Fönsterputsning

Vi hjälper dig med fönsterputs - Låt oss få dig att se bättre ut

När du behöver hjälp med fönsterputs kan du med förtroende vända dig till oss. Vi på SEM fönsterputs har lång erfarenhet och vet hur vi ger dig skinande blanka och rena fönster med minsta möjliga besvär för dig, till ett riktigt bra pris.

För att ett hem skall kännas ombonat och välkomnande är det viktigt att det är i bra skick. Detta betyder oftast att det skall vara inrett på ett tilltalande och inbjudande sätt och, framför allt, att det skall vara rent! Alla gillar vi att ha ett rent och fräscht hem. Inget är så avslöjande som vårsolens strålar. Minsta flugduns eller fingeravtryck syns som blaffiga fläckar. För att inte tala om dammlagret och spåren efter vinterns snö och regn.

Hur kan man skapa en härlig känsla i hemmet med fönsterputs?

En av de allra viktigaste sakerna för att skapa en härlig känsla i hemmet är rena fönster. Att tvingas titta ut genom smutsiga fönster är något av det värsta som finns. Man kan inte njuta av utsikten inifrån bostaden eftersom de smutsiga rutorna är i vägen och ljuset kommer inte heller in på samma sätt som det gör om fönstren är nyputsade och skinande rena.

Rena fönster kan konstateras vara mycket viktigt för intrycket av och känslan i ett hem. Men att få fönstren rena är inte lika självklart. Att putsa fönster är tidskrävande och inte speciellt roligt. Dessutom är det inte alltid helt lätt att göra det på ett bra sätt. Ränder, missade fläckar, repor och flammighet är några av de problem som brukar uppstå när vanliga hemmastädare ger sig på sina fönster. Dessutom kan fönsterputs innebära klättring och arbete på olägliga och svåråtkomliga platser.

Därför är det säkrast att lämna detta viktiga jobb i händerna på erfarna fönsterputsare. Anlita oss på SEM Städ så ser vi till att dina fönster blir skinande rena. Vi jobbar snabbt och effektivt och våra fönsterputsare har, förutom stor kunskap, också de allra bästa verktygen och produkterna i branschen att arbeta med. Detta för att säkerställa att vi alltid utför en putsning av högsta kvalitet som i sin tur leder till att våra kunder blir nöjda med vårt arbete.

Vår fönsterputs är en populär tilläggstjänst på våra abonnemangstjänster till exempel storstädning, hemstädning och kontorsstädning. Låt oss få dig att se bättre ut: Få rena fönster så att du kan möta dagsljuset. Vi erbjuder fönsterputs åt såväl företag, som privatpersoner. Boka fönsterputs idag!

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Mer än fönsterputs? Se nedan:

  Perfekt fönsterputs

  Låt oss få dig att se bättre ut: Få rena fönster så att du kan möta dagsljuset.

  Boka fönsterputsning med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och har ekocertifiering med mera.

  Offert på fönsterputsning

  Få offert med kostnad för din fönsterputs på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Vickan Wahlén

  Elin S