Städfirma Skövde

Hinner du inte alltid med att städa? Anlita en skicklig städfirma i Skövde

Städfirmor i Skövde finns det många av, men vi levererar städhjälp i Skövde med extra omtanke. Boka städning hemma eller på kontoret och ha din egna städkonsult när du behöver städning. Vi är en städfirma i Skövde du kan lita på. Alla våra städtjänster har städgaranti, och all personal är utbildad.

Städhjälp som vår städfirma i Skövde erbjuder

SEM Städ är en städfirma som erbjuder olika typer av städning i Skövde. Vi vill finnas som din städkonsult nära till hands, när du kan tänkas behöva lite extra hjälp med städning i hemmet eller på jobbet. Välj de städtjänster som passar dig.

Städfirma Skövde pris

Vad kostar det att anlita en städfirma i Skövde? Vi har städning för alla plånböcker. Pris på städhjälp i Skövde beror på vilken typ av städning som önskas, men också vad som ska städas. Många av tjänsterna kan anpassas för att passa just din budget. Du kan anpassa våra städningar på abonnemang baserat på hur ofta, och vad du önskar ska ingå. Här kan du både ta bort, och lägga till städtjänster.

Hur får jag billig städning i Skövde med vår städfirma?

Vissa typer av städning har ett fast pris och baseras ofta på kvadratmeter som ska städas. Flyttstäd Skövde är ett klassiskt sådant exempel. Här kan du se priser på flyttstädning. Andra typer av städning har oftast ett timpris såsom hemstädning och kontorsstädning. För att veta priset för just det som du önskar så ta en minut och fyll i formuläret, så får du offert på städning där du ser just vad städning kostar för dig.

Fördelen är att du oftast kan anpassa kostnaden på städningen efter din budget genom att anpassa städningen efter dina behov. Önskar du ha ett städbolag som utför storstädning så kan du alltid anpassa både städningen och hur pass ofta du önskar att ha den utförd. Detta är ett enkelt sätt att anpassa tjänsten så att du kan få ett billigt pris på städning.

Använd RUT-avdrag på städfirmor i Skövde

Billigaste priset på städning får du om du använder RUT-avdraget. RUT-avdraget kan användas av privatpersoner för att få bra pris på städning. RUT-avdraget ger dig billigaste städningen då det ger dig halva priset på städtjänsten. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag för städning.

Vad är det för pris på städning i Skövde?

Du kan anlita SEM Städ som din städfirma i Skövde för massor av olika städservice.
Beroende på vilken städservice du önskar så har vi olika prisalternativ. Våra kostnader på städ finns från 239 kr fast pris per timme, 30 kr fast pris per kvm eller månadskostnad.
Fast pris från 30 kr/kvm baserat på antal kvm som ska städas. Detta gäller främst visningsstädning och storstädning.
Fast pris baserat på antal timmar som man önskar ha städning. Detta gäller främst våra abonnemangstjänster till exempel kontorsstädning, hotellstädning och hemstädning. Priset för företag ligger på 350 kr ex. moms per timme för kontorsstädning och andra typer av hotellstädning. Hemstädning har ett pris på 239 kr/timme med RUT-avdrag. I dessa fall så har man en avtalad tid som det ska städas som uppskattats efter den typ av städning som är önskad.
Timbaserat pris på städning. Denna typ av städning passar när man har olika typer av behov varje gång, beroende på säsong, veckodag eller liknande.
Vi har städning för alla sorters ändamål och budgetar då de flesta av våra städtjänster går att anpassa så att det passar just det du söker. Du kan ta bort och lägga till tjänster, samt på våra abonnemangstjänster så kan du själv välja hur ofta och till vilken grad du önskar ha städning. Priset på den städning du söker får du enkelt genom att ringa oss, eller fylla i formuläret.
W3.CSS W3.CSS

RUT-avdraget gör att du endast betalar 50% av priset på städning. Som privatperson kan du använda RUT-avdraget upp till en kostnad på 75 000kr per person och år. Ditt pris på städning som du får i offerten är redan justerat så att det visar ditt pris med RUT-avdrag. Du behöver inte aktivt göra något för att kunna använda dig av RUT-avdraget för städservice, utan vi sköter kontakten med Skatteverket då vi har F-skattsedel. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag för städning.

Priset på storstädning baseras på hur många kvadratmeter som ska städas, biutrymmen som skall inkluderas samt om fönsterputs önskas. Vårt pris börjar på 30 kr per kvm för privatpersoner som använder sig av rut-avdraget.
För företag som önskar storstädning är priset 52 kr per kvm som ska städas. Detta priset är ex. moms.

Vår kontorsstädning i Skövde har ett timpris på 350 kr ex. moms. Oftast har man samma behov av städning varje månad så det timbaserade priset övergår istället till ett fast månadspris för de avtalade städtimmar man kommit överens om för att täcka upp de behov man har.

Pris på dödsbostädning i Skövde är 60 kr per kvm inklusive moms och exklusive RUT. Ett dödsbo har endast möjlighet att få RUT-avdrag för de tjänster som utförts före dödsfallet, t ex om det städats eller liknande innan personen gick bort. Det innebär att hushållsarbete som utförts efter dödsfallet inte kan bli föremål för skattereduktion. Det är inte heller möjligt för efterlevande barn att få rutavdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet. Det innebär att dödsboet inte kan få rutavdrag för flyttstädning vid försäljning av bostadsrätt.

  Gratis offert inom 1 minut


  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Miljövänlig städning

  Vi levererar städningar som är skonsamma för dig och för miljön.

  Certifierad städfirma

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är en certifierad städfirma.

  Vad kostar städning?

  Få offert på en minut och se vad din städning kostar per timme eller per kvm.

  Omdömen från våra kunder ?

  Elisabeth T

  Elin S