Några av det städer vi arbetar i

Populära städer för våra flytt- och städtjänster inom Sverige

Kontakta oss för offert för din stad. Vi arbetar på fler orter än det du ser nedan. Nedan ser du bara ett urval av städer vi arbetar i.

Vi finns här för dig i städer i hela Sverige

SEM Städ började 2011 under namnet NEO Tjänster och 2016 omvandlades det till aktiebolaget SEM Solutions AB. Vi har nu i 11 år utfört flytt & städtjänster och erbjudit människor en enklare vardag.

En liten enskild firma som har med åren genom hårt arbete växt till att nu vara en av de tryggaste förmedlarna av städtjänster samt flyttjänster. Vi började i Malmö med att utföra städ- och flyttjänster åt privatkunder i Skåne, för att sedan växa oss starka och även utföra mer avancerad industriell städning åt företag. Idag utför vi alla typer av städningar och flyttjänster i hela Sverige.

SEM värdesätter hållbar utveckling. SEM står för SamhälleEkonomi och Miljö: de tre dimensionerna som enligt jordbruksverket samspelar för just hållbar utveckling. Detta genomsyrar allt arbete som vi utför och alla partners som vi arbetar med. Vi arbetar ständigt för en hållbar vardag, framtid och samlevnad där dessa tre pelare balanserar varandra.

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Ansvarsförsäkring

  Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha ansvarsförsäkring

  Utbildad personal

  Alla våra städare är utbildade i hur man använder olika material och redskap

  Nöjd kund-garanti

  Kvalitetsgaranti finns för att du alltid ska kunna känna dig trygg

  Omdömen från våra kunder ?

  Anna Lindberg

  Elin S