Städfirma Halmstad

Städfirma Halmstad - Vi hjälper dig med bäst städning

Behöver du någon som hjälper dig med städ i Halmstad? SEM Städ är en städfirma i Halmstad med över 11 års erfarenhet av att utföra städtjänster. Vi är dessutom en av de städfirmor i Halmstad som med åren har samlat på oss bra omdömen och kundrecensioner. Med ett brett utbud av städtjänster så kan du skräddarsy din vardag till det enklare, och då får du precis den städhjälp i Halmstad som behövs.

Därför är vi ett självklart val som städarna i Halmstad

 

 • 5 av 5 i kundbetyg
 • Städgaranti
 • Utbildad personal
 • ECO städning
 • Ansvarsförsäkring
 • Kvalitetsgranskade redskap

 

Vilken städning i Halmstad passar dig?

Vi garanterar att du får det rent och fint i Halmstad, oavsett vilken städning du behöver, tack vare de olika typer av städningar som vi erbjuder. Vi är ett städbolag där de flesta av våra städtjänster helt eller delvis kan anpassas till just den typ av städning i Halmstad som du behöver. Hitta den städservice nedan som passar dig bäst.

Storstädning Halmstad – städbolag som hjälper dig få rent och fint från grunden

Denna typ av städning gör rent och fint även på de mest svårstädade ställen som kanske inte normalt städas under den vanliga veckostädningen. Med storstädning 1 till 2 dagar om året så behåller du därmed din höga standard i hemmet. Detta är en grundlig städning, och med en städfirma bokad sparar du därför mycket tid. Boka en storstädning när du behöver det; månatlig, kvartalsvis eller på grund av högtid. Läs mer om storstädning.

Städning inför flytt – städhjälp för perfekt flytt med skinande resultat

Städhjälp som är räddaren i nöden. Det är skönt att låta en städfirma avlasta dig på din flyttdag. Med en städfirma vid din sida när det är dags för flytt så får du garanterat minskad stress, samt en garanti för att överlämningen går smidigt. Med erfarna städare som utför ditt flyttstäd i Halmstad så kommer du garanterat klara besiktningen och leva upp till de höga krav som ställs. Du kan även boka flyttfirma i Halmstad via oss på SEM. Läs mer om flyttstädning Halmstad.

Byggstädning Halmstad – städfirma som din återställare i Halmstad

Med våra städare i Halmstad så kan du snabbt återgå till vardagen och således njuta av din renovering. Vi får bort byggkaoset med allt byggdamm som en renovering innebär, så att ni istället kan luta er tillbaka medans vi gör det sista grovjobbet. Boka en byggstädning i Halmstad.

Dödsbostädning Halmstad – städhjälp som stöttar

En städfirma vid sin sida skapar trygghet i tuffa tider. Vi finns vid er sida för att underlätta när en anhörig gått ur tiden. Vi kan finnas för er med städservice av olika slag för att kunna underlätta med att ta hand om ett dödsbo. Från röjning av dödsbo, tömning av dödsbo till städning av dödsbo. Vi vill göra detta tunga ärende lite lättare för er. Läs mer om dödsbostädning.

Visningsstädning Halmstad – städning inför visning säkrar het budgivning

Bristfällig städning i en bostad under en visning får 40% av besökarna att bli irriterade visar undersökningar. Med en städning inför visning så får du garanterat rent från grunden och säkrar ditt livs kanske största affär. Låt proffsen utföra visningsstädningen, då sparar du tid och kan förbereda inför allt annat som ska göras med försäljningen av bostaden. Läs mer om visningsstädning.

Fönsterputs Halmstad – en populär städservice att lägga till

Vår fönsterputs i Halmstad är en populär tilläggstjänst på våra abonnemangstjänster till exempel storstäd, hemstäd och kontorsstäd. Låt oss få dig att se bättre ut: Få rena fönster så att du kan möta dagsljuset. Vi erbjuder fönsterputs åt såväl företag, som privatpersoner. Läs mer om fönsterputs.

Kontorsstädning Halmstad - städfirman som fixar arbetsro på jobbet

Vi vet hur viktigt det är att finna arbetsro, och ha en arbetsplats man stormtrivs på. Med oss vid din sida så kan du även få tjänster så som blomvattning och fönsterputs. Vi erbjuder bra pris på kontorsstädning, samt hög kvalité. Dessutom så är det alltid samma städare på plats. Läs mer om kontorsstädning.

Vad är det för pris på städning i Halmstad?

Du kan anlita SEM Städ som din städfirma i Halmstad för massor av olika städservice.
Beroende på vilken städservice du önskar så har vi olika prisalternativ. Våra kostnader på städ finns från 239 kr fast pris per timme, 30 kr fast pris per kvadrat eller månadskostnad.
Fast pris från 30 kr/kvm baserat på antal kvm som ska städas. Detta gäller främst visningsstädning och storstädning.
Fast pris baserat på antal timmar som man önskar ha städning. Detta gäller främst våra abonnemangstjänster till exempel kontorsstädning, hotellstädning, och hemstädning. Priset för företag ligger på 350 kr ex. moms per timme för kontorsstädning och andra typer av hotellstädning. Hemstädning har ett pris på 239 kr per timme med RUT-avdrag. I dessa fall så har man en avtalad tid som det ska städas som uppskattats efter den typ av städning som är önskad.
Timbaserat pris på städning. Denna typ av städning passar när man har olika typer av behov varje gång, beroende på säsong, veckodag eller liknande.
Vi har städning för alla sorters ändamål och budgetar då de flesta av våra städtjänster går att anpassa så att det passar just det du söker. Du kan ta bort och lägga till tjänster, samt på våra abonnemangstjänster så kan du själv välja hur ofta och till vilken grad du önskar ha städning. Priset på den städning du söker får du enkelt genom att ringa oss, eller fylla i formuläret.
W3.CSS W3.CSS

RUT-avdraget gör att du endast betalar 50% av priset på städning. Som privatperson kan du använda RUT-avdraget upp till en kostnad på 75 000kr per person och år. Ditt pris på städning som du får i offerten är redan justerat så att det visar ditt pris med RUT-avdrag. Du behöver inte aktivt göra något för att kunna använda dig av RUT-avdraget för städservice, utan vi sköter kontakten med Skatteverket då vi har F-skattsedel. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag för städning.

Priset på storstädning baseras på hur många kvadratmeter som ska städas, biutrymmen som skall inkluderas samt om fönsterputs önskas. Vårt pris börjar på 30 kr per kvm för privatpersoner som använder sig av rutavdrag.
För företag som önskar storstädning är priset 52 kr per kvadratmeter som ska städas. Detta priset är ex. moms.

Vår kontorsstädning i Halmstad har ett timpris på 350 kr ex. moms. Oftast har man samma behov av städning varje månad så det timbaserade priset övergår istället till ett fast månadspris för de avtalade städtimmar man kommit överens om för att täcka upp de behov man har.

Pris på dödsbostädning i Halmstad är 60 kr per kvm inklusive moms och exklusive RUT. Ett dödsbo har endast möjlighet att få RUT-avdrag för de tjänster som utförts före dödsfallet, t ex om det städats eller liknande innan personen gick bort. Det innebär att hushållsarbete som utförts efter dödsfallet inte kan bli föremål för skattereduktion. Det är inte heller möjligt för efterlevande barn att få rutavdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet. Det innebär att dödsboet inte kan få rutavdrag för flyttstädning vid försäljning av bostadsrätt.

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Så skapar vi utrymmen där du stormtrivs i Halmstad

  Under vår långa tid som städfirma i Halmstad så har vi lärt oss vad som är viktigt för att kunna vara en trygg aktör inom städservice: pålitlighet, kunskap och trygghet. Våra värderingar genomsyrar alla tjänster vi utför där vi ger lika värde till Samhälle och våra kära medarbetare, Ekonomi där lika lön för lika arbete är ledord, och Miljö för att vi ska ha en hållbar omvärld och framtid att värna om. Därför väljer våra kunder SEM Städ som deras städbolag i Halmstad.

  Alla tjänster från städfirma Halmstad

  Miljövänlig städning

  Vi levererar städningar som är skonsamma för dig och för miljön.

  Certifierad städfirma Halmstad

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är en certifierad städfirma i Halmstad.

  Offert på städning?

  Få offert på en minut och se vad din städning kostar per timme eller per kvm.

  Omdömen från våra kunder ?

  Vickan Wahlén

  Elin S