Skaraborgs Städ

Skaraborgs städ med extra omtanke

Välj rätt städfirma i Skaraborg. Vi utför olika typer av städtjänster i hela Skaraborg. Få städhjälp med extra omtanke med SEM Städ. Boka städning hemma eller på kontoret och ha din egna städkonsult när du behöver städning. Vi är en städfirma du kan känna dig trygg med då alla våra städtjänster har städgaranti, och all personal är utbildad. Boka oss för Skaraborgs städ.

Vi utför olika typer av städ i många orter i Skaraborg såsom flyttstädning i Falköping, flyttstäd i Mariestad, flyttstäd i Skara, flyttstäd i Tibro, flyttstäd i Skövde, flyttstäd i Lidköping, Götene, Hjo, Karlsborg, Gullspång, Grästorp, Tidaholm, och Töreboda.

Skaraborgs städfirma med flertal städtjänster

SEM Städ är en städfirma som erbjuder olika typer av städ i Skaraborgs området. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag med våra städtjänster. Vi vill finnas som din städkonsult nära till hands, när du kan tänkas behöva lite extra hjälp med städning i hemmet eller på jobbet. Välj det städ som passar dig.

Skaraborgs bästa hemstädning utfört av certifierad städfirma

Gör din vardag enklare, samt minska stressen i hela hushållet med en regelbunden städning hemma i Skaraborg. Du bestämmer själv hur ofta du önskar ha städning hemma. Kanske en gång i veckan, eller mer sällan. Vi ser till att det alltid är samma personal som utför din städning hemma. Läs mer om hemstädning.

Detta kostar städning från städfirma Skaraborg

Vad kostar det att boka en städfirma i Skaraborg? Vi har städning för alla sorters ändamål och budgetar då de flesta av våra städtjänster går att anpassa så att det passar just det du söker. Du kan ta bort och lägga till tjänster, samt på våra abonnemangstjänster så kan du själv välja hur ofta och till vilken grad du önskar ha städ i Skaraborgs området.

Pris på städning i Skaraborg finns i olika varianter:

 • Fast pris från 35 kr/kvm baserat på antal kvm som ska städas. Detta gäller främst visningsstädning, byggstädning och storstädning.
 • Fast pris baserat på antal timmar som man önskar ha städning. Detta gäller främst våra abonnemangstjänster såsom kontorsstädning, hotellstädning och hemstädning. Priset för företag ligger på 350 kr ex. moms per timme för kontorsstädning och hotellstädning. Hemstädning har ett pris på 239 kr per timme med RUT-avdrag. I dessa fall så har man en avtalad tid som det ska städas som uppskattats efter den typ av städning som är önskad.
 • Timbaserat pris på städning. Denna typ av städning passar när man har olika typer av behov varje gång, beroende på säsong, veckodag eller liknande. Vi har städning för alla sorters ändamål och budgetar då de flesta av våra städtjänster går att anpassa så att det passar just det du söker. Du kan ta bort och lägga till tjänster, samt på våra abonnemangstjänster så kan du själv välja hur ofta och till vilken grad du önskar ha städning. Priset på den städning du söker får du enkelt genom att ringa oss, eller fylla i formuläret.

Vad kostar städning med RUT-avdrag i Skaraborg?

Städtjänster är tack vare RUT-avdraget nu ännu billigare. Som privatperson kan du använda RUT-avdraget och på halva priset på all städning du bokar i Skaraborgs området. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag för städning.

W3.CSS W3.CSS

Få det skinande rent från grunden. Att boka en städfirma för denna grundliga städning är ett utomordentligt sätt att frigöra tid vid till exempel högtider. Boka en storstädning när du behöver det; månatlig, kvartalsvis eller kanske vid en högtid? Du bestämmer hur ofta du önskar utföra en storstädning. Läs mer om storstädning.

För att du ska känna dig trygg med att din flytt blir enkel så är det rekommenderat att låta en proffsig städfirma utföra ditt flyttstäd i Skaraborg. Det ställs nämligen höga krav på flyttstädning vid överlämning av boendet. Då garanterar du att spara tid och stress på detta stora arbete som en flyttstädning innebär. Gör din flytt enkel med ett städföretag i Skaraborg nära till hands. Läs mer om flyttstädning Skaraborg.

Låt SEM städ återställa sinnesfriden så att ni kan få njuta av ert nya hem. Vi får bort byggkaoset med allt byggdamm som det innebär. Boka en byggstädning i Skaraborg med oss. Läs mer om byggstädning.

Vi finns vid er sida för att underlätta när en anhörig gått ur tiden. Vi kan hjälpa er med ett flertal städtjänster i Skaraborg när det gäller att ta hand om ett dödsbo. Utöver själva städningen av boendet, så kan vi även stå till tjänst med tömning av bohaget, och visningsstädning om det är så att boendet ska säljas. Vi är städfirman vid din sida.

Vi hjälper dig att komma i rätt stämning på jobbet. Låt våra städkonsulter ta hand om er kontorsstädning i Skaraborg. Behöver blommorna vattnas, eller fönsterna putsas så finns även detta till hands. Läs mer om kontorsstädning.

Vår fönsterputs i Skaraborg är en populär tilläggstjänst på våra abonnemangstjänster såsom hemstädning och kontorsstädning. Få rena fönster så att du kan möta dagsljuset. Våra fönsterputsare i Skaraborg erbjuder bra fönsterputs till bra pris i Skaraborgsområdet. Vi erbjuder fönsterputs åt såväl företag, som privatpersoner. Läs mer om fönsterputs.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Spara viktig tid, boka Skaraborgs städ:

  Flytt och städ

  Perfekt städfirma i Skaraborg

  Vi garanterar perfekt städning i hela Skaraborgs området med extra omtanke
  Flyttstäda

  Boka städning i Skaraborg med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är certifierad städfirma
  flyttstädning offert

  Offert från städfirma Skaraborgs städ

  Få offert med kostnad för din städning på 1 minut

  Omdömen från våra kunder ?

  Vickan Wahlén

  Elin S