Flyttstädning Lund

Spara tid - Vi hjälper dig när du behöver flyttstäd i Lund

SEM Städ är din städfirma som erbjuder flyttstädning i Lund med extra omtanke. Våra trygga och utbildade städare utför ditt flyttstäd i Lund med ett kick, så att du slipper flyttkaoset. I vår städning ingår 7 dagars städgaranti, framkörning, allt städmaterial samt redskap. Dessa är kvalitetsgranskade för att du ska få det rent på ett skonsamt sätt.

Vi utför även flyttstädning i hela Skåne såsom flyttstädning i Malmö, flyttstädning i Trelleborg, flyttstädning i Ystad och dess närområden.

Boka städföretaget SEM för enkel flytt och städ i Lund

Vi fixar städhjälp i Lund såväl som flytthjälp i Lund. SEM Städ är ett städföretag som utför både flytt och städ kring Lund. Vi kan därmed erbjuda dig en betydligt enklare flytt än andra städfirmor. Boka flyttbilen med oss så kan du checka av ytterligare en sak från din checklista för flytt.

Därför bokar man flyttstädning i Lund med SEM Städ

I vår städfirma så är alla våra städare utbildade i hur man använder olika material samt redskap för olika ytor och miljöer. Vi är ett ekocertifierat städföretag för att värna om vår omvärld och att på bästa skonsamma sätt göra det skinande rent. För din trygghet så baseras vår checklista för flyttstäd på riktlinjer från Mäklarsamfundet. Allt för att du enkelt ska kunna se att allt blir utfört enligt de krav som ställs på flyttstädning i Lund. Du kan vara säker på att du får en städning som uppfyller de tuffa kraven som ställs för flyttstädning vare sig du behöver flyttstädning av lägenhet eller villa.

Hur får jag billigt flyttstäd i Lund?

SEM Städ har F-skattsedel så att du som privatperson ska kunna nyttja RUT-avdraget för flyttstädning, vilket ger dig en kostnadsreduktion på 50 procent som redan är avdraget på din faktura. Vi sköter resten! Med RUT-avdraget får du bra pris på flyttstädning, och får ett billigt flyttstäd i Lund utan krångel.

Vad är det för pris på flyttstädning i Lund?

Pris på flyttstädning i Lund är 30 kr per kvm inklusive moms. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas.

Prisexempel på flyttstädning i Lund:

 • Pris flyttstädning av lägenhet på 50 kvm: 1500 kr
 • Pris flyttstädning av lägenhet 80 kvm: 2400 kr
 • Flyttstädning av villa på 100 kvm kostar: 3000 kr.

*Priserna ovan är med nyttjat RUT-avdrag.

Omdöme för vår flyttstädning i Lund

SEM Städ är en erfaren städföretag med över 11 års således en gedigen erfarenhet av just flyttstädning. Vi har därmed under åren samlat på oss bra omdömen på flyttstädning i Lund.

Flyttstädning Lund Student

Som student i Lund så erbjuder vi extra förmånliga priser. Du som student kan dessutom använda dig av RUT-avdraget för att få ett ännu bättre pris på just din flyttstädning i Lund. Vi utför årligen hundratals flyttstädningar åt studenter i och runtomkring campus i olika delar av Sverige. Boka din flyttstädning i Lund med studentrabatt idag!

Bäst flyttstäd i Lund

Vi har under åren tagit fram ett system för hur en flyttstädning i Lund ska utföras. Denna flyttstädning utförs metodiskt, effektivt och noggrant och vi kan därmed leverera den bästa flyttstädningen i Lund.

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Gör ditt flyttstäd i Lund enkel och trygg

  SEM Städ är ett städföretag i Lund som utför mer än bara flyttstäd för att underlätta för dig och göra så att du sparar tid. Vi utför alla tjänster inom flytt och städ i Lund såsom kontorsstädning, storstädning, visningsstädning, byggstädning samt vi hjälper dig även som flyttfirma i Lund. Anlita ett städföretag av god kvalite och med trygghet, välj SEM Städ.

  Flytt- & städtjänster Lund

  Flytt och städ

  Perfekt flyttstäd Lund

  Vi garanterar perfekt flyttstäd i Lund med 7 dagars garanti.
  Flyttstäda

  Flyttstädning Lund med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierat städföretag.
  flyttstädning offert

  Flyttstädning Lund pris

  Få offert med kostnad för din städning på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Alexandra V

  Elin S