Städfirma Borås

Städfirma Borås - Vi hjälper dig med bäst städning

Hitta rätt städfirma i Borås. Få det städat och rent med en professionell städfirma med många års erfarenhet. Vi är en städfirma med nästan 11 års erfarenhet av städning. Boka ditt lokala städföretag i Borås, så ser vi till att du stormtrivs.

Städfirman som är nära till hands med städhjälp i Borås

Vi levererar din städning lokalt i Borås med omnejd, och ger dig tryggheten med städgaranti. Alla våra städare är utbildade och kan väl alla redskap och material som används. SEM Städ är en städfirma som erbjuder en rad olika typer av städtjänster; allt från regelbundna städtjänster såsom hemstädning, kontorsstädning, fönsterputs eller storstädning, till engångsstädningar såsom byggstädning eller flyttstäd i Borås.

Våra olika typer av städ i Borås

Hemstädning Borås

Städning i hemmet gör underverk i vardagen. En hemstädning utförs till största möjliga mån av samma städpersonal varje gång. Vi levererar hemstädning som ger dig trygghet, och där du stormtrivs. Du kan själv bestämma hur ofta du önskar ha denna typen av städning. Boka en städfirma i Borås som underlättar din vardag. Läs mer om hemstädning i Borås.

Flyttstädning Borås

Det är mycket som ska göras när man ska flytta. Med en städning med ett lokalt städföretag i Borås så garanterar vi det rent till de nästkommande som ska flytta in. Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer. Här kan du läsa mer om flyttstädning i Borås.

Storstädning från vår städfirma i Borås

En storstädning är en grundlig form av städning som kan liknas vid en flyttstädning, men där hela möblemanget är kvar i boendet. Denna typen av städning är perfekt att få utfört av en städfirma i Borås, så att du får tid över till annat. Läs mer om storstädning.

Byggstädning från bästa städfirman i Borås

Efter en renovering så är det mycket byggdamm som ligger kvar. Vi är då städfirman i Borås som sveper in och ger dig sinnesfrid. Vi utför byggstädningar efter alla typer av renoveringar i hemmet. Läs mer om byggstädning.

Städning av dödsbo Borås

Det är både tryggt och bekvämt att ha en städfirma som kan stötta med denna typ av arbete vid en bortgång. Utöver själva städningen av boendet så erbjuder vi även extra tjänster såsom utrensning av möblemang och även storstädning inför till exempel en visning.

Kontorsstädning med en trygg städfirma i Borås

Med en städfirma som håller kontoret trevligt så kan ni få arbetsro. Våra företagstjänster i Borås erbjuder bland annat kontorsstädning. Vi försöker alltid ha samma personal som återkommer för att utföra städningen åt ert företag. Läs mer om kontorsstädning.

Fönsterputs Borås

Fönsterputs i Borås är en tjänst som vi som städfirma utför åt såväl privatpersoner som åt företag. Vi erbjuder fönsterputsning till bra pris oavsett. Läs mer om fönsterputs.

Billigt pris på städning i Borås med RUT-avdraget

RUT-avdraget ger dig 50% rabatt på din städhjälp. RUT-avdraget kan användas av alla privatpersoner. När du ber om offert från ett städföretag så är detta oftast redan medräknat i offerten, och du ser direkt ditt bra pris på städning. Du behöver inte aktivt göra något för att använda RUT-avdraget för städning, utan endast uppfylla vissa krav. Läs mer om RUT-avdrag för städning.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Offert städfirma i Borås

  Ta en minut och fyll i formuläret, så skickar vi dig en offert. Är du privatperson så inkluderar vi RUT-avdraget i priset för din städning redan i offerten, och du behöver inte aktivt göra något för att nyttja detta. Du kan även boka oss som din städfirma i Borås redan idag.

  Miljövänlig städning

  Vi levererar städningar som är skonsamma för dig och för miljön.

  Certifierad städfirma i Borås

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är en certifierad städfirma.

  Offert på städning i Borås

  Få offert på en minut och se vad din städning kostar per timme eller per kvm.

  Omdömen från våra kunder ?

  Vickan Wahlén

  Elin S