Städfirma Uppsala

Städfirma Uppsala - Vi hjälper dig med bäst städning

Vi är en städfirma i Uppsala med lång erfarenhet av städning och vi erbjuder rutinerade städare. SEM Städ är en städfirma med över 11 års erfarenhet av att utföra städtjänster. Vi är en av de städfirmor i Uppsala som erbjuder olika typer av städhjälp för att du ska få bra städning. Vi hjälper dig med bäst städning i Uppsala. Med oss kan du boka städning hemma eller på kontoret och ha din egna städkonsult när du behöver städning.

Därför är vi ett självklart val som städarna i Uppsala

Vi är mycket stolta över att kunna vara en bra och trygg städfirma i Uppsala

 • 9 av 10 väljer SEM Städ
 • Bra kundbetyg: 5 av 5
 • 11 års erfarenhet av städhjälp
 • Ingen milersättning
 • Utbildad personal
 • Städmaterial ingår

Få städhjälp i Uppsala med städfirma SEM Städ

SEM Städ hjälper dig hitta rätt städhjälp för din vardag i Uppsala. Vi är ett städbolag där de flesta av våra städtjänster helt eller delvis kan anpassas till just den typ av städning i Uppsala som du behöver. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag med vår städning i Uppsala. Hitta den städservice nedan som passar dig bäst.

Städbolag i Uppsala - våra typer av städning

Storstädning Uppsala – städbolag som hjälper dig få rent och fint från grunden

Ibland behövs det rejäla tag för att få det riktigt rent, och ibland vill man kanske ha det extra fint inför en kommande högtid. En storstädning bör göras då och då för att behålla en hög standard. Att boka en städfirma i Uppsala för denna grundliga städning är därför ett utomordentligt sätt att få mera tid. Boka en storstädning i Uppsala när du behöver det; månatlig, kvartalsvis eller kanske vid en högtid? Läs mer om storstädning.

Städning inför flytt – städning med bäst städ när du behöver det

Städning i Uppsala som är räddaren i nöden. Det är skönt att låta en städfirma avlasta dig på din flyttdag. Med en städfirma vid din sida när det är dags för flytt så får du garanterat minskad stress, samt en garanti för att överlämningen går smidigt. Med erfarna städare som utför ditt flyttstäd i Uppsala så kommer du garanterat klara besiktningen och leva upp till de höga krav som ställs. Läs mer om flyttstädning Uppsala.

Byggstädning Uppsala – städfirma för byggstäd efter renovering i Uppsala

Efter en renovering samlas det alltid damm som lätt sprider sig i hela hemmet. Låt SEM Städ återställa hemfriden så att ni kan få njuta av ert nya hem i Uppsala. Städbolaget SEM får bort byggkaoset med allt byggdamm. Boka en byggstädning i Uppsala. Här kan du läsa mer om byggstädning.

Städning av dödsbo Uppsala – Städhjälp som stöttar

Det är tryggt att ha en trogen städfirma som finns vid er sida för att underlätta när en anhörig gått ur tiden. Vi kan således hjälpa er med ett flertal städtjänster i Uppsala när det gäller att ta hand om ett dödsbo. Från rensning av dödsbo, tömning av dödsbo till städning av dödsbo. Vi vill göra detta tunga ärende lite lättare för er. Läs mer om dödsbostädning.

Visningsstädning Uppsala – städning inför visning säkrar het budgivning

Bristfällig städning i en bostad under en visning får 40% av besökarna att bli irriterade visar undersökningar. Med en städning inför din visning i Uppsala så får du garanterat rent från grunden och säkrar ditt livs kanske största affär. Låt proffsen utföra visningsstädningen, så sparar du tid och kan förbereda inför allt annat som ska göras med försäljningen av bostaden. Läs mer om visningsstädning.

Fönsterputs Uppsala – en populär städservice att lägga till

Vår fönsterputs i Uppsala är en populär tilläggstjänst på våra abonnemangstjänster såsom storstäd, hemstäd och kontorsstäd. Få rena fönster så att du kan möta dagsljuset. Våra fönsterputsare i Uppsala erbjuder bra fönsterputs till bra pris. Vi erbjuder fönsterputs åt såväl företag, som privatpersoner. Läs mer om fönsterputs.

Kontorsstädning Uppsala - städfirman som fixar arbetsro på jobbet

Vi vet hur viktigt det är att finna arbetsro, och ha en arbetsplats man stormtrivs på. Med oss vid din sida så kan du även få tjänster såsom blomvattning och fönsterputs. Vi erbjuder bra pris på kontorsstädning i Uppsala, samt hög kvalité. Dessutom så är det alltid samma städare på plats. Läs mer om kontorsstädning.

Pris för städhjälp från städfirma i Uppsala

Vad kostar det att boka en städfirma i Uppsala? Vill du boka ett städbolag med fast pris per timme, eller pris per kvadrat? Du kan anlita SEM Städ som ditt städbolag i Uppsala, men även som städfirma i hela Uppsala län för olika typer av städning.

Pris för städfirma med städhjälp i Uppsala

Fast pris från 30 kr/kvm baserat på antal kvm som ska städas. Detta gäller främst visningsstädning och storstädning i Uppsala.
239 kr per timme för hemstädning inkl. RUT-avdrag.
Kontorsstädning kostar 350 kr ex. moms per timme.
Företagsstädning såsom hotellstädning kostar 350 kr per timme ex. moms.

Vi har städning för alla sorters ändamål och budgetar då de flesta av våra städtjänster går att anpassa så att det passar just det du söker. Du kan ta bort och lägga till tjänster, samt på våra abonnemangstjänster så kan du själv välja hur ofta och till vilken grad du önskar ha städning. Priset på den städning du söker får du enkelt genom att ringa oss, eller fylla i formuläret.
W3.CSS W3.CSS

RUT-avdraget gör att du endast betalar 50% av priset på städning. Som privatperson kan du använda RUT-avdraget upp till en kostnad på 75 000 kr per person och år. Ditt pris på städning som du får i offerten är redan justerat så att det visar ditt pris med RUT-avdrag. Du behöver inte aktivt göra något för att kunna använda dig av RUT-avdraget för städservice, utan vi sköter kontakten med Skatteverket då vi har F-skattsedel. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag för städning.

Priset på storstädning i Uppsala baseras på hur många kvadratmeter som ska städas, biutrymmen som skall inkluderas samt om fönsterputs önskas. Vårt pris börjar på 30 kr per kvm för privatpersoner som använder sig av rutavdrag.
För företag som önskar storstädning är priset 52 kr per kvadratmeter som ska städas. Detta priset är ex. moms.

Vår kontorsstädning i Uppsala har ett timpris på 350 kr ex. moms. Oftast har man samma behov av städning varje månad så det timbaserade priset övergår istället till ett fast månadspris för de avtalade städtimmar man kommit överens om för att täcka upp de behov man har.

Pris på dödsbostädning i Uppsala är 60 kr per kvm inklusive moms och exklusive RUT. Ett dödsbo har endast möjlighet att få RUT-avdrag för de tjänster som utförts före dödsfallet, t ex om det städats eller liknande innan personen gick bort. Det innebär att hushållsarbete som utförts efter dödsfallet inte kan bli föremål för skattereduktion. Det är inte heller möjligt för efterlevande barn att få rutavdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet. Det innebär att dödsboet inte kan få rutavdrag för städning vid försäljning av bostadsrätt.

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Hushållsnära tjänster Uppsala

  Städhjälp i Uppsala är en tjänst som ingår i de hushållsnära tjänster som inkluderas av RUT-avdraget. Här kan du därför välja mellan olika typer av städhjälp i Uppsala såsom storstädning, visningsstädning eller städning hemma, och de alla klassas som hushållsnära tjänster. Dessutom kan du även boka oss som din flyttfirma i Uppsala.

  Så skapar vi utrymmen där du stormtrivs i Uppsala

  Under vår långa tid som städfirma i Uppsala så har vi lärt oss vad som är viktigt för att kunna vara en trygg aktör inom städservice: pålitlighet, kunskap och trygghet. Våra värderingar genomsyrar alla tjänster vi utför där vi ger lika värde till Samhälle och våra kära medarbetare, Ekonomi där lika lön för lika arbete är ledord, och Miljö för att vi ska ha en hållbar omvärld och framtid att värna om. Därför väljer våra kunder SEM Städ som deras städbolag i Uppsala.

  Andra städtjänster från städfirma Uppsala

  Miljövänlig städning Uppsala

  Vi levererar städningar som är skonsamma för dig och för miljön.

  Certifierad städfirma Uppsala

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är en certifierad städfirma i Uppsala.

  Offert från städfirma i Uppsala?

  Få offert på en minut och se vad din städning kostar per timme eller per kvm.

  Omdömen från våra kunder ?

  Vickan Wahlén

  Elin S