Flyttstädning Örebro

Så levererar vi bäst flyttstädning i Örebro

Upplever du att du inte orkar med allt som ska göras när du ska flytta? Vi hjälper dig att få en sak ur vägen; flyttstädning i Örebro. Boka en städfirma i Örebro som gör det enkelt för dig. Vi utför inte bara flyttstäd i Örebro, utan kan även göra din flytt ännu enklare genom att fungera både som ditt städföretag liksom din flyttfirma i Örebro. Få det organiserat, städat och en smidig flytt när det väl är flyttdax.

Låt oss ta hand om din flyttstädning i Örebro

Boka flyttstädning i Örebro med en professionell städfirma som utför ett flyttstäd som är prisvärt. Vi garanterar dessutom att du får en flyttstädning som är ordentligt utförd, samt uppfyller alla krav på flyttstädning som ska uppfyllas. Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning, och du kan dessutom enkelt se vad som ingår i vårt flyttstäd Örebro i vår checklista för flyttstädning.

Vad är det för pris på flyttstädning i Örebro?

Pris på flyttstädning i Örebro är 30 kr per kvm. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas.

Prisexempel på flyttstädning Örebro:

 • Pris flyttstädning av lägenhet på 50 kvm: 1500 kr
 • Pris flyttstädning av lägenhet på 85 kvm: 2550 kr
 • Flyttstädning av villa på 140 kvm kostar: 4200 kr

Är det skillnad på pris på flyttstäd av lägenhet eller villa i Örebro?

Kostnaden är i princip det samma oavsett om du vill ha flyttstädning i lägenhet, eller flyttstädning av villa. Det som oftast skiljer på priset är att villor har fler biutrymmen som kan rengöras.

Så får du billigt flyttstäd i Örebro

För att få billigaste flyttstädningen i Örebro så ska du göra följande:

 1. Försök att inte boka i direkt anslutning till månadsskifte. Då är det nästan alltid fullbokat. Boka din flyttstädning en vardag mellan kl 08-18, samt inte direkt vid månadsskiftet. Helger, röda dagar och obekväma tider kan också kosta 10% – 30% mer.
 2. Använd RUT-avdraget så betalar du endast 50% av priset på din flyttstädning
 3. Städa dina biutrymmen på egen hand.

Kostnadsfri snabb offert på flyttstäd Örebro

Undrar du pris på flyttstäd i Örebro? Be om en snabb offert på flyttstädning! Då ser du direkt vad just ditt flyttstäd kostar för din villa eller lägenhet. Det är helt förpliktninglöst att be om offert, och det hjälper dig att välja och jämföra rätt städföretag. Du kan även snabbt se vad flyttstädning har för pris i Örebro i vår prislista för flyttstädning.

Boka SEM Städ för bra flyttstädning i Örebro

Gör din flytt enkelt och boka ett bra städföretag som kan utföra din flyttstädning i Örebro när det väl är flyttdags. Det är mycket som ska organiseras och tajmas med en flytt, därför värdesätter vi punktlighet och pålitlighet. Våra städare är utbildade i alla redskap och produkter vi använder, vilket gör att du kan känna dig trygg med att det blir rent och uppfyller alla krav på flyttstädning. Anlita ett städföretag så låter du städarna göra jobbet, och du kan fokusera på annat såsom att få saker på sin plats i ditt nya hem.

Vi följer regler för flyttstäd i Örebro

Vi uppfyller de krav som ställs på flyttstädning. För att både hyresgäst och hyresvärd, eller den nya boende i villan ska känna sig trygga med att en flyttstädning blir ordentligt utför så har SEM Städ en checklista för flyttstäd som följer Mäklarsamfundets riktlinjer. Den uppfyller såväl hyresvärdens krav på flyttstädning i Örebro såsom de förväntningar som de nya boende i villan har. Denna checklistan gör så att det inte finns några oklarheter över vad som ingår i en flyttstädning och det uppstår inga missförstånd över vad som ska städas. Om någon av parterna ej är nöjd med den utförda flyttstädningen så kan man alltid nyttja SEM Städs städgaranti som är på hela 7 dagar.

Därför får vi bästa recension på vår flyttstädning i Örebro

SEM Städ har utfört olika typer av städ i över 10 år. Detta gör att vi vågar kalla oss proffs på städning i Örebro. Vi utför olika typer av städning i ett flertal städer i Sverige. Vår specialité har blivit flyttstädning då detta kräver hårt arbete och bra planering samt framförhållning, och vi vet hur detta levereras. Våra städare som utför flyttstädningar arbetar efter ett väl utarbetat system för att leva upp till kraven för flyttstädning. Detta gör att du får det rent från grunden och att vi levererar en effektiv städning. Det är så vi säkerställer att vi gör vad vi kan för att hjälpa dig med din flytt.

3 tips inför flyttstäd i Örebro

För att säkra att städningen blir utförd effektivt samt att det går att göra rent från grunden så finns det saker du kan göra för att underlätta för städarna.

 1. Se till att ha tömt bostaden på möbler och saker. Önskas det bortforsling av möbler och andra saker så skall detta bokas på förhand. Annars städas det runtom möbler så gott det går.
 2. Frosta av frysen
 3. Dra ut vitvaror så att det kan städas bakom, annars städas runt om och innuti.

Flytt och städ Örebro

Är du intresserad av flyttstädning i Örebro? Använd dig av vårt formulär redan idag för att snabbt få ett prisförslag. Vi ger dig fasta priser, vilket innebär att du har full koll på vad städningen kommer att kosta redan från start. Med vår hjälp slipper du tänka på flyttstädningen, lägg istället tid på något som är roligare. Har du frågor kring våra städtjänster kan du alltid höra av dig.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Städarna som erbjuder mer än flyttstädning i Örebro

  Vidare kan vi även erbjuda visningsstädning och många andra typer av städningar i Örebro. Vi kan även erbjuda dig bra flytthjälp i Örebro. Kontakta oss idag för en offert!

  Mer än flyttstäd Örebro? Se nedan:

  Bra & billigt flyttstäd Örebro

  Vi garanterar perfekt men billigt flyttstäd med 7 dagars garanti.

  Boka flyttstädning Örebro med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierat städföretag.

  Offert flyttstäd Örebro

  Få offert med kostar för ditt flyttstäd på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Alexandra V

  Elin S