Fönsterputsning

Smutsiga fönster – använd oss för fönsterputsning

För att ett hem skall kännas ombonat och välkomnande är det viktigt att det är i bra skick. Detta betyder oftast att det skall vara inrett på ett tilltalande och inbjudande sätt och, framför allt, att det skall vara rent! Alla gillar vi att ha ett rent och fräscht hem. Det finns knappast någon som inte uppskattar att ha ordning och reda omkring sig och att ha ett väl underhållet hem.
En av de allra viktigaste sakerna för att skapa en härlig känsla i hemmet är rena fönster. Att tvingas titta ut genom smutsiga fönster är något av det värsta som finns. Man kan inte njuta av utsikten inifrån bostaden eftersom de smutsiga rutorna är i vägen och ljuset kommer inte heller in på samma sätt som det gör om fönstren är nyputsade och skinande rena.
Rena fönster kan konstateras vara mycket viktigt för intrycket av och känslan i ett hem. Men att få fönstren rena är inte lika självklart. Att putsa fönster är tidskrävande och inte speciellt roligt. Dessutom är det inte alltid helt lätt att göra det på ett bra sätt. Ränder, missade fläckar, repor och flammighet är några av de problem som brukar uppstå när vanliga hemmastädare ger sig på sina fönster. Dessutom kan fönsterputs innebära klättring och arbete på olägliga och svåråtkomliga platser.
Därför är det säkrast att lämna detta viktiga jobb i händerna på erfarna fönsterputsare. Anlita oss på Sem Städ så ser vi till att dina fönster blir skinande rena. Vi jobbar snabbt och effektivt och våra fönsterputsare har, förutom stor kunskap, också de allra bästa verktygen och produkterna i branschen att arbeta med. Detta för att säkerställa att vi alltid utför en putsning av högsta kvalitet som i sin tur leder till att våra kunder blir nöjda med vårt arbete.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Fler tjänster

  Perfekt fönsterputs

  Vi garanterar perfekt fönsterputs med garanti

  Boka städning med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och har ekocertifiering med mera.

  Offert på fönsterputsning

  Få offert med kostar för din fönsterputs på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Vickan Wahlén

  Elin S