Flyttstädning Skåne

Spara tid - Vi hjälper dig när du behöver flyttstäd i Skåne

SEM Städ är din städfirma som erbjuder flyttstädning i Skåne med extra omtanke. Våra trygga och utbildade städare utför ditt flyttstäd i Skåne med ett kick, så att du slipper flyttkaoset. I vår städning ingår 7 dagars städgaranti, framkörning, allt städmaterial och redskap. Dessa är kvalitetsgranskade för att du ska få det rent på ett skonsamt sätt. Vi hjälper dig med flyttstädning Lund, flyttstädning Malmö, flyttstädning Ystad och nästan alla andra delar av Skåne.

Boka städföretaget SEM för enkel flytt och städ i Skåne

Vi fixar städhjälp såväl som flytthjälp. SEM Städ är ett städföretag som utför både flytt och städ kring Skåne. Vi kan därmed erbjuda dig en betydligt enklare flytt än andra städfirmor. Boka flyttbilen med oss så kan du checka av ytterligare en sak från din checklista för flytt.

Värför bokar man flyttstädning i Skåne med SEM Städ?

I vår städfirma så är alla våra städare utbildade i hur man använder olika material och redskap för olika ytor och miljöer. Vi är ett ekocertifierat städbolag för att värna om vår omvärld och att på bästa skonsamma sätt göra det skinande rent. För din trygghet så baseras vår checklista för flyttstäd på riktlinjer från Mäklarsamfundet. Allt för att du enkelt ska kunna se att allt blir utfört enligt de krav som ställs på flyttstädning i Skåne. Du kan vara säker på att du får en städning som uppfyller de tuffa kraven som ställs för flyttstädning vare sig du behöver flyttstädning av lägenhet eller villa.

Hur får jag billigt flyttstäd i Skåne?

SEM Städ har F-skattsedel så att du som privatperson ska kunna nyttja RUT-avdraget för flyttstädning, vilket ger dig en kostnadsreduktion på 50 procent som redan är avdraget på din faktura. Vi sköter resten! Med RUT-avdraget får du bra pris på flyttstädning, och får ett billigt flyttstäd i Skåne utan krångel.

Vad är det för pris på flyttstädning i Skåne?

Pris på flyttstädning i Skåne är 30 kr per kvm inklusive moms. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas.

Prisexempel på flyttstädning i Skåne:

 • Pris flyttstädning av lägenhet på 50 kvm: 1500 kr
 • Pris flyttstädning av lägenhet 85 kvm: 2550 kr
 • Flyttstädning av villa på 120 kvm kostar: 3600 kr.

*Priserna ovan är med nyttjat RUT-avdrag.

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Gör ditt flyttstäd i Skåne enkel och trygg

  SEM Städ är ett städbolag i Skåne som utför mer än bara flyttstäd för att underlätta för dig och göra så att du sparar tid. Vi utför även tjänster inom städ i Skåne såsom kontorsstädning, storstädning, visningsstädning och byggstädning. Anlita ett städbolag av god kvalité och med trygghet, välj SEM Städ.

  Städ- & flyttjänster Skåne

  Flytt och städ

  Perfekt flyttstäd Skåne

  Vi garanterar perfekt flyttstäd i Skåne med 7 dagars garanti
  Flyttstäda

  Flyttstädning Skåne med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierat städbolag
  flyttstädning offert

  Flyttstädning Skåne pris

  Få offert med kostnad för din städning på 1 minut.

  Alexandra V

  Elin S