Flyttstädning Jönköping

Boka din lokala städfirma för flyttstädning i Jönköping

Dags att flytta? Vi utför flyttstädning med högsta kvalité i Jönköping. SEM Städ är din städfirma som utgår från Jönköping vilket gör att vi har nära till hands både om du ska flytta från, till eller omkring Jönköping. Gör din flytt enklare, och boka oss för ditt flyttstäd i Jönköping redan idag. Städgaranti, framkörning samt fönsterputs ingår.

Vad ingår i vårt flyttstäd i Jönköping?

 • 7 dagars garanti på flyttstäd
 • Kvalitétstestade städredskap samt städmaterial
 • Följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning
 • Utbildad personal

Hur levererar vi bäst flyttstäd i Jönköping?

Våra utbildade städexperter utför flyttstäd i Jönköping och många närliggande områden såsom Varberg i väst, Trollhättan eller Skövde i Norr, till Värnamo och Växjö i söder, och Kalmar i öst. Hela Småland och hela centrala Sverige. Tack vare att vi erbjuder 7 dagars städgaranti så kan du känna dig trygg med att det kommer bli rent, även om avståndet kan tyckas långt. Detta ger både dig som beställare chans att inspektera städningen, liksom den som tar över boendet.

Vad är det för pris på flyttstädning i Jönköping?

Pris på flyttstädning i Jönköping är 30 kr per kvm inklusive moms och med nyttjat RUT-avdrag. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas.

Prisexempel på flyttstäd Jönköping:

 • Flyttstädning av lägenhet på 50 kvm kostar: 1500 kr
 • Flyttstädning av lägenhet på 85 kvm kostar: 2550 kr
 • Flyttstädning av villa på 120 kvm kostar: 3600 kr

Bra recensioner på flyttstädning Jönköping

SEM Städ är ett städföretag som erbjuder bra flyttstäd till bra pris. Vi är mycket stolta över de bra recensioner vi får av kunder för vår flyttstädning. Vi har nämligen kundbetyg 5 av 5. Under de 11 år vi varit verksamma så har vi levererat flyttstäd som uppskattas av våra kunder. Vi har därför samlat på oss bra omdömen från de städningar vi utfört. Boka oss som privatperson så kan du även nyttja RUT-avdraget vilket gör att du får ett ännu förmånligare pris på flyttstäd i Jönköping.

Detta får du när du bokar flyttstäd i Jönköping med SEM Städ

Vill du veta vad som ingår när du bokar flyttstäd med SEM Städ? Vi har skapat en checklista för flyttstädning för att du ska kunna känna dig trygg med att det blir rent från grunden. Checklistan grundar sig på Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstäd i Jönköping för att bibehålla den höga standard som krävs. Känn dig trygg med din flyttstädning. I vår checklista så ingår allt från fönsterputs till tömning av golvbrunnar.

Boka flytt och städ i Jönköping från städföretaget SEM

SEM Städ är ett brett städföretag som utför ett flertal olika typer av flytt- och städtjänster såsom städning inför visning, byggstädning i Jönköping, städning av dödsbo och även mindre typer av städningar såsom hemstäd Jönköping och storstädning. Anlita oss som ditt städföretag så hjälper vi dig med att flyttstäda samt flytthjälp i Jönköping.

Offert flyttstäd Jönköping: Använd RUT-avdraget för att få billig flyttstädning

Som privatperson så kan du använda dig av RUT-avdraget även för din flytt och för sin flyttstädning i Jönköping. När du ber om offert på flyttstädning hos SEM Städ så har vi redan justerat priset så att du endast betalar 50% av den totala kostnaden för flyttstädning. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag för flyttstädning.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Gör din flyttstädning i Jönköping enkel och trygg

  Lång erfarenhet som professionell städföretag gör det tryggt för dig att vi tar hand om din flyttstädning i Jönköping. Erfaren och utbildad personal, tillsammans med utrustning av bra kvalité gör att din städning i Jönköping går som en dans, och du kan ha fokus på annat som ska göras under flytten. Förutom flyttstäd har vi även möjlighet att erbjuda flyttfirma i Jönköping.

  Städföretag som erbjuder mer än flyttstäd Jönköping

  Flytt och städ

  Bra & billigt flyttstäd i Jönköping

  Vi garanterar bra men billigt flyttstäd i Jönköping med 7 dagars städgaranti.
  städfirma flyttstäd

  Boka flyttstädning i Jönköping med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierat städföretag.
  pris flyttstädning

  Vad kostar flyttstädning i Jönköping?

  Få offert med kostnad för din städning på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Alexandra V

  Elin S