Flyttstädning Halmstad

Flyttstädning Halmstad - Vi hjälper dig när du behöver bäst flyttstäd

SEM Städ är din städfirma som erbjuder bäst flyttstädning i Halmstad. Våra trygga och utbildade städare utför din flyttstädning i Halmstad med ett kick, så att du slipper flyttkaoset. I vår städning ingår 7 dagars städgaranti, framkörning, allt städmaterial samt redskap. Dessa är kvalitetsgranskade för att du ska få det rent på ett skonsamt sätt.

Vi hjälper dig även med flyttstädning Ljungby, flyttstädning Växjö, flyttstädning Värnamo och dess närområden.

Boka städföretaget SEM för enkel flytt och städ i Halmstad

Vi fixar städhjälp i Halmstad såväl som flytthjälp i Halmstad. SEM Städ är ett städföretag som utför både flytt och städ kring Halmstad. Vi kan därmed erbjuda dig en betydligt enklare flytt än andra städfirmor i Halmstad. Boka flyttbilen med oss så kan du checka av ytterligare en sak från din checklista för flytt.

Därför bokar man flyttstädning i Halmstad med SEM Städ

I vår städfirma så är alla våra städare utbildade i hur man använder olika material samt redskap för olika ytor och miljöer. Vi är ett eko certifierat städföretag för att värna om vår omvärld och att på bästa skonsamma sätt göra det skinande rent. För din trygghet så baseras vår checklista för flyttstäd på riktlinjer från Mäklarsamfundet. Allt för att du enkelt ska kunna se att allt blir utfört enligt de krav som ställs på flyttstädning i Halmstad. Du kan vara säker på att du får en städning som uppfyller de tuffa kraven som ställs för flyttstädning vare sig du behöver flyttstädning av lägenhet eller villa.

Vad är det för pris på flyttstädning i Halmstad?

Pris på flyttstädning i Halmstad är 35 kr/kvm under 100 kvm. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas.

Prisexempel på flyttstädning i Halmstad:

 • Pris flyttstädning av lägenhet 50 kvm: 1750 kr
 • Pris flyttstädning av lägenhet 85 kvm: 2975 kr
 • Flyttstädning av villa över 100 kvm kostar: 30 kr/kvm.

*Priserna ovan är inkl. moms och med nyttjat RUT-avdrag.

Hur får jag billigt flyttstäd i Halmstad?

SEM Städ har F-skattsedel så att du som privatperson ska kunna nyttja RUT-avdraget för flyttstädning, vilket ger dig en kostnadsreduktion på 50 procent som redan är avdraget på din faktura. Vi sköter resten! Med RUT-avdraget får du bra pris på flyttstädning, och får ett billigt flyttstäd i Halmstad utan krångel.

Omdöme för vår flyttstädning i Halmstad

Vi är mycket stolta över de bra recensioner vi får av kunder för vårt flyttstäd i Halmstad. SEM Städ är ett erfaren städföretag med över 11 års således en gedigen erfarenhet av just flyttstädning. Vi har därmed under åren samlat på oss bra omdömen på flyttstädning i Halmstad.

Bäst flyttstäd i Halmstad

Vi har under åren tagit fram ett system för hur en flyttstädning i Halmstad ska utföras. Denna flyttstädning utförs metodiskt, effektivt och noggrant och vi kan därmed leverera den bästa flyttstädningen i Halmstad.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Gör ditt flyttstäd i Halmstad enkel och trygg

  SEM Städ är ett städföretag i Halmstad som utför mer än bara flyttstäd för att underlätta för dig och göra så att du sparar tid. Vi utför alla tjänster inom flytt och städ i Halmstad såsom kontorsstädning, storstädning, visningsstädning, byggstädning samt vi hjälper dig även som flyttfirma i Halmstad. Anlita ett städföretag av god kvalité och med trygghet, välj SEM Städ.

  Mer än flyttstäd Halmstad? Se nedan:

  Flytt och städ

  Perfekt flyttstäd Halmstad

  Vi garanterar perfekt flyttstäd i Halmstad med 7 dagars garanti.
  Boka flyttstäd

  Flyttstädning Halmstad med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierat städföretag.
  Flyttstädning offert

  Flyttstädning Halmstad pris

  Få offert med kostnad för din städning på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Alexandra V

  Elin S