Städfirma Jönköping

Städfirman som står till din tjänst med städning i Jönköping

SEM Städ är en städfirma som hjälper dig med olika typer av städning i regionen kring Jönköping. Vi utför såväl städning hemma hos kunder i Jönköping, en så kallad hemstädning, såväl som städtjänster åt företag såsom kontorsstädning. Vår städfirma i Jönköping använder bäst material och redskap för att det ska bli lika skinande rent, som det är skonsamt för material och vår natur.

Olika städning i Jönköping som vi som städfirma erbjuder:

Flyttstädning Jönköping

För att din flytt ska bli enkel, och de nya i boendet ska bli nöjda och glada, så utför vi även städning för detta. Vi lever upp till de krav som ställs och följer riktlinjer från Mäklarsamfundet gällande denna typen av städning. Läs mer om vår flyttstädning i Jönköping.

Hemstädning utfört av certifierad städfirma i Jönköping

Få städning hemma, spara tid samt energi på vardagsbestyren. Vi ser till att ditt hem är skinande rent, då kan du lägga tid på annat kul. Vi städar rent hemma hos dig och ser till att ditt hem är i toppskick när du kommer. Våra städare avlastar dig med städningen. De har med sig allt material och skapar ett välkomnande hem att komma till. Läs mer om hemstädning Jönköping.

Storstädning Jönköping – städbolag som hjälper dig få rent och fint från grunden

Denna typen av städning är ett enkelt sätt för dig att få en städning hemma, och få den allra tråkigaste och jobbigaste städningen ur vägen. Låt Städfirma SEM sköta grovjobbet och utföra en storstädning i Jönköping där du får det städat på de ställen du kanske inte alltid hinner med, eller helt enkelt få det extra skinande rent till middagsbjudningen.

Städning åt företag i Jönköping – städfirman som fixar arbetsro på jobbet

SEM Städ är en städfirma i Jönköping som också utför städning åt företag. Med företagsstädning så skapar man arbetsro och trivsel. Städningen utförs i största mån av samma personal varje gång, så att ni ska känna er trygga med vem som befinner sig i era lokaler. Vi städar även andra typer av lokaler och andra städuppdrag åt företag. Läs mer om kontorstädning.

Byggstädning i Jönköping – städfirma som din återställare i Jönköping

Har du precis renoverat, och längtar efter att kunna återgå till det normala livet, men har alldeles för lite ork kvar? Lugn, låt oss sköta städningen efter er renovering, så att ni istället kan njuta av ert nya hem som nu är skinande rent. Inget mera byggdamm! Läs mer om byggstädning Jönköping.

Offert på städning från städfirmor i Jönköping

Få offert på städning på 1 minut! Ta kontakt med oss så kan vi ge dig en snabb offert oavsett hur ofta du önskar ha städningen. Vi jobbar alltid med fasta priser så att du alltid vet vad det kommer att kosta och du slipper otrevliga överraskningar.

Vilken städning behöver du till ditt hem, lokal eller kontoret?

Vi är en av de städfirmor som erbjuder flera typer av städtjänster i Jönköping med omnejd, och du bestämmer hur ofta du önskar ha städningen. Kanske är det en engångsstädning såsom storstädning, eller en mer regelbunden daglig städning för att hålla uppe komforten hemma eller på kontoret? Priset på den städning du söker får du enkelt genom att ringa oss, eller fylla i formuläret.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Hur fungerar RUT-avdrag för städning?

  Städtjänster går under hushållsnära tjänster och du som privatperson kan därför få halva priset på städning tack vare RUT-avdrag för städning. På så sätt får du billig städning i Jönköping. Hör av dig till vår städfirma så kan vi förklara mer om hur detta fungerar eller kolla skatteverkets hemsida. Du kan antingen föra in dina kontaktuppgifter via vår hemsida eller själv ringa alternativt mejla till oss.

  Andra städtjänster från Städfirma i Jönköping

  Miljövänlig städfirma Jönköping

  Vi levererar städningar som är skonsamma för dig och för miljön.

  Certifierad städfirma i Jönköping

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är en eko-certifierad städfirma.

  Offert från städfirma i Jönköping

  Få offert på en minut och se vad din städning kostar per timme eller per kvm.

  Omdömen från våra kunder ?

  Vickan Wahlén

  Elin S