Flyttstädning Gränna

Spara tid - Vi hjälper dig när du behöver flyttstäd i Gränna

SEM Städ är din städfirma som erbjuder flyttstädning i Gränna med extra omtanke. Våra trygga och utbildade städare utför ditt flyttstäd i Gränna med ett kick, så att du slipper flyttkaoset. I vår städning ingår 7 dagars städgaranti, framkörning, allt städmaterial samt redskap. Dessa är kvalitetsgranskade för att du ska få det rent på ett skonsamt sätt. Vi hjälper dig även med flyttstädning Jönköping, flyttstädning Mjölby, flyttstädning Ödeshög och dess närområden.

Boka städföretaget SEM för enkel flytt och städ i Gränna

Vi fixar städhjälp såväl som flytthjälp. SEM Städ är ett städföretag som utför både flytt och städ kring Gränna. Vi kan därmed erbjuda dig en betydligt enklare flytt än andra städfirmor. Boka flyttbilen med oss så kan du checka av ytterligare en sak från din checklista för flytt.

Varför bokar man flyttstädning i Gränna med SEM Städ?

I vår städfirma så är alla våra städare utbildade i hur man använder olika material samt redskap för olika ytor och miljöer. Vi är ett eko certifierat städbolag för att värna om vår omvärld och att på bästa skonsamma sätt göra det skinande rent. För din trygghet så baseras vår checklista för flyttstäd på riktlinjer från Mäklarsamfundet. Allt för att du enkelt ska kunna se att allt blir utfört enligt de krav som ställs på flyttstädning i Gränna. Du kan vara säker på att du får en städning som uppfyller de tuffa kraven som ställs för flyttstädning vare sig du behöver flyttstädning av lägenhet eller villa.

Hur får jag billigt flyttstäd i Gränna?

SEM Städ har F-skattsedel så att du som privatperson ska kunna nyttja RUT-avdraget för flyttstädning, vilket ger dig en kostnadsreduktion på 50 procent som redan är avdraget på din faktura. Vi sköter resten! Med RUT-avdraget får du bra pris på flyttstädning, och får ett billigt flyttstäd i Gränna utan krångel.

Vad är det för pris på flyttstädning i Gränna?

Pris på flyttstädning i Gränna är 35 kr per kvm under 100 kvm. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas.

Prisexempel på flyttstädning i Gränna:

 • Pris flyttstädning av lägenhet på 50 kvm: 1750 kr
 • Pris flyttstädning av lägenhet på 85 kvm: 2975 kr
 • Flyttstädning av villa över 100 kvm kostar: 30 kr/kvm

*Priserna ovan är inkl. moms och med nyttjat RUT-avdrag.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Gör ditt flyttstäd i Gränna enkel och trygg

  SEM Städ är ett städbolag i Gränna som utför mer än bara flyttstäd för att underlätta för dig och göra så att du sparar tid. Vi utför även tjänster inom flytt och städ i Gränna såsom kontorsstädning, storstädning, visningsstädning och byggstädning. Anlita ett städbolag av god kvalité och med trygghet, välj SEM Städ.

  Städ, flyttjänster & flyttstäd Gränna

  Flytt och städ

  Perfekt flyttstäd Gränna

  Vi garanterar perfekt flyttstäd i Gränna med 7 dagars garanti.
  städfirma flyttstäd

  Flyttstädning Gränna med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierat städbolag.
  pris flyttstädning

  Offert flyttstädning Gränna

  Få offert med kostnad för din städning på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Alexandra V

  Elin S