Flyttstädning Båstad

Anlita oss i Båstad så hjälper vi dig med flyttstäd av högsta kvalité

Vi hjälper dig att få en sak ur vägen; flyttstädning i Båstad. Boka oss som din städfirma i Båstad som gör det enkelt för dig. Vi utför inte bara flyttstäd i Båstad, utan kan även göra din flytt ännu enklare genom att fungera både som ditt städföretag liksom din flyttfirma i Båstad. Få det organiserat, städat och en smidig flytt när det väl är flyttdax. Hos oss får du billigt flyttstäd i Båstad med trygghetsgaranti.

Därför bokar 9 av 10 oss för deras flyttstädning i Båstad

 • Bra recension för flyttstäd: betyg 5 av 5
 • Billig flyttstädning i Båstad
 • 7 dagars städgaranti
 • 11 års erfarenhet av flyttstädning
 • Följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning
 • Bästa service och trevlig personal

Städföretag med flyttstäd i Båstad med omnejd

9 av 10 väljer SEM Städ för deras flyttstädning i Båstad och i hela Skåne län. Vi har 11 års erfarenhet av flyttstädningar och levererar således flyttstädning av bästa kvalitet. Vår checklista för flyttstädning i Båstad är skräddarsydd enligt Mäklarsamfundets riktlinjer, vilket garanterar att vi levererar vad vi lovar. Vi strävar alltid efter att utföra flyttstädning med högsta kvalité i Båstad.

Vad är det för pris på flyttstädning i Båstad?

Pris på flyttstädning i Båstad är 35 kr per kvm under 100 kvm. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas.

Prisexempel på flyttstädning i Båstad:

 • Pris flyttstädning av lägenhet på 50 kvm: 1750 kr.
 • Pris flyttstädning av lägenhet på 80 kvm: 2800 kr.
 • Flyttstädning av villa över 100 kvm kostar: 30 kr/kvm.

*Priserna ovan är inkl. moms och med nyttjat RUT-avdrag.

Hur får jag billigt flyttstäd i Båstad?

Önskar du ha så billigt pris på flyttstädning i Båstad som möjligt så har vi 3 tips som hjälper dig med att få ner priset:

 1. Försök att inte boka i direkt anslutning till månadsskifte. Då är det nästan alltid fullbokat. Boka din flyttstädning på en vardag mellan kl 08-18, samt inte direkt vid månadsskiftet. Helger, röda dagar och obekväma tider kan också kosta 10% – 30% mer.
 2. Använd RUT-avdraget så betalar du endast 50% av priset på din flyttstädning.
 3. Städa dina biutrymmen på egen hand.

Kostnadsfri snabb offert på bäst flyttstäd i Båstad

Undrar du pris på flyttstäd i Båstad? Be om en snabb offert på flyttstädning! Då ser du direkt vad just ditt flyttstäd kostar för din villa eller lägenhet. Det är helt förpliktningslöst att be om offert, och det hjälper dig att välja samt jämföra rätt städföretag. Du kan även snabbt se vad flyttstädning har för pris i Båstad i vår prislista för flyttstädning.

Boka SEM Städ för bra flyttstädning i Båstad

Gör din flytt enkelt och boka ett bra städföretag att utföra din flyttstädning i Båstad när det väl är flyttdags. Det är mycket som ska organiseras och tajmas med en flytt, därför värdesätter vi punktlighet och pålitlighet. Våra städare är utbildade i alla redskap och produkter vi använder, vilket gör att du kan känna dig trygg med att det blir rent och uppfyller alla krav på flyttstädning. Anlita ett städföretag så att du kan fokusera på annat såsom att få saker på sin plats i ditt nya hem.

Därför har vi bästa recension på flyttstädning i Båstad

Vi är mycket stolta över de bra recensioner vi får av kunder för vår flyttstädning. Detta gör att vi vågar kalla oss proffs på städning i Båstad. Vi utför olika typer av städning i hela Skåne. Vår specialitet har blivit flyttstädning då detta kräver hårt arbete, bra planering samt framförhållning, och vi vet hur detta levereras. Våra städare som utför flyttstädningar arbetar efter ett väl utarbetat system för att leva upp till kraven för flyttstädning. Detta gör att du får det rent från grunden och att vi levererar en effektiv städning. Det är så vi säkerställer att vi gör vad vi kan för att hjälpa dig med din flytt.

Boka städföretaget SEM för enkel flytt och städ i Båstad

Är du intresserad av flyttstädning i Båstad? Använd dig av vårt formulär redan idag för att snabbt få ett prisförslag. Vi ger dig fasta priser, vilket innebär att du har full koll på vad städningen kommer att kosta redan från start. Med vår hjälp slipper du tänka på flyttstädningen, lägg istället tid på något som är roligare. Har du frågor kring våra städtjänster i Båstad kan du alltid kontakta oss.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Städarna som erbjuder mer än flyttstädning i Båstad

  Vidare kan vi även erbjuda visningsstädning och många andra typer av städningar i Båstad. Vi kan även erbjuda dig bra flytthjälp i Båstad.

  Få en enkel flytt med flyttfirma i Båstad som utför bäst flytthjälp

  Vi är din bästa flyttfirma i Båstad som hjälper dig med din flytt. Våra kunder har i 11 år uppskattat vår flytthjälp och gett oss bra kundrecensioner. SEM levererar flytthjälp i Båstad samt i hela Skåne län. Vi är en tillförlitlig aktör inom flytt- och städtjänster. Vi har under åren byggt upp en unik kunskap samt erfarenhet av flyttjänster i Båstad som bärhjälp, packning inför flytt, utlandsflytt och magasinering.

  Vad är det för pris att boka en flyttfirma i Båstad?

  Du får ett fast pris på 690 kr per timme för flytthjälp i Båstad av oss. Priset inkluderar 2 flyttgubbar och 1 flyttbil. Prisexempel för vad flytthjälp kostar är att en lägenhet på 80 kvm, som ska flytta ca 1 timmes bilfärd längre bort kostar ca 5600 kr inkl. moms med RUT-avdrag.
  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

  Vi är ditt städföretag för flytt och städ i Båstad

  Flytt och städ

  Bra & billigt flyttstäd Båstad

  Vi garanterar billig samt bäst flyttstäd med 7 dagars garanti.
  städfirma flyttstäd

  Boka flyttstädning i Båstad med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierat städföretag.
  pris flyttstädning

  Offert flyttstäd Båstad

  Få offert med kostnad för ditt flyttstäd på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Alexandra V

  Ulrica E