Flyttstädning Umeå

Spara tid - Vi hjälper dig när du behöver bra flyttstäd i Umeå

SEM Städ är ditt städföretag som erbjuder flyttstädning i Umeå med extra omtanke. Våra trygga och utbildade städare utför proffsigt flyttstäd i Umeå med ett kick, så att du slipper flyttkaoset. I vår flyttstädning ingår 7 dagars städgaranti, framkörning, allt städmaterial samt redskap. Dessa är kvalitetsgranskade för att du ska få det rent på ett skonsamt sätt.

Boka städföretaget SEM för enkel flytt och städ i Umeå

Vi fixar städhjälp i Umeå såväl som flytthjälp i Umeå. SEM Städ är ett städföretag som utför både flytt och städ kring Umeå och hela Västerbottens län. Vi kan därmed erbjuda dig en betydligt enklare flytt än andra städfirmor. Få kostnadsfri snabb offert.

Därför bokar man flyttstädproffsen för flyttstädning i Umeå

I vår städfirma så är alla våra städare utbildade i hur man använder olika material samt redskap för olika ytor och miljöer. Vi är ett eko certifierat städföretag för att värna om vår omvärld och att på bästa skonsamma sätt göra det skinande rent. För din trygghet så baseras vår checklista för flyttstäd på riktlinjer från Mäklarsamfundet. Allt för att du enkelt ska kunna se att allt blir utfört enligt de krav som ställs på flyttstädning i Umeå. Du kan vara säker på att du får en städning som uppfyller de tuffa kraven som ställs för flyttstädning vare sig du behöver flyttstädning av lägenhet eller villa.

Hur får jag billigt flyttstäd i Umeå?

För att få billigaste flyttstädningen i Umeå så ska du göra följande:

 1. Försök att inte boka i direkt anslutning till månadsskifte. Då är det nästan alltid fullbokat. Boka din flyttstädning en vardag mellan kl 08-18 och inte direkt vid månadsskiftet. Helger, röda dagar och obekväma tider kan också kosta 10% – 30% mer.
 2. Använd RUT-avdraget så betalar du endast 50% av priset på din flyttstädning.
 3. Städa dina biutrymmen på egen hand.

Vad är det för pris på flyttstädning i Umeå?

För flyttstädning i Umeå så har vi ett fast pris på 35 kr/kvm under 100 kvm som ska städas. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas.

Prisexempel på flyttstäd i Umeå:

 • Pris flyttstädning av lägenhet på 50 kvm: 1750kr
 • Pris flyttstädning av lägenhet 80 kvm: 2800 kr
 • Flyttstädning av villa över 100 kvm kostar: 30 kr/kvm.

*Priserna ovan är inkl. moms och med nyttjat RUT-avdrag.

Våra recensioner för flyttstädning i Umeå

Vi är mycket stolta över de bra recensioner vi får av kunder för vår flyttstädning i Umeå. Vi har nämligen kundbetyg 5 av 5. Under de 11 år vi varit verksamma så har vi levererat flyttstäd som uppskattas av våra kunder. Vi har därför samlat på oss bra omdömen från de städningar vi utfört. På grund av vårt framtagna system och metoder för hur en flyttstädning ska utföras så har vi fått bästa betyg i recensioner av våra kunder. SEM är ett städföretag i Umeå att lita på.
Läs mer om våra recensioner på flyttstäd i Umeå på Google my business och Trustpilot.

Flyttstädning Umeå Student

Som student i Umeå så erbjuder vi extra förmånliga priser. Du som student kan dessutom använda dig av RUT-avdraget för att få ett ännu bättre pris på just din flyttstädning i Umeå. Vi utför årligen hundratals flyttstädningar åt studenter i och runtomkring campus i olika delar av Sverige. Boka din flyttstädning i Umeå med studentrabatt idag!

Bäst flyttstädning i Umeå

Vi har under åren tagit fram ett system för hur en flyttstädning i Umeå ska utföras. Denna flyttstädning utförs metodiskt, effektivt och noggrant och vi kan därmed leverera den bästa flyttstädningen i Umeå.

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Gör ditt flyttstäd i Umeå enkel och trygg med bra städföretag

  SEM Städ är ett städföretag i Umeå som utför mer än bara flyttstäd för att underlätta för dig och göra så att du sparar tid. Vi utför alla tjänster inom flytt och städ i Umeå såsom kontorsstädning, storstädning, visningsstädning, byggstädning samt vi hjälper dig även som flyttfirma i Umeå. Anlita ett städföretag av god kvalité och med trygghet, välj SEM Städ.

  Vi hjälper dig med mer än flyttstädning Umeå. Se nedan:

  Flytt och städ

  Bäst flyttstäd Umeå

  Vi garanterar perfekt flyttstäd i Umeå med 7 dagars garanti.
  städfirma flyttstäd

  Flyttstäd Umeå med bra omdömen

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är eko-certifierat städföretag.
  pris flyttstädning

  Vad kostar flyttstädning i Umeå?

  Få offert med kostnad för din städning på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Alexandra V

  Elin S