Flyttstäd Skara

Vi hjälper dig med bäst flyttstäd i Skara

Vi utför flyttstäd med högsta kvalité i Skara. Boka vår städfirma i Skara med lång erfarenhet av flyttstädning, då garanterar vi att du får ett flyttstäd i Skara som lever upp till höga krav. Eftersom vi har 11 års erfarenhet av flyttstädningar så har vi ett väl utarbetat system och struktur för hur en flyttstädning ska utföras. Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstäd i Skara. Boka oss för att undvika stress. Dessutom ingår städgaranti, material samt fönsterputs.

Vad är det för pris på flyttstädning i Skara?

Pris på flyttstädning i Skara är 35 kr/kvm för ytor under 100 kvm. Prisexempel på flyttstädning i Skara:

Flyttstädning av lägenhet på 0 – 50 kvm kostar: 1750 kr.

Flyttstäd av lägenhet på 51 – 100 kvm kostar: 35 kr/kvm.

Pris på flyttstädning av villa över 100 kvm: 30 kr/kvm.

*Priserna ovan är inkl. moms och med nyttjat RUT-avdrag.

Därför levererar vi bästa flyttstädningen i Skara:

 • Nästan 11 års erfarenhet av flyttstädning.
 • Vi värdesätter punktlighet och pålitlighet.
 • Våra städare är utbildade i alla redskap och produkter vi använder.
 • Vi uppfyller alla krav på flyttstädning.
 • Följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstäd.
 • 7 dagars städgaranti.
 • Checklista för flyttstäd så att du enkelt vet vad som ingår i vår städning och kan inspektera.

Boka ditt flyttstäd i Skara med städföretag SEM

Boka ditt städföretag i god tid! Våra erfarna städkonsulter utför ett flyttstäd i Skara som är prisvärt och kvalitetssäkrat. Då det är många som flyttar vid månadsskiften så tiderna kan snabbt ta slut. Har man lite marginaler för när sitt flyttstäd kan utföras så rekommenderar vi att man bokar snarast möjligt för att göra din flytt så enkel som möjligt då det är många som ska involveras när det är flyttdax. Vi erbjuder även flytthjälp i Skara. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig som din flyttfirma i Skara.

Få bra & billigt offert på flyttstäd i Skara

Du kan enkelt se pris på flyttstäd i Skara i vår prislista för flyttstädning. I den hittar du bra pris på flyttstädning baserat på kvadratmeter på boendet. Det tillkommer inga extra avgifter för framkörning och städmaterial utan det ingår alltid i ditt flyttstäd då vi har kvalitetsgranskat allt städmaterial och redskap. Vill du veta exakt pris så be om en förutsättningslös offert på flyttstäd i vårt formulär, eller ring alternativt maila oss.

Vi hjälper dig även med flyttstäd i Skaraborg till exempel flyttstädning i Skövdeflyttstädning Falköpingflyttstäd Tibro och dess närområden.

Är det skillnad mellan pris på flyttstädning av lägenhet och villa?

Priset baseras alltid per kvadratmeter. Så ju mindre boende, desto billigare pris på flyttstädningen. Det som oftast skiljer på priset på flyttstädning av dessa bostadstyper är att villor har fler biutrymmen som kan rengöras. Billig flyttstädning i Skara får du när du bokar på en vardag och inte direkt vid månadsskiftet.

Bra recensioner på SEM Städs flyttstäd i Skara

SEM Städ har utfört olika typer av städ i över 11 år. Detta gör att vi vågar kalla oss proffs på städning i Skara och har bra recensioner. Vi utför olika typer av städning i ett flertal städer i Sverige. Vår specialitet har blivit flyttstädning då detta kräver hårt arbete och bra planering samt framförhållning, och vi vet hur detta levereras. Tack vare vår långa erfarenhet så har våra städare som utför flyttstädningar ett väl utarbetat system. Detta gör att du får det rent från grunden och att vi levererar en effektiv städning. Det är så vi säkerställer att vi gör vad vi kan för att hjälpa dig med din flytt.

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Flyttstädning i Skara: Vikten av att anlita professionell hjälp

  Vi skapar trygghet och pålitlighet genom god planering samt aktsamhet. Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning så att du garanterat få en flyttstädning som lever upp till de krav som ställs. Detta gör att både hyresgäst och hyresvärd, eller den nya boende i villan / lägenheten kommer känna sig trygga med att vårt flyttstäd blir ordentligt utfört. Ni kan enkelt se vad som städas i vår checklista för flyttstäd som följer Mäklarsamfundets riktlinjer. Den uppfyller såväl hyresvärdens krav på flyttstädning såsom de förväntningar som de nya boende i villan har.

  Vad gör man om man inte är nöjd med sin flyttstädning i Skara?

  Om någon av parterna ej är nöjd med den utförda flyttstädningen så kan man alltid nyttja SEM Städs städgaranti som är på hela 7 dagar. Genom vår checklista för flyttstädning så kan alla parter enkelt se vad som ska ha städats i flyttstädningen. Denna checklistan gör så att det inte finns några oklarheter över vad som ingår i en flyttstädning och det uppstår inga missförstånd över vad som ska städas. Om något mot förmodan har missats eller inte levererats till den höga nivå som det ska, så ringer ni bara er kontaktperson så åtgärdar vi problemet.

  4 tips inför flyttstädningen i Skara:

  Gör din dag så smidig och effektiv som du kan, genom att förbereda dig väl. Se därför till att ha gjort följande innan städarna kommer på flyttdagen:

  • Se till att ha tömt bostaden på möbler samt saker. Önskas det bortforsling av möbler och andra saker så skall detta bokas på förhand. Annars städas det runt om möbler så gott det går.
  • Frosta av frysen.
  • Dra ut vitvaror så att det kan städas bakom, annars städas runt om och inuti.
  • Öppna dubbelsidiga fönster om de är svåröppnade och av äldre modell. Då minimeras skaderisken.

  Mer än flyttstäd Skara? Se nedan:

  Flytt och städ

  Bäst flyttstäd Skara

  Vi garanterar perfekt flyttstädning med 7 dagars garanti.
  städfirma flyttstäd

  Boka flyttstäd i Skara med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierat städföretag i Skara.
  pris flyttstädning

  Offert flyttstädning Skara?

  Få offert med kostnad för din flyttstädning på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder?

  Alexandra V

  Maria L