Flyttstädning Skövde

Spara tid - Vi hjälper dig när du behöver flyttstäd i Skövde

SEM Städ är din städfirma som erbjuder flyttstädning i Skövde med extra omtanke. Vi hjälper dig dessutom med städning i hela området kring Skaraborg. Våra trygga och utbildade städare utför ditt flyttstäd i Skövde med ett kick, så att du slipper flyttkaoset. I vår städning ingår 7 dagars städgaranti, framkörning, allt städmaterial och redskap. Dessa är kvalitetsgranskade för att du ska få det rent på ett skonsamt sätt.

Boka städföretaget SEM för enkel flytt och städ i Skövde

Vi fixar städhjälp i Skövde så väl som flytthjälp i Skövde. SEM Städ är ett städföretag som utför både flytt och städ kring Skövde. Vi kan därmed erbjuda dig en betydligt enklare flytt än andra städfirmor i Skövde. Boka flyttbilen med oss så kan du checka av ytterligare en sak från din checklista för flytt.

 

Därför bokar man flyttstädning i Skövde med SEM Städ

I vår städfirma så är alla våra städare utbildade i hur man använder olika material och redskap för olika ytor och miljöer. Vi är ett ekocertifierad städbolag för att värna om vår omvärld och att på bästa skonsamma sätt göra det skinande rent. För din trygghet så baseras vår checklista för flyttstäd på riktlinjer från Mäklarsamfundet. Allt för att du enkelt ska kunna se att allt blir utfört enligt de krav som ställs på flyttstädning i Skövde. Du kan vara säker på att du får en städning som uppfyller de tuffa kraven som ställs för flyttstädning vare sig du behöver flyttstädning av lägenhet eller villa.

 

Hur får jag billigt flyttstäd i Skövde?

SEM Städ har F-skattsedel så att du som privatperson ska kunna nyttja RUT-avdraget för flyttstädning, vilket ger dig en kostnadsreduktion på 50 procent som redan är avdraget på din faktura. Vi sköter resten! Med RUT-avdraget får du bra pris på flyttstädning, och får ett billigt flyttstäd i Skövde utan krångel.

 

Vad är det för pris på flyttstädning i Skövde?

Pris på flyttstädning i Skövde är 30 kr per kvm. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas.

Prisexempel på flyttstädning i Skövde:

Pris flyttstädning av lägenhet 50 kvm: 1500 kr.

Pris flyttstädning av lägenhet 85 kvm: 2550 kr.

Flyttstädning av villa på 200 kvm kostar: 6000 kr.

Priserna ovan är ink. moms och med nyttjat RUT-avdrag.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Gör ditt flyttstäd i Skövde enkel och trygg

  SEM Städ är ett städbolag i Skövde som utför mer än bara flyttstäd för att underlätta för dig och göra så att du sparar tid. Vi utför alla tjänster inom flytt och städ i Skövde så som storstädning, visningsstädning samt vi hjälper dig även som flyttfirma i Skövde. Anlita ett städbolag av god kvalite och med trygghet, välj SEM Städ.

  Med oss kan du även få flyttstäd i Skaraborg till exempel flyttstäd Mariestadflyttstäd Falköpingflyttstäd Skara och dess närområden.

  Mer än flyttstäd Skövde? Se nedan:

  Perfekt flyttstäd Skövde

  Vi garanterar perfekt flyttstäd i Skövde med 7 dagars garanti

  Flyttstädning Skövde med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierat städbolag

  Flyttstädning Skövde pris

  Få offert med kostar för din städning på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Alexandra V

  Elin S