Städfirma Ljungby

Städfirma Ljungby - Vi hjälper dig med bäst städning

Välj en städfirma i Ljungby med lång erfarenhet och rutinerade städare. SEM Städ är ett städbolag med över 11 års erfarenhet av städning. Vi är en av de städfirmor i Ljungby som erbjuder ett flertal olika städtjänster för att du ska få rätt städhjälp. Med oss som din städfirma i Ljungby kan du boka städning hemma eller på kontoret och ha din egna städkonsult när du behöver städning.

Städfirma i Ljungby med ett flertal städtjänster

SEM Städ är en städfirma som erbjuder olika typer av städtjänster i Ljungby för att du ska kunna få den enkla vardagen som du behöver. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag med våra städtjänster. Vi vill finnas som din städkonsult nära till hands, när du kan tänkas behöva lite extra hjälp med städning i hemmet eller på jobbet. Välj den städning som passar dig:

Storstädning Ljungby – rent från grunden

Ibland behövs det rejäla tag för att få det riktigt rent, och ibland vill man kanske ha det extra fint inför en kommande högtid. En storstädning bör göras då och då för att behålla en hög standard i hemmet. Att boka en städfirma för denna grundliga städning är ett utomordentligt sätt att få mera tid. Boka en storstädning, kvartalsvis eller kanske vid en högtid? Du bestämmer hur ofta du önskar utföra en storstädning. Läs mer om storstädning.

Städning inför flytt – smidig flytt med skinande resultat

Låt en städfirma avlasta dig på din flyttdag. Med en städfirma vid din sida när det är dags för flytt så får du garanterat minskad stress, och en garanti för att överlämningen går smidigt. Med erfarna städare som utför ditt flyttstäd i Ljungby så kommer du garanterat klara besiktningen och leva upp till de höga krav som ställs. Du kan även boka flyttfirma i Ljungby via oss på SEM. Läs mer om flyttstädning Ljungby.

Byggstädning Ljungby – återställ ordningen och njut av renoveringen

Efter en renovering samlas det alltid damm som lätt sprider sig i hela hemmet. Låt SEM Städ återställa hemfriden så att ni kan få njuta av ert nya hem. Vi får bort byggkaoset med allt byggdamm. Boka en byggstädning i Ljungby. Läs mer om byggstädning.

Städning av dödsbo Ljungby – Städhjälp som stöttar

Vi finns vid er sida för att underlätta när en anhörig gått ur tiden. Vi kan hjälpa er med ett flertal städtjänster i Ljungby när det gäller att ta hand om ett dödsbo. Från rensning av dödsbo, tömning av dödsbo till städning av dödsbo. Vi vill göra detta tunga ärende lite lättare för er.

Fönsterputs Ljungby – en populär städtjänst att lägga till

Vår fönsterputs i Ljungby är en populär tilläggstjänst på våra abonnemangstjänster såsom storstädning, hemstädning och kontorsstädning. Få rena fönster så att du kan möta dagsljuset. Våra fönsterputsare i Ljungby erbjuder bra fönsterputs till bra pris. Vi erbjuder fönsterputs åt såväl företag, som privatpersoner. Läs mer om fönsterputs.

Visningsstädning – städning inför visning säkrar het budgivning

Bristfällig städning i en bostad under en visning får 40% av besökarna att bli irriterade visar undersökningar. Med en städning inför visning så får du garanterat rent från grunden och säkrar ditt livs kanske största affär. Låt proffsen utföra visningsstädningen, så sparar du tid och kan förbereda inför allt annat som ska göras med försäljningen av bostaden. Läs mer om visningsstädning.

Detta kostar städning i Ljungby

Vad kostar det att boka en städfirma i Ljungby? Vill du boka en städfirma med fast pris per timme, eller pris per kvadrat? Du kan anlita SEM Städ som din städfirma i Ljungby för olika typer av städtjänster.

Priser för städfirma är följande:

 • Fast pris på 35 kr/kvm baserat på antal kvm som ska städas. Detta gäller främst storstädning och visningsstädning.
 • Fast pris per timme baserat på antal timmar som man önskar ha städning. Detta gäller främst våra abonnemangstjänster såsom kontorsstädning, hotellstädning, och hemstädning. Priset för företag ligger på 350 kr ex. moms per timme för kontorsstädning och andra typer av hotellstädning. Hemstädning har ett pris på 239 kr per timme med RUT-avdrag. I dessa fall så har man en avtalad tid som det ska städas som uppskattats efter den typ av städning som är önskad.
 • Pris per timme för städfirma. Denna typ av städning passar för när man har olika typer av behov varje gång, eller beroende på säsong eller veckodag eller liknande.

Därför ska du välja vår städfirma i Ljungby

Vi har städning för alla sorters ändamål och budgetar då de flesta av våra städtjänster går att anpassa så att det passar just det du söker. Du kan ta bort och lägga till tjänster, samt på våra abonnemangstjänster så kan du själv välja hur ofta och till vilken grad du önskar ha städning. Priset på den städning du söker får du enkelt genom att ringa oss, eller fylla i formuläret.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Vad kostar städning med RUT-avdrag i Ljungby?

  Städtjänster är tack vare RUT-avdraget nu ännu billigare. Som privatperson kan du använda RUT-avdraget och endast betala 50% av priset på all städning. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag för städning.

  Städfirma Ljungby som erbjuder följande städtjänster:

  Miljövänlig städning

  Vi levererar städningar som är skonsamma för dig och för miljön.

  Certifierad städfirma Ljungby

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är en certifierad städfirma.

  Vad kostar städning?

  Få offert på en minut och se vad din städning kostar per timme eller per kvm.

  Omdömen från våra kunder ?

  Vickan Wahlén

  Elin S