Flyttstädning Vetlanda

Flyttstädning Vetlanda - Vi hjälper dig när det är flyttdax!

När det är dags för dig att flytta, så är det dags att boka flyttstädning i Vetlanda.

Med nästan 11 års erfarenhet av flyttstäd så kan vi därför kalla oss proffs på just flyttstädning i Vetlanda. Vi garanterar att du klarar besiktningen av flyttstädningen. Med vår utbildade personal kan du känna dig trygg med att det blir skinande rent. Hos oss får du billig flyttstädning med trygghetsgaranti och alla våra städmaterial och redskap är kvalitetstestade.

5 anledningar att boka oss för din flyttstädning:

Varför välja oss för flyttstädning i Vetlanda?

Under våra nästan 11 års erfarenhet som vi har arbetat med flyttstädningar så vet vi att det finns vissa saker som är viktiga när man är ett städföretag som utför flyttstädningar. Vi värdesätter punktlighet och noggrannhet för vi vet att detta är viktigt när man håller på att flytta. Få snabb och exakt prisuppskattning för din flyttstädning genom att fylla i vårt offertformulär.

Flyttstädning i Vetlanda med trygghetsgaranti

Med SEM Städ kan du känna dig trygg med att det blir städat på bästa sätt. Då alla våra städare har utbildning i alla städmaterial vi använder och städredskap. Vi gör dessutom rent på bästa sätt med skonsamma material. Vi har kunskap om hur olika ytor och utrymmen ska behandlas. Eftersom flyttstädning är ett krävande arbete som kräver både erfarenhet och kunskap. Därmed arbetar vi efter ett väl utarbetat system för att kunna flyttstäda både effektivt och grundligt. Det är därför vi kan lämna en städgaranti på 7 dagar. Denna städgaranti gör att du i lugn och ro kan inspektera flyttstädningen vi utfört i Vetlanda åt dig.

Vad är det för pris på flyttstädning i Vetlanda?

För flyttstädning i Vetlanda så har vi ett fast pris på 35 kr/kvm under 100 kvm som ska städas. Det som skiljer pris på flyttstädning mellan villa och lägenhet är endast storleken som ska städas, samt att villor oftast har fler biytor som kan önskas städas.

Prisexempel på flyttstädning i Vetlanda:

 • Pris flyttstädning av lägenhet på 50 kvm: 1750 kr
 • Pris flyttstädning av lägenhet på 80 kvm: 2800 kr
 • Flyttstädning av villa över 100 kvm kostar: 30 kr/kvm.

*Priserna ovan är inkl. moms och med nyttjat RUT-avdrag.

Vad blir pris på flyttstädning i Vetlanda med RUT-avdrag?

RUT-avdraget ger dig 50% billigare pris på flyttstädning. Priset på flyttstädning är redan justerat med RUT-avdraget på din offert. Du kan enkelt se ungefär vad din bostad kostar att flyttstäda i vår prislista för flyttstädning. Då alla bostäder ser olika ut är det därför bra att be om offert för att få ett exakt pris för din flyttstädning i Vetlanda. Därför ber vi dig att fylla i vårt formulär för offert på flyttstäd.

Kan man använda RUT-avdraget på flyttstädning av hyresrätt i Vetlanda?

Ja! Det som krävs är att bostaden räknas som din permanenta bostad. Du kan nyttja RUT-avdraget oavsett om du bor i förstahand eller andrahand.

Vad är det för pris på flyttstädning av lägenhet i Vetlanda?

Vi tillämpar fasta priser per kvadratmeter för våra flyttstädtjänster. Billigast flyttstädning ju mindre bostadsyta som ska städas helt enkelt. Enkelt kan man säga att en lägenhet med 3 rum på ca 85 kvm kostar ca 2975 kr inkl. moms med RUT-avdrag.

Vad kostar flyttstädning av villa i Vetlanda?

Priset baseras alltid på boytan som ska städas. Därför har vi ett fast pris per kvadratmeter på 35 kr/kvm under 100 kvm inkl. moms med RUT-avdrag. Det som skiljer priset på lägenhet från priset på villa när det gäller flyttstädning är att villor oftast har fler biytor vilket gör priset ofta lite dyrare.

Hur får jag billig flyttstädning i Vetlanda?

Billigast pris på flyttstäd i Vetlanda får du när du bokar städningen på en vardag samt inte direkt vid månadsskiftet. Vid månadsskiftet är det många som flyttar och då är det hård konkurrens om de datumen.

Kan jag använda RUT-avdraget för min flyttstädning i Vetlanda?

Ja, du kan använda RUT-avdraget för din flyttstädning i Vetlanda. Flyttstädning klassas som “hushållsnära tjänster” av Skatteverket och ingår därför i RUT-avdraget. Då det som krävs för att du ska kunna använda RUT-avdraget är att du har bostaden som permanent eller delvis bostad. Du behöver alltså inte äga bostaden för att kunna använda RUT-avdraget för din flyttstädning. Det går lika bra att använda RUT-avdraget för flyttstädning på din lägenhet oavsett om det är en bostadsrätt eller hyresrätt, eller om du hyr i andrahand. Läs mer om RUT-avdrag för flyttstädning.

Be om offert på flyttstädning i Vetlanda

På 1 minut så får du svar på vad din flyttstädning i Vetlanda kostar. Med vår snabba offert ser du direkt ditt pris på flyttstädning! Våra offerter är både gratis och förpliktningslösa. Du kan även ringa eller maila oss direkt.

Säkra din flytt – boka flyttstädning idag!

Säkra din flyttdag genom att boka tidigt. Tiderna i slutet av månaden blir oftast snabbt uppbokade. Det är mycket som ska rulla på när man ska flytta. Genom att boka tidigt så säkrar du att du får just det datum som du behöver ha flyttstädning. Boka din flyttstädning i Vetlanda genom att kontakta oss. Vi utför flyttstädningar i hela Småland såsom flyttstäd i Växjö, flyttstäd i Jönköping, flyttstäd i Värnamo, flyttstädning i Ljungby och dess närområden.

4 anledningar då du ska boka ett städföretag i Vetlanda

Det ställs höga krav på en utförd flyttstädning därför finns det många anledningar till varför det är så populärt att boka ett städföretag för denna typ av städning. Nedan listar vi några:

 • Kraven hos mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning är höga. För att kunna leverera därefter så krävs det både erfarenhet, systematik och hårt arbete för att leva upp till det. Detta får du när du bokar en städfirma för flyttstädning.
 • Vi kvalitetssäkrar alla våra städmaterial och städredskap för att du ska känna dig trygg med att din flyttstädning blir både ren och skonsam.
 • Med städgaranti så kan du känna dig trygg med att boendet lever upp till inspektionen. Skulle det vara något som behöver åtgärdas så är det städarnas ansvar att fixa till det, så att du i lugn och ro kan njuta av ditt nya boende istället.
 • Du sparar tid och stress! Flyttstädning är mycket krävande och kräver både hårt arbete och noggrannhet. Att boka en städfirma för din flyttstädning i Vetlanda är därför mycket prisvärt.

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  10 tips inför flyttstädning i Vetlanda

  Gör din flytt enkel med våra tips inför din flyttstädning. När man bokar en flyttstädning så får man väldigt mycket för pengarna och städarna arbetar väldigt effektivt och noggrant. Det finns däremot en del saker som du ska göra innan städarna kan utföra flyttstädningen och boendet är redo för inspektion av de nya som ska flytta in.

  • Se till att ha tömt bostaden på möbler och saker. Önskas det bortforsling av möbler och andra saker så skall detta bokas på förhand. Annars städas det runtom möbler så gott det går.
  • Frosta av frysen.
  • Damma av persienner.
  • Töm vattenlåsen.
  • Dra ut vitvaror och större hushållsmaskiner så att det kan städas bakom, annars städas runt om och inuti.
  • Ta bort eventuella spikar som sitter kvar i väggarna.
  • Spackla igen hål.
  • Ta bort klistermärken.
  • Öppna eventuella gamla och dubbelsidiga fönster om du önskar ha dem putsade på 4 sidor. Det finns ofta en skaderisk med dessa annars.
  • Rengör väggar från eventuella missfärgningar, eller smuts/klotter.

  Mer än flyttstäd Vetlanda? Se nedan:

  Flytt och städ

  Perfekt flyttstäd Vetlanda

  Vi garanterar perfekt städning med 7 dagars garanti.
  städfirma flyttstäd

  Boka städföretag i Vetlanda med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierad städfirma.
  pris flyttstädning

  Vad kostar flyttstäd i Vetlanda?

  Få offert med kostnad för din städning på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Alexandra V

  Elin S