Flyttstädning Malmö

Flyttstädning Malmö - Vi hjälper dig när du behöver bra flyttstäd

SEM Städ är din städfirma som erbjuder flyttstädning i Malmö med extra omtanke. Våra trygga och utbildade städare utför ditt flyttstäd i Malmö med ett kick, så att du slipper flyttkaoset. I vår städning ingår 7 dagars städgaranti, framkörning, allt städmaterial och redskap. Dessa är kvalitetsgranskade för att du ska få det rent på ett skonsamt sätt.

Vi hjälper dig även med flyttstädning i hela Skåne såsom flyttstädning Lund, flyttstädning Trelleborg, flyttstädning Ystad och dess närområden.

Boka städföretaget SEM för enkel flytt och städ i Malmö

Vi fixar städhjälp i Malmö såväl som flytthjälp i Malmö. SEM Städ är ett städföretag som utför både flytt och städ kring Malmö. Vi kan därmed erbjuda dig en betydligt enklare flytt än andra städfirmor. Boka flyttbilen med oss så kan du checka av ytterligare en sak från din checklista för flytt.

Därför bokar man flyttstäd i Malmö med SEM Städ

I vår städfirma så är alla våra städare utbildade i hur man använder olika material och redskap för olika ytor och miljöer. Vi är ett ekocertifierat städföretag för att värna om vår omvärld och att på bästa skonsamma sätt göra det skinande rent. För din trygghet så baseras vår checklista för flyttstäd på riktlinjer från Mäklarsamfundet. Allt för att du enkelt ska kunna se att allt blir utfört enligt de krav som ställs på flyttstädning i Malmö. Du kan vara säker på att du får en städning som uppfyller de tuffa kraven som ställs för flyttstädning vare sig du behöver flyttstädning av lägenhet eller villa.

Vad är det för pris på flyttstädning i Malmö?

Pris på flyttstädning i Malmö är 26 kr per kvm inklusive moms. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas.

Prisexempel på flyttstädning i Malmö:

 • Pris flyttstädning av lägenhet på 50 kvm: 1300 kr
 • Pris flyttstädning av lägenhet på 85 kvm: 2210 kr
 • Flyttstädning av villa på 120 kvm kostar: 3120 kr.

*Priserna ovan är med nyttjat RUT-avdrag.

Hur får jag billig flyttstädning i Malmö?

För att få billigaste flyttstädningen i Malmö så ska du göra följande:

 1. Försök att inte boka i direkt anslutning till månadsskifte. Då är det nästan alltid fullbokat. Boka din flyttstädning en vardag mellan kl 08-18 och inte direkt vid månadsskiftet. Helger, röda dagar och obekväma tider kan också kosta 10% – 30% mer.
 2. Använd RUT-avdraget så betalar du endast 50% av priset på din flyttstädning
 3. Städa dina biutrymmen på egen hand.

Så fungerar RUT-avdraget att får billigt flyttstäd i Malmö

SEM Städ har F-skattsedel så att du som privatperson ska kunna nyttja RUT-avdraget för flyttstädning, vilket ger dig en kostnadsreduktion på 50 procent som redan är avdraget på din faktura. Vi sköter resten! Med RUT-avdraget får du bra pris på flyttstädning, och får ett billigt flyttstäd i Malmö utan krångel.

Flyttstädning Malmö Letsdeal

Letar du efter prisvärd flyttstädning i Malmö så har du hittat rätt. Liksom Let’s Deal erbjuder ett urval av städföretag, så erbjuder vi bra pris på flyttstädning. Med SEM Städ får du lika bra service och pris som när du bokar via Let’s Deal. Bokar du direkt via SEM Städ så skippar du mellanhanden, och vi kan därför erbjuda dig en bättre service i Malmö.

Flyttstädning Malmö omdöme

Som den etablerade städfirma SEM är, så har vi således under årens lopp samlat på oss många bra omdömen för vår flyttstädning. Vår flyttstäd i Malmö är uppskattad av våra kunder för dess goda kvalité, effektiva utförande samt trevliga personal.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Gör ditt flyttstäd i Malmö enkel och trygg

  SEM Städ är ett städföretag i Malmö som utför mer än bara flyttstäd för att underlätta för dig och göra så att du sparar tid. Vi utför alla tjänster inom flytt och städ i Malmö såsom kontorsstädning, storstädning, visningsstädning och byggstädning. Anlita ett städföretag av god kvalite och med trygghet, välj SEM Städ.

  Flytt- & städtjänster Malmö

  Boka perfekt flyttstäd i Malmö

  Vi garanterar perfekt flyttstäd i Malmö med 7 dagars garanti

  Bra omdömen för flyttstädning Malmö

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och har bra omdömen för flyttstädning i Malmö

  Offert flyttstädning Malmö

  Få offert med kostar för din städning på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Alexandra V

  Elin S