Flyttstädning Värnamo

Flyttstädning Värnamo med högsta kvalité

Vi underlättar din flytt! Boka därför din flyttstädning i Värnamo med SEM Städ. Med våra nästan 11 års erfarenhet av flyttstäd så har vi samlat på oss både mycket erfarenhet och goda kundrecensioner. Hos oss får du billig flyttstädning med trygghetsgaranti. Alla våra städare som utför flyttstädning i Värnamo är utbildade. Kvalitetstestade städmaterial och redskap ingår alltid i vår flyttstädning.

Därför bokar våra kunder oss för deras flyttstädning i Värnamo:

 • Följer Mäklarsamfundet riktlinjer för flyttstädning
 • Checklista för flyttstäd som gör din besiktning enkel
 • 7 dagars städgaranti
 • Utbildad personal

Varför välja oss för din flyttstädning i Värnamo?

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar i hela Sverige. Med våra nästan 11 års erfarenhet av flyttstädning så har vi samlat på oss mycket erfarenhet och många goda kundrecensioner. Med lång erfarenhet så har vi med åren byggt upp ett bra system för det gedigna arbete som en bra flyttstädning innebär. Vi arbetar därför både effektivt och noggrant.

Detta ingår i flyttstädning i Värnamo

Vi levererar flyttstädning i Värnamo som lever upp till de höga krav som ställs på flyttstädning. Vår checklista för flyttstädning följer de riktlinjer som angetts av Mäklarsamfundet. Nedan finner du exempel på det som ingår i vår flyttstädning. För mer detaljerad lista, se vår checklista för flyttstädning.

Rengöring och våttorkning av golv
Rengöring av alla ytor i badrum och toaletter
Tömning av golvbrunnar
Rengöring inuti, utanför, under och över skåp och garderober
Rengöring av golvlister, dörrkarmar, dörrar och sniderier
Fönsterputs
Rengöring inuti och utanpå frys och kyl
Städmaterial
Rengöring av ugn och ugnsplåtar
Rengöring av spisfläkt

Vad är det för pris på flyttstädning i Värnamo?

I Värnamo kostar flyttstädning 35 kr/kvm för ytor under 100 kvm. Däremot så kan det tillkomma kostnader för eventuella biutrymmen. Städmaterial och fönsterputs ingår alltid.

Exempel på pris på flyttstädning i Värnamo:

Pris flyttstädning av lägenhet 50 kvm: 1750 kr

Pris flyttstädning av lägenhet 80 kvm: 2800 kr

Flyttstädning av villa över 100 kvm kostar: 30 kr/kvm.

*Priserna ovan är inkl. moms och med nyttjat RUT-avdrag.

Använd RUT-avdraget för din flyttstädning så får du halva priset!

Du som privatperson kan använda RUT-avdraget på flyttstädning. RUT-avdraget kan användas till alla hushållsnära tjänster. Med RUT-avdraget så får du billig flyttstädning i Värnamo då den gör så att du endast betalar halva priset! Priset är redan justerat på offerten du får av oss, så där ser du direkt vilket pris som du ska betala. Vi sköter kontakten med Skatteverket, så länge du är berättigad att nyttja RUT-avdraget så är det inget som du själv aktivt behöver göra för att kunna nyttja det. Enkelt va! Här kan du läsa mer om RUT-avdraget för flyttstädning.

Be om offert på din flyttstädning i Värnamo

Funderar du på vad din flyttstädning i Värnamo kostar? Be om en snabb offert på flyttstädning! Då ser du direkt vad just ditt flyttstäd kostar för din villa eller lägenhet. Då alla bostäder ser olika ut är det därför bra att få ett exakt pris för din flyttstädning i Värnamo. Det är helt förpliktninglöst att be om offert.

Säkra din flyttdag – boka flyttstädning!

Det är många saker som måste göras inför en flytt, och många saker som ska följa smidigt efter varandra. Därför är det bra att vara ute i god tid med att boka städfirma, och eventuell flyttfirma. Det är många som vill flytta i slutet av månaden, tiderna i slutet av månaden blir därför oftast snabbt uppbokade, så säkra din flyttdag genom att boka tidigt. Kontakta oss för att säkra ditt flyttstäd. Vi utför flyttstädningar i hela Småland såsom flyttstädning i Växjö, flyttstädning i Jönköping, flyttstädning i Ljungby, flyttstädning i Vetlanda och dess närområden.

5 anledningar till att boka ett städföretag för flyttstädning i Värnamo

Det finns många anledningar att boka en städfirma för din flyttstädning i Värnamo, här är de viktigaste:

HÅRT ARBETE: Det ställs väldigt höga krav på hur en flyttstädning ska utföras. Därför kräver det både erfarenhet, systematik och hårt arbete. Detta får du garanterat när du bokar en städfirma för flyttstädning.
GARANTERAD KLARA BESIKTNINGEN: Vi garanterar att flyttstädningen följer Mäklarsamfundets riktlinjer så att din besiktning blir godkänd.
ERFARENHET OCH KUNSKAP: Vi använder rätt städmaterial och redskap för rätt saker så att hygien och skonsam städning sker.
STÄDGARANTI: Städgarantin gör att du själv slipper stressen för att åtgärda eventuella brister som skulle uppstå.
PRISVÄRT: Flyttstädning är mycket prisvärt då det finns mycket stress och huvudvärk att spara.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Vad ska du själv göra innan flyttstädning?

  För att du ska få en smidig flytt och städning så får du här tips på saker du bör göra innan det är dags för flyttstädning:

  TÖM BOSTADEN: Se till att ha tömt bostaden på möbler och saker. Önskas det bortforsling av möbler och andra saker så skall detta bokas på förhand. Annars städas det runtom möbler så gott det går.
  FÖRBERED: Frosta av frysen, damma persienner och töm vattenlåsen då detta inte ingår i städningen.
  DRA UT TUNGA OCH STÖRRE HUSHÅLLSMASKINER: Dra ut vitvaror och större hushållsmaskiner så att det kan städas bakom, annars städas runt om och inuti.
  SNYGGA TILL VÄGGAR: Ta bort eventuella spikar som sitter kvar i väggarna, spackla igen hål och ta bort klistermärken.
  SKONA FÖNSTER: Öppna eventuella gamla och dubbelsidiga fönster om du önskar ha dem putsade på 4 sidor. Det finns ofta en skaderisk med dessa annars.

  Flytt- & städtjänster Värnamo

  Flytt och städ

  Perfekt flytt- & städ i Värnamo

  Vi garanterar perfekt städning med 7 dagars garanti.
  städfirma flyttstäd

  Boka städföretag med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierad städfirma.
  pris flyttstädning

  Offert på flyttstäd Värnamo?

  Få offert med kostnad för din städning på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Alexandra V

  Elin S