Flyttstädning Borås

Ska du flytta? Vi hjälper dig när du behöver flyttstäd i Borås

Flyttstädning i Borås innebär att noga rengöra bostaden eller lokalen när du flyttar ut, för att lämna den i bra skick åt nästa hyresgäst. Vi är proffs på flyttstäd i Borås. Hos oss får du bäst flyttstädning med trygghetsgaranti. Vår städfirma ser till att du klarar besiktningen av din bostad tack vare våra nästan 11 års erfarenhet av just flyttstäd. Alla våra städare som utför flyttstädning i Borås är utbildade samt arbetar efter ett system. Kvalitetstestade städmaterial och redskap ingår alltid.

Därför ska du boka oss för din flyttstädning i Borås:

Bäst flyttstädning i Borås utan dammråttor

Vi levererar flyttstädning i Borås med omnejd. Flyttstädning är en utav våra starkaste kort som vi har utfört i många år. Låt en erfaren städbolag ta hand om ditt flyttstäd i Borås. Att flyttstäda är ett arbete som kräver noggrannhet då det även kräver hårt arbete. Med en städfirma i Borås som levererar detta, så kan du känna dig trygg med att din flytt blir garanterat enklare med proffsigt flyttstäd till hands. Vi lämnar inga dammråttor åt slumpen!

Vi har bra recensioner på flyttstäd i Borås

Under våra nästan 11 års erfarenhet som vi har arbetat med att flyttstäda i Borås, så har vi samlat på oss bra kundrecensioner och gott rykte. Med oss att utföra ditt flyttstäd i Borås så kan du känna dig trygg med att du får en flyttstädning som är ordentligt utfört.

Kostnadsfri snabb offert på flyttstädning i Borås

Ta reda på vad din flyttstädning kostar. Be om en snabb offert på flyttstädning i Borås! Då ser du direkt vad just ditt flyttstäd i Borås kostar för din villa eller lägenhet. Dessutom är det helt förpliktninglöst att be om offert. Du kan även ringa eller maila oss direkt.

Vad är det för pris på flyttstädning i Borås?

Pris på flyttstädning i Borås är 35 kr per kvm under 100 kvm. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas.

Prisexempel på flyttstäd Borås:

 • Flyttstädning av lägenhet på 50 kvm kostar: 1750 kr
 • Flyttstädning av lägenhet på 80 kvm kostar: 2800 kr
 • Flyttstädning av villa över 100 kvm kostar: 30 kr/kvm.

Är det skillnad på pris på flyttstäd av lägenhet i Borås?

 • Nej, våra priser på flyttstädning är fast pris per kvadratmeter. Billigast flyttstädning ju mindre bostadsyta som ska städas helt enkelt.

Vad kostar flyttstädning av villa i Borås?

 • Det beror på bostadsytans storlek som ska städas. Vi har ett fast pris per kvadratmeter på 30 kr inkl. moms med RUT-avdrag. Sedan kan det tillkomma kostnader för eventuella biytor som man önskar ha städade eller övriga glasfönster såsom orangeri eller växthus.

Hur får jag billig flyttstädning i Borås?

 • Billigast pris på flyttstäd i Borås får du om du bokar städningen på en vardag mellan kl. 08-17 samt inte direkt vid månadsskiftet.

5 tips inför flyttstäd i Borås

För att säkra att städningen blir utförd effektivt samt att det går att göra rent från grunden så finns det saker du kan göra för att underlätta för städarna.

Saker att göra inför flyttstäd i Borås:

 • Se till att ha tömt bostaden på möbler och saker. Önskas det bortforsling av möbler och andra saker så skall detta bokas på förhand. Annars städas det runtom möbler så gott det går.
 • Frosta av frysen, damma persienner och töm vattenlåsen då detta inte ingår i städningen.
 • Dra ut vitvaror och större hushållsmaskiner så att det kan städas bakom, annars städas runt om och inuti.
 • Ta bort eventuella spikar som sitter kvar i väggarna, spackla igen hål samt ta bort klistermärken.
 • Öppna eventuella gamla och dubbelsidiga fönster när du önskar ha dem putsade på 4 sidor. Det finns ofta en skaderisk med dessa annars.

Därför ska du boka ett städbolag för flyttstäd i Borås

Inför en flytt är det mycket som ska göras. Både du, de nya boende och kanske även hyresvärden kommer att ha åsikter om din bostad vid överlämningen. Därav finns det många anledningar att boka ett städbolag för din flyttstädning i Borås, här är de viktigaste:

 • Det ställs väldigt höga krav på hur en flyttstädning ska utföras. Därför kräver det både erfarenhet, systematik och hårt arbete. Detta får du när du bokar ett städbolag för flyttstädning.
 • Vi garanterar att flyttstädningen följer Mäklarsamfundets riktlinjer så att din besiktning blir godkänd.
 • Vi använder rätt städmaterial och redskap för rätt saker så att hygien och skonsam städning sker.
 • Städgarantin gör att du själv slipper stressen för att åtgärda eventuella brister som skulle uppstå.
 • Flyttstäd är ett prisvärt alternativ att spara stress och huvudvärk med allt som ska hinnas göra med en flytt.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Boka flyttstädning så är du redo för flyttbilen i Borås ankomst

  Tiderna i slutet av månaden blir oftast snabbt uppbokade i Borås, så säkra din flyttstädning genom att boka tidigt. Gör dig redo för flytten så kan du checka av en sak från din checklista för flytt: flyttstädningen. Genom att boka tidigt så säkrar du att du får just det datum som du behöver ha flyttstädning så att du kan tajma detta när väl flyttbilen i Borås har varit på plats och bostaden är tömd och redo att städas. Våra städare kan då enkelt fokusera på att ta hand om alla gamla dammråttor. Kontakta oss för att säkra ditt flyttstäd. Vi fixar städhjälp i Borås såväl som flytthjälp i Borås.

  Städbolag som erbjuder mer än flyttstäd Borås

  Flytt och städ

  Bra & billigt flyttstäd Borås

  Vi garanterar bra samt billigt flyttstäd i Borås med 7 dagars garanti.
  städfirma flyttstäd

  Boka flyttstäd Borås med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierat städbolag.
  pris flyttstädning

  Offert på flyttstäd Borås

  Få offert med kostnad för ditt flyttstäd på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Patrik Birgersson

  Linda Larsson