Flyttstädning Malmö

Boka din lokala städfirma för bra flyttstädning i Malmö

SEM Städ är din städfirma som hjälper dig med flyttstäd i Malmö med extra omtanke. Våra trygga och utbildade städare utför din flyttstädning i Malmö med ett kick, så att du slipper flyttkaoset. I vår städning ingår 7 dagars städgaranti, framkörning, allt städmaterial samt redskap. Dessa är kvalitetsgranskade för att du ska få det rent på ett skonsamt sätt.

Vi hjälper dig även med flyttstädning i hela Skåne såsom flyttstädning Lund, flyttstädning Trelleborg, flyttstädning Ystad och dess närområden.

Boka städföretaget SEM för enkel flytt och städ i Malmö

Vi fixar städhjälp i Malmö såväl som flytthjälp i Malmö. SEM Städ är ditt lokala städföretag som utför både flytt- och städ kring Malmö kommun. Vi kan därmed erbjuda dig en betydligt enklare flytt än andra städfirmor i Malmö. Boka flyttbilen med oss så kan du checka av ytterligare en sak från din checklista för flytt.

Därför bokar man flyttstädning i Malmö med SEM Städ

I vår städfirma så är alla våra städare utbildade i hur man använder olika material samt redskap för olika ytor och miljöer. Vi är ett ekocertifierat städföretag för att värna om vår omvärld och att på bästa skonsamma sätt göra det skinande rent. För din trygghet så baseras vår checklista för flyttstäd på riktlinjer från Mäklarsamfundet. Allt för att du enkelt ska kunna se att allt blir utfört enligt de krav som ställs på flyttstädning i Malmö. Du kan vara säker på att du får en städning som uppfyller de tuffa kraven som ställs för flyttstädning vare sig du behöver flyttstädning av lägenhet eller villa.

Vad är det för pris på flyttstädning i Malmö?

Pris på flyttstädning i Malmö är 26 kr per kvm inklusive moms. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas.

Prisexempel på flyttstädning i Malmö:

 • Pris flyttstädning av lägenhet på 50 kvm: 1300 kr
 • Pris flyttstädning av lägenhet på 85 kvm: 2210 kr
 • Flyttstädning av villa på 120 kvm kostar: 3120 kr.

*Priserna ovan är med nyttjat RUT-avdrag.

Hur får jag billigt flyttstäd i Malmö?

Önskar du ha så billigt pris på flyttstädning i Malmö som möjligt så har vi 3 tips som hjälper dig med att få ner priset:

 1. Försök att inte boka i direkt anslutning till månadsskifte. Då är det nästan alltid fullbokat. Boka din flyttstädning en vardag mellan kl 08-18 samt inte direkt vid månadsskiftet i Malmö. Helger, röda dagar och obekväma tider kan också kosta 10% – 30% mer.
 2. Använd RUT-avdraget så betalar du endast 50% av priset på din flyttstädning.
 3. Städa dina biutrymmen på egen hand.

Så fungerar RUT-avdraget för att få billigt flyttstäd i Malmö

SEM Städ har F-skattsedel så att du som privatperson ska kunna nyttja RUT-avdraget för flyttstädning, vilket ger dig en kostnadsreduktion på 50% som redan är avdraget på din faktura. Vi sköter resten! Med RUT-avdraget får du bra pris på flyttstädning, och får ett billigt flyttstäd i Malmö utan krångel.

Flyttstädning Malmö Letsdeal

Letar du efter prisvärd flyttstädning i Malmö så har du hittat rätt. Liksom Let’s Deal erbjuder ett urval av städföretag, så erbjuder vi bra pris på flyttstädning. Med SEM Städ får du lika bra service och pris som när du bokar via Let’s Deal. Bokar du din flyttstädning via SEM Städ så skippar du mellanhanden, och vi kan därför erbjuda dig en bättre service i Malmö.

Flyttstädning Malmö omdöme

Som den etablerade städfirma SEM är i Malmö, så har vi således under årens lopp samlat på oss många bra omdömen för vår flyttstädning. Vår flyttstäd i Malmö är uppskattad av våra kunder för dess goda kvalité, effektiva utförande samt trevliga personal. Vi är mycket stolta över de bra recensioner vi får av kunder. Under de 11 år vi varit verksamma så har vi under årens lopp därför samlat på oss bra omdömen från de städningar vi utfört åt våra kunder. P.g.a. vårt framtagna system och metoder för hur en flyttstädning i Malmö ska utföras så har vi fått bästa betyg i recensioner av våra kunder.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Gör ditt flyttstäd i Malmö enkel och trygg

  SEM Städ är ett städföretag i Malmö som utför mer än bara flyttstäd för att underlätta för dig och göra så att du sparar tid. Vi utför alla tjänster inom flytt och städ i Malmö såsom kontorsstädning, storstädning, visningsstädning och byggstädning. Anlita ett städföretag av god kvalité och med trygghet, välj SEM Städ.

  Vi är ditt städföretag för flytt- och städ Malmö

  Flytt och städ

  Boka bäst flyttstäd i Malmö

  Vi garanterar bra flyttstäd i Malmö med 7 dagars garanti
  Flyttstäda

  Bra omdömen för flyttstädning Malmö

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och har bra omdömen för flyttstädning i Malmö
  flyttstädning offert

  Offert flyttstädning Malmö

  Få offert med kostnad för din städning på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Alexandra V

  Elin S