Flyttstäd Tibro

Anlita en pålitlig städfirma för flyttstäd i Tibro med omnejd och förenkla din flytt

Vi utför flyttstädning med högsta kvalité i Tibro. Därför kan du känna dig trygg med att få ett flyttstäd som lever upp till de krav som ställs vid besiktningen. Vi lämnar alltid 7 dagars städgaranti samt billigt pris på flyttstädning i Tibro. Med nästan 11 års erfarenhet av flyttstädning vet vi att vi håller vad vi lovar; bästa flyttstädningen i Tibro.

Vi hjälper dig även med flyttstäd i Skaraborg till exempel flyttstäd Skövdeflyttstäd Falköpingflyttstäd Skara och dess närområden.

Vad ingår i vår flyttstädning i Tibro?

 • 7 dagars städgaranti, så att du i lugn och ro kan gå igenom checklistan för flyttstäd.
 • Checklista för flyttstäd som följer Mäklarsamfundets riktlinjer. Då kan du enkelt se vad som ingår i vår flyttstädning i Tibro.
 • Kvalitetstestade städredskap och städmaterial.
 • Utbildad personal som arbetar effektivt, systematiskt och punktligt.

Vad kostar ett flyttstäd över 100 kvm?

Vårt pris ligger på 30 kr inkl. moms per kvadratmeter för ytor över 100 kvm när man nyttjar RUT-avdraget för flyttstädning. Du kan enkelt se vad ditt boende skulle kosta på ett ungefär i vår prislista för flyttstädning. För ett exakt pris för din flyttstädning i Tibro så kontakta oss direkt, eller fyll i vårt formulär för att få offert på flyttstädning.

Därför väljer kunder SEM Städ som sin städfirma i Tibro för flyttstädning

Vi har under åren som städfirma samlat på oss bra recensioner för vårt flyttstäd. Med SEM Städ som städföretaget vid sin sida när det är dags att flyttstäda så känner sig våra kunder trygga med att allt blir gjort, till punkt och pricka. Det ställs höga krav på en flyttstädning men med vår erfarenhet så arbetar vi både noggrant, systematiskt och effektivt.

Boka ditt flyttstäd med städfirma i Tibro

Städfirmor i Tibro har som mest att göra kring månadsskiften. Det är många som flyttar kring månadsskiften så de tillgängliga tiderna kan snabbt ta slut. Boka din flyttstädning redan idag för att säkra det datum du tänkt dig. Kontakta oss direkt för att boka, eller fyll i vårt formulär.

Få förutsättningslös offert på flyttstäd i Tibro

Du hittar ungefärliga priser för flyttstädning i vår prislista. För att veta exakt vad det kostar för dig så är det alltid bäst att be om en offert. Du förbinder dig inte till något, och det tar bara en minut! Fyll i vårt formulär eller kontakta oss direkt för att ta reda på ditt pris på flyttstäd i Tibro. En offert gör det även enkelt för dig att jämföra offerter från olika städfirmor i Tibro.

Vad är det för pris på flyttstädning i Tibro?

Pris på flyttstädning i Tibro är 35 kr/kvm för ytor under 100 kvm. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas.

Prisexempel på flyttstädning i Tibro:

 • Pris flyttstädning av lägenhet 0 – 50 kvm: 1750 kr
 • Pris flyttstädning av lägenhet 80 kvm: 2800 kr
 • Flyttstädning av villa över 100 kvm kostar: 30 kr/kvm.

*Priserna ovan är inkl. moms och med nyttjat RUT-avdrag.

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Mer än flyttstädning i Tibro? Se nedan:

  Flytt och städ

  Perfekt flyttstäd Tibro

  Vi garanterar perfekt flyttstädning med 7 dagars städgaranti.
  städfirma flyttstäd

  Boka städhjälp i Tibro med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierad städfirma i Tibro.
  pris flyttstädning

  Offert flyttstädning Tibro?

  Få offert med kostnad för din flyttstädning på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder?

  Alexandra V

  Elin S