Flyttstädning Linköping

Flyttstädning Linköping - Vi hjälper dig när du behöver bra flyttstäd

Ska du flytta? Vi ser till att din flytt får städ i Linköping. Vi har under våra nästan 11 år som städföretag blivit något av proffs på just flyttstäd i Linköping, och hjälper dig med flyttstädning i hela Östergötland. Våra kunder har i alla tider uppskattat vår städhjälp och gett oss bra kundrecensioner för flyttstädning. Hos oss får du billig flyttstädning i Linköping med trygghetsgaranti.

8 fördelar att välja städföretaget SEM för bästa flyttstädning i Linköping:

 

 • Prisvärd flyttstädning
 • Bra rekommendationer: 5 av 5 i betyg
 • Följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning
 • Checklista för flyttstäd som gör din besiktning enkel
 • 7 dagars städgaranti
 • Utbildad personal
 • Effektiva och noggranna
 • Ansvarsförsäkring

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Bra omdömen för bästa flyttstädning i Linköping

  Att välja rätt städfirma för din flyttstädning kan kännas svårt. Därför delar vi med oss av vad våra kunder har berättat för oss under åren om varför de rekommenderar SEM Städ som deras städföretag i Linköping. Läs mer om våra omdömen från kunder.

  Detta ingår i flyttstäd Linköping

  Det är viktigt att checklistan för flyttstädning i Linköping följer Mäklarsamfundets riktlinjer för att du ska klara din inspektion av boendet. Det som ska ingå i en flyttstädning är mycket då ett flyttstäd är väldigt genomgående. Detta är några av de sakerna som alltid ingår i vår detaljerade checklista för flyttstädning:

  • Rengöring och våttorkning av golv
  • Rengöring av golvlister, dörrkarmar, dörrar och sniderier
  • Fönsterputs
  • Rengöring av alla ytor i badrum och toaletter
  • Tömning av golvbrunnar
  • Rengöring inuti, utanför, under och över skåp och garderober
  • Rengöring av ugn, och ugnsplåtar
  • Kyl och frys (frys rengörs endast om den är avfrostad då städningen påbörjas)
  • Damning bakom element
  • Rengöring av spisfläkt
  • Städmaterial och redskap
  • 7 dagars städgaranti

  Med vår flyttstädning i Linköping så får du en garanterad klarad besiktning. Vår checklista för flyttstäd följer Mäklarsamfundets riktlinjer. För mer detaljerad lista, se vår checklista för flyttstädning.

  Vad är det för pris på flyttstädning i Linköping?

  Pris på flyttstädning i Linköping är 30 kr per kvm. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas. Prisexempel på flyttstädning i Linköping:

  • Pris flyttstädning av lägenhet på 50 kvm: 1500 kr
  • Pris flyttstädning av lägenhet på 85 kvm: 2550 kr
  • Flyttstädning av villa på 120 kvm: 3600 kr.

  Priserna ovan är inkl. moms och med nyttjat RUT-avdrag.

  Hur fungerar RUT-avdraget för flyttstäd i Linköping?

  Alla privatpersoner som betalar skatt i Sverige kan använda RUT avdraget för att få billig flyttstädning i Linköping. Med RUT-avdraget så betalar du endast 50% av priset för flyttstädning. RUT-avdraget kan man använda upp till 75 000 kr per person och år.

  Hos Skatteverkat kan du enkelt kolla hur mycket RUT-avdraget du kan använda. RUT-avdraget kan man använda på alla hushållsnära tjänster och går lika bra att använda på städning i hemmet som för att boka en flyttfirma i Linköping.

  Hur använder jag RUT-avdraget för min flyttstädning i Linköping?

  Alla städföretag som har F-skatt ordnar på egen hand så att du använder RUT-avdraget. De skickar in dina uppgifter till Skatteverket. Priset är redan justerat på offerten. Därför behöver du inte göra någonting alls för att använda RUT-avdraget. Smidigt va!

  Är det skillnad på pris på flyttstädning av lägenhet i Linköping?

  • Nej, våra priser på flyttstädning är fast pris per kvadratmeter. Billigare flyttstädning ju mindre bostadsyta som ska städas helt enkelt.

  Vad kostar flyttstädning av villa i Linköping?

  • Det beror på bostadsytans storlek som ska städas. Vi har ett fast pris per kvadratmeter på 30 kr inkl. moms med RUT-avdrag. Däremot kan det tillkomma kostnader för eventuella biytor som man önskar ha städade eller övriga glasfönster så som orangeri eller växthus.

  Hur får jag billig flyttstädning i Linköping?

  För att få billigaste flyttstädningen i Linköping så ska du göra följande:

  1. Försök att inte boka i direkt anslutning till månadsskifte. Då är det nästan alltid fullbokat. Boka din flyttstädning en vardag mellan kl 08-18 och inte direkt vid månadsskiftet. Helger, röda dagar och obekväma tider kan också kosta 10% – 30% mer.
  2. Använd RUT-avdraget så betalar du endast 50% av priset på din flyttstädning.
  3. Städa dina biutrymmen på egen hand.

  Kostnadsfri snabb offert på flyttstäd i Linköping

  Med en offert på flyttstädning ser du snabbt vad just din flyttstädning i Linköping kostar. Med vårt formulär får du svar på 1 minut! Det är helt förpliktninglöst att be om offert. Du kan även ringa eller maila oss direkt via våra kontaktsidor. Hos oss kan du även få offert på flytthjälp i Linköping, så kan du göra din flytt ännu smidigare.

  Dags att boka flyttstädning i Linköping

  Säkra att din flyttdag går smidigt genom att säkra att din städhjälp i Linköping finns tillgängliga för flyttstäd på det flyttdatum som du tänkt. Tiderna i slutet av månaden blir oftast snabbt uppbokade, så säkra din flyttdag genom att boka din flyttstädning tidigt. Med oss kan du alltid boka om din flyttstädning om du skulle önska annat datum.

   Gratis offert inom 1 minut


   Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

   Därför rekommenderas det att boka ett städföretag för flyttstäd Linköping

   Att flytta är ett gediget arbete som kräver mycket planering och förberedelser. Med ett städföretag som utför flyttstädning så får du därför mycket avlastning. Det finns många anledningar att boka ett städföretag för din flyttstädning i Linköping, här är de viktigaste:

   • HÖGA KRAV: Det ställs väldigt höga krav på hur en flyttstädning ska utföras. Därför kräver det både erfarenhet, systematik och hårt arbete. Detta får du när du bokar en städfirma för flyttstädning.
   • STÄDGARANTI: Vi garanterar att flyttstädningen följer Mäklarsamfundets riktlinjer så att din besiktning blir godkänd.
   • KVALITÉ: Vi använder rätt städmaterial och redskap för rätt saker så att hygien och skonsam städning sker.
   • STRESS-FRITT: Städgarantin gör att du själv slipper stressen för att åtgärda eventuella brister som skulle uppstå.
   • PRISVÄRT: Flyttstäd är ett billigt alternativ att spara stress och huvudvärk med allt som ska hinnas göra med en flytt.

   5 tips för bra flyttstädning i Linköping

   För att säkra att städningen blir utförd effektivt samt att det går att göra rent från grunden så finns det saker du kan göra för att underlätta för städarna.

   • TÖMNING: Se till att ha tömt bostaden på möbler och saker. Önskas det bortforsling av möbler och andra saker så skall detta bokas på förhand. Annars städas det runtom möbler så gott det går.
   • FÖRBERED: Frosta av frysen, damma persienner och töm vattenlåsen då detta inte ingår i städningen.
   • DRA UT: Dra ut vitvaror och större hushållsmaskiner så att det kan städas bakom, annars städas runt om och inuti.
   • JUSTERA: Ta bort eventuella spikar som sitter kvar i väggarna, spackla igen hål och ta bort klistermärken.
   • ÖPPNA FÖNSTER: Öppna eventuella gamla och dubbelsidiga fönster om du önskar ha dem putsade på 4 sidor. Det finns ofta en skaderisk med dessa annars.
   • INFORMERA: Om något är skadat, trasig eller ömtåligt så informera städarna.

   Flyttstädning Linköping Student

   Som student i Linköping så erbjuder vi extra förmånliga priser. Du som student kan dessutom använda dig av RUT-avdraget för att få ett ännu bättre pris på just din flyttstädning i Linköping. Vi utför årligen hundratals flyttstädningar åt studenter i och runtomkring campus i olika delar av Sverige. Boka din flyttstädning i Linköping med studentrabatt idag!

   Flytt och städ i Linköping med en bokning

   En flytt består av många moment som ska göras. Med SEM så kan vi ordna både flytt och städ i Linköping åt dig. Vi utför såväl flyttstädning som själva flytthjälpen som du behöver. Genom att boka båda tjänsterna från oss så håller du enkelt koll och får riktigt bra pris. Fråga oss om du vill veta mer om SEM som din flyttfirma i Linköping. Vi hjälper dig även med flyttstädningar i hela Östergötlands län såsom flyttstädning i Mjölby, flyttstädning i Ödeshög, flyttstädning i Norrköping och dess närområden.

   Städ- & flyttjänster Linköping

   Flytt och städ

   Bra flyttstäd i Linköping

   Vi garanterar bra flyttstäd med 7 dagars garanti.
   städfirma flyttstäd

   Boka flyttstäd Linköping med trygghet

   Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och har bra rekommendationer.
   pris flyttstädning

   Offert flyttstäd Linköping

   Få offert med kostnad för din städning på 1 minut.

   Omdömen från våra kunder ?

   Alexandra V

   Elin S