Flyttstädning Växjö

Din städhjälp för flyttstädning i Växjö

Det är mycket som ska göras inför en flytt. Se därför till att bocka av en sak på din checklista redan nu: flyttstädning i Växjö. Vi utför flyttstädning åt såväl studenter, som städning åt privatpersoner och företag. Gör din flytt enklare, och boka oss som din städfirma för ett bra flyttstäd i Växjö.

Så levererar vi bäst flyttstädning i Växjö

Boka flyttstädning med ett professionellt samt prisvärt städbolag. Vår flyttstädning i Växjö har bra recensioner och vi garanterar att du får ett flyttstäd som är ordentligt utfört samt uppfyller alla krav.

Vi följer regler för flyttstäd i Växjö

Vi slarvar inte och följer alla konstens regler för att uppfylla kraven för flyttstäd i Växjö. Därför följer vi Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning, och du kan enkelt se vad som ingår i vårt flyttstäd Växjö i vår checklista för flyttstäd. Dessutom får du 7 dagars städgaranti, så att du i lugn och ro kan inspektera din flyttstädning och gå igenom checklistan för flyttstäd.

Vad är det för pris på flyttstädning i Växjö?

Pris på flyttstädning i Växjö är 30 kr per kvm inklusive moms. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas.

Prisexempel på flyttstädning i Växjö:

 • Pris flyttstädning av lägenhet på 50 kvm: 1500 kr
 • Pris flyttstädning av lägenhet på 80 kvm: 2400 kr
 • Flyttstädning av villa på 100 kvm kostar: 3000 kr.

*Priserna ovan är med nyttjat RUT-avdrag.

Hur får jag billigt flyttstäd i Växjö?

Billig flyttstädning i Växjö får du om du bokar på en vardag mellan kl 08-18 samt inte direkt vid månadsskiftet. Helger, röda dagar och obekväma tider kan också kosta 10%-30% mer. Be om offert på flyttstädning för att veta just ditt pris, eller boka ditt flyttstäd i Växjö idag!

Flyttstädning Växjö Student

Är du student så erbjuder vi flyttstädning i Växjö till bra pris. Vi utför årligen mycket flyttstädning på Växjö Campus. Många studenter väljer att boka oss då vi kan erbjuda bästa priset på flyttstäd i Växjö tack vare RUT-avdraget. Billigaste priset för flyttstädning för student får du på campus om du bokar på en vardag samt inte direkt vid månadsskiftet.

Kostnadsfri snabb offert på flyttstäd Växjö

Gör dig redo för att flytta till Växjö redan nu. Ta reda på ditt pris på flyttstädning i Växjö. Be om en snabb offert! Då ser du direkt vad just din flyttstädning kostar för din villa, lägenhet eller studentlägenhet. Det är helt förpliktninglöst att be om offert, och det hjälper dig att välja och jämföra rätt städbolag. Du kan även snabbt se vad flyttstädning har för pris i Växjö i vår prislista för flyttstädning. Behöver du mer flytthjälp i Växjö så kan vi även hjälpa till.

Boka städföretaget SEM för enkel flytt och städ i Växjö

Ju tidigare du bokar in allt som du behöver för din flytt, desto smidigare kommer det att gå. Gör dig själv en tjänst och boka in flytt och städ i Växjö redan, så säkrar du en smidig flyttdag. För att du ska få all flytthjälp du behöver i tid, så rekommenderar vi alltid att boka flyttstädning och flyttfirma i Växjö på samma gång så kan du känna dig trygg med att allt flyter på som det ska. Vi utför flyttstädningar i hela Småland och Kronobergs län såsom flyttstädning i Ljungby, flyttstädning i Jönköping, flyttstädning i Värnamo, flyttstädning i Vetlanda och dess närområden.

Bra recensioner på flyttstädning av många bostäder i Växjö

Vi har arbetat som städbolag i nästan 11 år. Under denna tid så har vi utfört en massa olika flyttstädningar runt omkring i Sverige och har med åren samlat på oss väldigt bra recensioner på flyttstäd i Växjö. Därför vet vi att flyttstädningar kräver hårt arbete, bra planering och framförhållning. Våra städare arbetar efter ett väl utarbetat system för att leva upp till kraven för flyttstäd. Detta gör att du får det rent från grunden och att vi levererar en effektiv flyttstädning. Det är så vi säkerställer att vi gör vad vi kan för att hjälpa dig med din flytt.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  5 tips inför din flyttstädning i Växjö:

  Minska stressen som kommer med en flytt genom att vara väl förberedd. Ta del av våra tips för flytten för att underlätta för städarna:

  1. Se till att ha tömt bostaden på möbler och saker. Önskas det bortforsling av möbler och andra saker så skall detta bokas på förhand. Annars städas det runt om möbler så gott det går.
  2. Frosta av frysen.
  3. Dra ut vitvaror så att det kan städas bakom, annars städas runt om och inuti.
  4. Töm vattenlåsen.
  5. Öppna känsliga dubbelsidiga fönster så att städarna kommer åt och att fönsterna ej skadas.

  Du kan se fler flyttips i vår checklista för flytt, så kan du känna dig trygg med att inget glöms bort inför flytten.

  Städbolag som erbjuder mer än flyttstäd Växjö? Se nedan:

  Flytt och städ

  Bra & billigt flyttstäd i Växjö

  Vi garanterar bra, miljövänligt & billigt flyttstäd i Växjö med 7 dagars städgaranti.
  städfirma flyttstäd

  Boka flyttstäd Växjö med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierat städbolag.
  pris flyttstädning

  Offert på flyttstädning Växjö

  Få offert med kostnad för din städning på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Alexandra V

  Elin S