Flyttstädning Trelleborg

Vi hjälper dig när du behöver prisvärd flyttstädning i Trelleborg

SEM Städ är din städfirma som erbjuder flyttstädning i Trelleborg med extra omtanke. Våra trygga och utbildade städare utför ditt flyttstäd i Trelleborg med ett kick, så att du slipper flyttkaoset. I vår flyttstädning i Trelleborg ingår 7 dagars städgaranti, framkörning, allt städmaterial samt redskap. Dessa är kvalitetsgranskade för att du ska få det rent på ett skonsamt sätt.

Vi hjälper dig även med flyttstädning i Ystad, flyttstädning i Malmö, flyttstädning i Lund och dess närområden.

Boka städföretaget SEM för enkel flytt och städ i Trelleborg

Vi fixar städhjälp i Trelleborg såväl som flytthjälp i Trelleborg. SEM Städ är ett städföretag som utför både flytt och städ kring Trelleborg. Vi kan därmed erbjuda dig en betydligt enklare flytt än andra städfirmor. Boka flyttbilen med oss så kan du checka av ytterligare en sak från din checklista för flytt.

Därför bokar man flyttstädning i Trelleborg med SEM Städ

I vår städfirma så är alla våra städare utbildade i hur man använder olika material och redskap för olika ytor och miljöer. Vi är ett ekocertifierat städföretag för att värna om vår omvärld och att på bästa skonsamma sätt göra det skinande rent. För din trygghet så baseras vår checklista för flyttstäd på riktlinjer från Mäklarsamfundet. Allt för att du enkelt ska kunna se att allt blir utfört enligt de krav som ställs på flyttstädning i Trelleborg. Du kan vara säker på att du får en städning som uppfyller de tuffa kraven som ställs för flyttstädning vare sig du behöver flyttstädning av lägenhet eller villa.

Hur får jag billigt flyttstäd i Trelleborg?

SEM Städ har F-skattsedel så att du som privatperson ska kunna nyttja RUT-avdraget för flyttstädning, vilket ger dig en kostnadsreduktion på 50 procent som redan är avdraget på din faktura. Vi sköter resten! Med RUT-avdraget får du bra pris på flyttstädning, och får ett billigt flyttstäd i Trelleborg utan krångel.

Vad är det för pris på flyttstädning i Trelleborg?

Pris på flyttstädning i Trelleborg är 30 kr/kvm inklusive moms. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas.

Prisexempel på flyttstädning Trelleborg:

 • Pris flyttstädning av lägenhet på 50 kvm: 1500 kr
 • Pris flyttstädning av lägenhet på 80 kvm: 2400 kr
 • Flyttstädning av villa på 100 kvm kostar: 3000 kr.

*Priserna ovan är med nyttjat RUT-avdrag.

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Gör ditt flyttstäd i Trelleborg enkel och trygg

  SEM Städ är ett städföretag i Trelleborg som utför mer än bara flyttstäd för att underlätta för dig och göra så att du sparar tid. Vi utför alla tjänster inom flytt och städ i Trelleborg så som storstädning, visningsstädning, byggstädning samt vi hjälper dig även som flyttfirma i Trelleborg. Anlita ett städföretag av god kvalite och med trygghet, välj SEM Städ.

  Mer än flyttstädning Trelleborg? Se nedan:

  Flytt och städ

  Perfekt flyttstäd Trelleborg

  Vi garanterar perfekt flyttstäd i Trelleborg med 7 dagars garanti.
  Flyttstäda

  Flyttstädning Trelleborg med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierat städföretag.
  flyttstädning offert

  Flyttstädning Trelleborg pris

  Få offert med kostnad för din flyttstädning i Trelleborg på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Alexandra V

  Elin S