Flyttfirma & flytthjälp

Trygg flytthjälp med rätt flyttfirma

Behöver du hjälp med att flytta så erbjuder vi dig lösningar för hela flyttprocessen och står redo med en hjälpande hand. Anlita oss som flyttfirma så att du kan fokusera på ditt nya hem. För flyttjänster som ger en smidig flytt så arbetar vi med etablerade flyttfirmor som utför flytthjälp i hela Sverige med väl erfarna flyttgubbar.

Detta ingår i flytthjälp:

 • Fast pris på flytthjälp
 • Trygg flytthjälp tack vare Bohag 2010 och trafiktillstånd
 • Ansvarsförsäkring
 • Flyttbil
 • Flytt av möbler
 • Flyttgubbar
 • Bärhjälp

Vem kan anlita vår flyttfirma?

Vi hjälper privatpersoner såväl som företag med flytt inom Sverige eller flytt utomlands samt flyttpackning. Vi hjälper er med bärhjälp av enstaka möbler, kassaskåp eller piano.

Vad kostar flyttfirma?

Kostnaden för flyttfirmor som utför flytthjälp varierar beroende på bohagets storlek, samt avståndet som ska flyttas. Be om offert för flytthjälp i formuläret nedan för att veta kostnad för flytt för dig.

Så får du billigaste priset på flyttfirma

Priset varierar även beroende på om det är helgdag, eller vardag som flytten ska ske. För att få liten kostnad för flytt så välj en flyttdag som är en vardag. Vi erbjuder priser för flytthjälp som är billiga med tanke på erfarenhet och trygga händer som kommer att vara med dig i din flytt. En pålitlig flyttfirma är välrekommenderat i stressiga tider som en flytt innebär. Det finns även ett utbud av tillvalstjänster för att göra din flytt så smidig som möjligt för dig.

Tjänster för tillval i flytthjälp:

 • Packning
 • Flytt piano
 • Kartonger
 • Bubbelplast och emballage
 • Flyttstädning
 • Nedmontering av möbler
 • Montering av möbler
 • Magasinering

Kombinera din flytt med städ

En flytt kommer aldrig ensam. För att underlätta din flytt, så erbjuder vi både flytt och städ för att underlätta för dig på din flyttdag. Minska de moment som du behöver göra innan flytten genom att boka både flyttfirma samt städfirma på samma gång. Vi ger dig pris på flyttstädning och flytt i samma offert.

SEM Städ är ett städföretag med nästan 11 års erfarenhet av flyttjänster samt andra typer av städning såsom visningsstädning, kontorsstädning, byggstädning och fönsterputs med mera.

RUT-avdrag flytt

Nyttja fördelarna med RUT-avdraget för flytthjälp så får du 50 procent avdrag på dina kostnader för flytt. RUT-avdraget kan nyttjas av alla privatpersoner i Sverige som betalar tillräckligt med skatt. Denna går lika bra att nyttja även på din flyttstädning. Vi justerar priset på flytthjälp redan i offerten åt dig så ser du direkt vad flytthjälp kostar för dig. Läs mer om RUT-avdraget här. RUT-avdraget för flytthjälp gäller enbart själva tjänsten flytthjälp, och man kan därav ej göra avdrag på flyttbilen, flyttkartonger, flyttkärra eller liknande.

Flytt-tips från omtyckt flyttfirma i Sverige

Det är mycket att tänka på vid flytt. Vi har därför skapat en checklista för flytt så att du har koll på vad som är gjort, och allt som är kvar att göra. Här får du med dig välbehövda tips inför flytt som kommer väl till pass i flyttkaoset. Vårt bästa tips är att vara ute i god tid för att boka flyttfirma och även att boka flyttstädning om du ska ha detta. Se alla våra flyttips här.

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Fler flytt- och städ tjänster från flyttfirma SEM

  Flytt och städ

  Perfekt flytthjälp

  Vi garanterar perfekt flytthjälp med kvalitetsgaranti.
  Flyttstäda

  Boka flyttfirma med trygghet

  Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha ansvarsförsäkring.
  flyttstädning offert

  Offert från flyttfirma

  Få offert med kostnad för din flytt på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Anna Lindberg

  Marie Falkenström-Larsson