttfirma i Varberg?

Du får ett fast pris på 690 kr per timme för flytthjälp i Varberg av oss. Priset inkluderar 2 flyttgubbar och 1 flyttbil. Prisexempel för vad flytthjälp kostar är att en lägenhet på 80 kvm, som ska flytta ca 1 timmes bilfärd längre bort kostar ca 5600 kr inkl. moms med RUT-avdrag.

Efter samtal med dig så uppskattar vi antal timmar som kommer att krävas för att utföra din flytt och du får ett fast pris av oss. Vårt timpris för flyttfirma omvandlas därmed till ditt fasta pris för flytthjälp som du får offert på.

Vad påverkar pris på flytthjälp i Varberg?

Kostnad för flytthjälp beräknas på ett antal olika faktorer. Ta reda på följande saker för att kunna få ett bra pris för flyttfirma i Varberg:

 1. Bohagets storlek
 2. Avstånd som ska flyttas
 3. Flytt på en vardag eller helgdag
 4. Tillgång till hiss om detta behövs
 5. Använda RUT-avdraget för flytt

Så här jobbar vi med flytthjälp i Varberg

Vi är en flyttfirma som erbjuder flytthjälp i Varberg med alla tjänster du kan tänkas behöva inför en flytt. SEM förmedlar tjänster inom flytt såsom flytthjälp, packning inför flytt, flyttransport och magasinering. Vi hjälper dig med bärhjälp av såväl flyttkartonger samt flytt av piano och större möbler. Vi kvalitetssäkrar alla de flyttfirmor i Varberg som vi arbetar med. SEM ser till att du får en flyttfirma som har alla de tillstånd som krävs. Våra flyttgubbar är i gott skick och vi ser till så att även flyttbilen har det tillstånd som krävs för att dina kära ägodelar och bohag ska komma på plats.

W3.CSS W3.CSS

Med SEM kan du skräddarsy din flytthjälp efter dina behov. Vi erbjuder följande tjänster:
Flyttbil
Bärhjälp
Flyttkartonger
Flytt av piano
Flytt av möbler
Nedpackning av bohag
Uppackning av bohag
Nedmontering av möbler
Uppmontering av möbler
Magasinering
Flyttstäd

Ja, du kan använda RUT-avdraget för flytthjälp från flyttfirma. Med RUT-avdrag så betalar du 50% av priset på flyttjänster! RUT-avdraget kan användas av alla privatpersoner som betalar skatt i Sverige som fyllt 18 år. Du kan använda RUT-avdraget upp till 75 000 kr per person och år. Du behöver inte aktivt göra något för att kunna använda dig av RUT-avdraget när du bokar flyttfirma för flytthjälp, utan alla företag som har F-skattsedel sköter det åt dig. Tack vare RUT-avdraget får du bra pris på flytthjälp när du bokar flyttfirma i Varberg. Läs mer om RUT-avdraget här.

Vi är en flyttfirma som utför flytt åt privatpersoner såväl som företagsflytt. Vi utför flytt i Varberg med dess närområden, flytt mellan städer men gör även längre typer av flyttningar i hela Sverige och flytt utomlands.

Vi utför flytt i Varberg med närområde, såväl som flytt utomlands och flytt inom Sverige åt privatpersoner. Boka flytthjälp med oss som din flyttfirma i Varberg, så tar vi dig till rätt plats på rätt sätt. Är du i gång med att flytta så gör vi det enkelt för dig oavsett av vilken anledning du ska flytta. Du kanske ska flytta med barn, flytta ihop, flytta isär, eller söker flytt till äldreboende? Vi har de pusselbitar som krävs för att din flytt ska bli friktionsfri, och trygg. Du kan även boka oss för din flyttstädning i Varberg, för att göra din flytt ännu enklare.

Ska du byta kontor, eller kanske har fått en ny lagerlokal? Vi hjälper dig! Våra flyttgubbar har erfarenhet av kontorsflytt / företagsflytt. Våra flyttgubbar arbetar effektivt och noga så att ni kommer ur flyttkaoset och in i jobb mode snabbt igen. Vi ser till att hela flytten av kontoret blir smidigt utfört och med bra planering och precision. Gör din flytt enklare, boka oss som din flyttfirma i Varberg redan idag!

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Gör dig redo för flytt med våra flyttips

  Gör din flytt smidig samt säker genom att ta del av våra flyttips. Se gärna också vår checklista för flytt.

  • Gör en checklista för flytt
  • Boka flytthjälp i tid
  • Flyttrensa i god tid
  • Sälj av saker du inte behöver
  • Gör packningsplan
  • Flytta elavtal
  • Flyttanmälan hos Skatteverket
  • Packa smart inför flytt
  • Fixa flyttkartonger / flyttlådor
  • Fixa plastsäckar för kläder
  • Märk allt du packar
  • Fixa internet till nya bostaden
  • Boka flyttstädning
  • Försäkra nya bostaden
  • Se till driften: värme, vatten, sophämtning
  • Adressändra i god tid
  • Boka / avboka parkeringsplats
  • Ska du flytta med barn så ställ dig i kö för ny förskole- och skolplats
  • Boka städfirma i Varberg

  Boka flyttfirma SEM som är bäst bland flyttfirmor i Varberg

  Med oss kan du inte bara boka flyttfirma i Varberg. Det är mycket som ska hinnas göras när man ska flytta. Ännu mer att göra, och mindre tid finns det om man ska flytta med barn. Det är därför mycket populärt att boka flyttstädning inför flytt från en städfirma. Med vårt flyttstäd Varberg kan du checka av ytterligare en sak på din checklista för flytt. Vi lämnar garanti på alla våra städningar.

  Flyttfirma som erbjuder mer än flytthjälp Varberg

  Bäst flytthjälp i Varberg

  Vi garanterar perfekt flytthjälp med kvalitetsgaranti.

  Boka flyttfirma i Varberg med trygghet

  Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha ansvarsförsäkring.

  Vad kostar flyttfirma i Varberg?

  Få offert med kostnad för din flytthjälp i Varberg inom 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Marie Falkenström-Larsson

  Anna Lindberg