Hemstädning Borås

Vi gör din vardag enklare när du bokar hemstäd i Borås med oss!

Få ett hem att trivas i med städning hemma. Vi levererar hemstädning i Borås med omnejd. Boka en provstädning utan förbindelser. Med en provstädning på hemstädning så träffar du både städaren som kommer att utföra er hemstädning, samt er kontaktperson. Efter det så kan du i lugn och ro besluta om du önskar fortsätta med ert hemstäd.

Detta är hemstädning i Borås

 • Alltid samma städpersonal som städar hemma
 • Städning hur du vill
 • Hemstädning när du vill
 • Lägg till tjänster till din hemstädning så som fönsterputs
 • Kvalitetssäkrade redskap och material
 • Utbildad personal som städar

Städtjänster som du kan lägga till efter behov till din hemstädning

 • Fönsterputs
 • Strykning
 • Tvätt av kläder
 • Snöskottning
 • Gräsklippning
 • Storstädning

Boka en provstädning för hemstäd

Är du nyfiken på hemstädning? Träffa din kontaktperson och hemstädare på en provstädning helt utan förbindelser. Vi går gemensamt igenom dina önskemål, och vår checklista för hemstädning och ser till så att du kommer få ett hem att trivas i.

Så fungerar en hemstädning

Det är du som bestämmer hur ofta du önskar att ha hemstädning. Vid första provstädningen så skapar vi oss en uppfattning för hur lång tid som kommer att behövas för att få det rent efter dina önskemål. Därefter så kan du själv bestämma hur ofta du önskar att få denna städningen utförd, samt om du ibland önskar att lägga till extra tjänster så som till exempel storstädning eller fönsterputs.

Komplettera hemstädning i Borås med andra städtjänster

De flesta av våra kunder för hemstädning föredrar hemstädning en gång i veckan, och kompletterar därmed med fönsterputs en gång på våren, och en gång på hösten, samt en grundlig storstädning någon gång per år.

Vi försöker i största möjliga mån alltid ha samma personal som utför hemstädning i ditt hem. Skulle förändring ske så meddelas du innan. Vår städfirma i Borås har eget städmaterial och redskap som är kvalitetstestade, men även här kan du justera efter dina önskemål.

Bästa pris på hemstädning med RUT-avdrag för städning

Hemstädning är en hushållsnära tjänst som inkluderas av RUT-avdraget. Detta gör att du endast betalar halva priset på din hemstädning, och andra extra städtjänster som du kan lägga till för städning i hemmet. Vi justerar ditt pris på hemstädning redan på offerten och fakturan. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag för städning.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Få pris på din hemstädning i Borås - be om offert

  Pris på hemstädning baseras på hur lång tid det tar att utföra er hemstädning, samt hur ofta ni önskar att ha den utförd. Efter första provstädningen får vi en uppskattning för hur lång tid som behövs för att utföra städning i ert hem och därefter så faktureras ni med en fast kostnad baserat på hur ofta vi kommit överens om att ha städningen utförd. Vi hjälper dig även med flyttstäd i Borås samt flytthjälp i Borås.

  Perfekt hemstädning i Borås

  Med hemstäd Borås sparar du tid, och får lugn och ro hemma tack vare bra städ.

  Miljövänlig hemstäd i Borås

  Vi garanterar perfekt städning och använder miljövänliga produkter.

  Offert på hemstäd Borås

  Få offert med kostnad för din hemstädning i Borås.

  Omdömen från våra kunder ?

  Vickan Wahlén

  Elin S