Flyttstädning Örebro

Anlita oss i Örebro för bäst flyttstädning så hjälper vi dig med ditt flyttstäd

Vi hjälper dig att få en sak ur vägen; flyttstädning i Örebro. Boka oss som din städfirma i Örebro som gör det enkelt för dig. Vi utför inte bara flyttstäd i Örebro, utan kan även göra din flytt ännu enklare genom att fungera både som ditt städföretag liksom din flyttfirma i Örebro. Få det organiserat, städat och en smidig flytt när det väl är flyttdax. Hos oss får du billigt flyttstäd i Örebro med trygghetsgaranti.

Därför bokar 9 av 10 oss för deras flyttstädning i Örebro

 • Bra recension för flyttstäd: betyg 5 av 5
 • Billig flyttstädning i Örebro
 • 7 dagars städgaranti
 • 11 års erfarenhet av flyttstädning
 • Följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning
 • Bästa service och trevlig personal

Vad är det för pris på flyttstädning i Örebro?

Pris på flyttstädning i Örebro är 30 kr/kvm inklusive moms. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas.

Prisexempel på flyttstädning Örebro:

 • Pris flyttstädning av lägenhet på 50 kvm: 1500 kr
 • Pris flyttstädning av lägenhet på 80 kvm: 2400 kr
 • Flyttstädning av villa på 100 kvm kostar: 3000 kr.

Är det skillnad på pris på flyttstäd av lägenhet eller villa i Örebro?

Kostnaden är i princip det samma oavsett om du vill ha flyttstädning i lägenhet, eller flyttstädning av villa i Örebro. Det som oftast skiljer på priset är att villor har fler biutrymmen som kan rengöras.

Hur får jag billigt flyttstäd i Örebro ?

Önskar du ha så billigt pris på flyttstädning i Örebro som möjligt så har vi 3 tips som hjälper dig med att få ner priset:

 1. Försök att inte boka i direkt anslutning till månadsskifte. Då är det nästan alltid fullbokat. Boka din flyttstädning på en vardag mellan kl 08-18, samt inte direkt vid månadsskiftet. Helger, röda dagar och obekväma tider kan också kosta 10% – 30% mer.
 2. Använd RUT-avdraget så betalar du endast 50% av priset på din flyttstädning.
 3. Städa dina biutrymmen på egen hand.

Kostnadsfri snabb offert på bäst flyttstäd i Örebro

Undrar du pris på flyttstäd i Örebro? Be om en snabb offert på flyttstädning! Då ser du direkt vad just ditt flyttstäd kostar för din villa eller lägenhet. Det är helt förpliktningslöst att be om offert, och det hjälper dig att välja samt jämföra rätt städföretag. Du kan även snabbt se vad flyttstädning har för pris i Örebro i vår prislista för flyttstädning.

Boka SEM Städ för bra flyttstädning i Örebro

Gör din flytt enkelt och boka ett bra städföretag att utföra din flyttstädning i Örebro när det väl är flyttdags. Det är mycket som ska organiseras och tajmas med en flytt, därför värdesätter vi punktlighet och pålitlighet. Våra städare är utbildade i alla redskap och produkter vi använder, vilket gör att du kan känna dig trygg med att det blir rent och uppfyller alla krav på flyttstädning. Anlita ett städföretag så att du kan fokusera på annat såsom att få saker på sin plats i ditt nya hem.

Vi följer regler för flyttstäd i Örebro

Vi uppfyller de krav som ställs på flyttstädning. För att både hyresgäst och hyresvärd, eller den nya boende i villan ska känna sig trygga med att en flyttstädning blir ordentligt utfört så har SEM Städ en checklista för flyttstäd som följer Mäklarsamfundets riktlinjer. Den uppfyller såväl hyresvärdens krav på flyttstädning i Örebro såsom de förväntningar som de nya boende i villan har. Denna checklistan gör så att det inte finns några oklarheter över vad som ingår i en flyttstädning och det uppstår inga missförstånd över vad som ska städas. Om någon av parterna ej är nöjd med den utförda flyttstädningen så kan man alltid nyttja städgaranti som är på hela 7 dagar.

Därför har vi bästa recension på flyttstädning i Örebro

Vi är mycket stolta över de bra recensioner vi får av kunder för vår flyttstädning. Detta gör att vi vågar kalla oss proffs på städning i Örebro. Vi utför olika typer av städning i hela Örebro län. Vår specialitet har blivit flyttstädning då detta kräver hårt arbete, bra planering samt framförhållning, och vi vet hur detta levereras. Våra städare som utför flyttstädningar arbetar efter ett väl utarbetat system för att leva upp till kraven för flyttstädning. Detta gör att du får det rent från grunden och att vi levererar en effektiv städning. Det är så vi säkerställer att vi gör vad vi kan för att hjälpa dig med din flytt.

3 tips inför flyttstäd i Örebro

För att säkra att ditt flyttstäd blir utfört effektivt samt att det går att göra rent från grunden så finns det saker du kan göra för att underlätta för städarna.

 1. Se till att ha tömt bostaden på möbler och saker. Önskas det bortforsling av möbler och andra saker så skall detta bokas på förhand. Annars städas det runtom möbler så gott det går.
 2. Frosta av frysen.
 3. Dra ut vitvaror så att det kan städas bakom, annars städas runtom och inuti.

Boka städföretaget SEM för enkel flytt och städ i Örebro

Är du intresserad av flyttstädning i Örebro? Använd dig av vårt formulär redan idag för att snabbt få ett prisförslag. Vi ger dig fasta priser, vilket innebär att du har full koll på vad städningen kommer att kosta redan från start. Med vår hjälp slipper du tänka på flyttstädningen, lägg istället tid på något som är roligare.
När du bestämmer dig för att boka vår flyttstädning i Örebro, vänligen ge oss denna informationen för en enkel och effektiv bokningsprocess:

 1. Önskat datum och tid för flyttstäd.
 2. Adress för utförandet.
 3. Personnummer för RUT-avdrag.
 4. Fullständigt namn.
 5. Telefonnummer för snabb och smidig kontakt.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Städarna som erbjuder mer än flyttstädning i Örebro

  Vidare kan vi även erbjuda visningsstädning och många andra typer av städningar i Örebro. Vi kan även erbjuda dig bra flytthjälp i Örebro. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

  Vi är ditt städföretag för flytt och städ i Örebro

  Flytt och städ

  Bra & billigt flyttstäd Örebro

  Vi garanterar billig men bäst flyttstäd med 7 dagars garanti.
  städfirma flyttstäd

  Boka flyttstädning i Örebro med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierat städföretag.
  pris flyttstädning

  Offert flyttstäd Örebro

  Få offert med kostnad för ditt flyttstäd på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Alexandra V

  Elin S