Hemstädning Jönköping

Få städhjälp, boka hemstädning i Jönköping med SEM Städ

Städhjälp i form av hemstädning i Jönköping är en av de tjänster som inkluderas av RUT-avdraget. Du får halva priset på din städning hemma som privatperson. Ingen mer tidsbrist. Med hemstäd i Jönköping sparar du tid, och får lugn och ro hemma tack vare bra städ. Vi hjälper dig med hemstädning i Jönköping, och ser till så att din bostad är trivsam att komma hem till.

Detta är hemstädning i Jönköping

 • Samma städpersonal som utför städning hemma hos dig
 • Så ofta du önskar städar vi
 • Städhjälp med bra redskap och material
 • Utbildad personal för att städningen ska uppfylla de krav som ställs på städning hemma

Kan man prova hemstädning utan förbindelser?

Är du nyfiken på om hemstädning är något för dig, eller har du en liten bit kvar innan du kan övertala din partner? Boka en provstädning, helt utan förbindelser. Samma pris som en vanlig hemstädning, men du binder inte upp dig. Fyll i formuläret för att se ditt pris på hemstädning.

Hemstäd i Jönköping som du vill ha den

Genom en kontaktperson och en nära dialog med oss så kan du anpassa din hemstädning precis som du vill ha den. Vill du använda dina egna städmaterial och redskap, eller våra kravtestade; du väljer. Hemstäd i Jönköping helt på dina villkor. Städhjälp från oss är precis som städhjälp ska vara: trygg och rent som slutresultat.

Så går första hemstädningen till

Efter avtalad tid, så kommer din kontaktperson och din städare hem till dig. Vi går tillsammans igenom utrymmen samt eventuella känsliga utrymmen och material som kan finnas i hemmet. Du får även berätta om det finns några särskilda önskemål. Vi finns här för att utföra en städning hemma som gör det enkelt för dig. Våra städare utgår från vår checklista för städning, men det finns alltid rum för justeringar för att du ska få en anpassad hemstädning så som du vill ha den. Önskar du fortsätta så finns det möjlighet att abonnera på hemstädning i Jönköping. Du bestämmer hur ofta! Allt från dagligen, veckovis eller mer sällan.

Pris hemstädning i Jönköping

SEM Städ är en av av många städbolag i Jönköping som erbjuder hemstädning. Billigaste priset på hemstädning i Jönköping varierar beroende på om du ska använda RUT-avdraget, hur stor boyta som ska städas samt hur ofta du önskar ha hemstädningen. Vi har ett timbaserat pris på hemstädning. Billigaste priset på hemstädning, betyder inte alltid bästa eller tryggaste städupplevelsen. Därför har vi inte prisgaranti och ger dig billigaste städningen. Däremot erbjuder vi dig ett billigt pris på hemstädning med utbildad personal.

Hemstädning med RUT-avdrag

Hemstädning är en av de hushållsnära tjänster som inkluderas av RUT-avdraget. Detta innebär att du kan få ännu billigare hemstäd i Jönköping. RUT-avdraget ger dig nämligen 50% billigare pris på hemstädningen. Vi inkluderar RUT-avdraget direkt i din offert, så du behöver inte aktivt göra något för att använda det utan det fixar vi. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag för städning.

Olika typer av städhjälp för en enklare vardag

Våra städtjänster är anpassningsbara och skräddarsys för att passa just de behov som finns i ditt hushåll. Kombinera din hemstädning med fönsterputs och storstädning. Ibland är det skönt att få en riktigt grundlig städning hemma. Känner du det samma, så kan du byta ut din hemstädning mot en storstädning någon gång per år. Inkludera även fönsterputs så ser du fint ut.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Städbolaget med lång erfarenhet av hemstäd i Jönköping

  Vi på SEM Städ har lång erfarenhet av städbranschen. En av våra särskilda specialiteter och något som vi verkligen brinner för är städning i bostäder. Vi utför alla typer av städning i Jönköping och stadens närmaste omgivningar, såsom byggstäd Jönköping, visningsstädning och flyttstädning i Jönköping. Vi erbjuder även flyttfirma i Jönköping.

  Omdömen från våra kunder ?

  Vickan Wahlén

  Elin S

  Perfekt städhjälp i Jönköping

  Med hemstäd Jönköping sparar du tid, och får lugn och ro hemma tack vare bra städ.

  Certifierat städbolag

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierat städbolag.

  Offert hemstädning i Jönköping?

  Få offert med kostnad för din hemstädning på 1 minut.