Städfirma Växjö

Städfirma Växjö - Vi hjälper dig med bäst städning

SEM Städ är en städfirma i Växjö med över 11 års erfarenhet av att utföra städtjänster. Det finns många städfirmor i Växjö. SEM Städ är ett städföretag som garanterar dig ett rent resultat, med tryggheten av utbildad städpersonal, samt städgaranti till bra pris på städning. Vi hjälper dig med bra städning i Växjö. Med oss kan du boka städning hemma eller på kontoret och ha din egna städkonsult när du behöver städning.

Olika typer av städning i Växjö som vi som städfirma erbjuder:

SEM Städ är en städfirma som utför olika typer av städning i Växjö för att göra det enkelt för dig att välja städfirma i Växjö. Vilka städtjänster du än kan tänkas att behöva, så finns vi där vid din sida.

Hemstädning med din lokala städfirman i Växjö

Gör din vardag enklare, och minska stressen i hela hushållet med en regelbunden städning hemma. Du bestämmer själv hur ofta du önskar ha städning hemma i Växjö. Kanske en gång i veckan, eller mer sällan. Vi ser till att det alltid är samma personal som utför din städning hemma. Läs mer om hemstädning.

Storstädning Växjö – städbolag som hjälper dig få rent och fint från grunden

Få det ordentligt städat, utan att själv behöva lägga energi på det. Ibland är det skönt med lite hjälp, och någon som kan utföra grovjobbet. Du bestämmer hur ofta du önskar att utföra en storstädning. Kanske passar en sådan städning en gång i månaden, eller du kanske önskar ha det extra rent lagom till ett firande eller högtid. Städfirma SEM Städ står till din tjänst! Läs mer om storstädning i Växjö.

Flyttstädning Växjö – städhjälp för perfekt flytt med skinande resultat

Ska du flytta, och behöver få det städat efter din flytt i Växjö? Vi ordnar med ditt flyttstäd i Växjö, så att du kan fokusera på annat. Boka en trygg städfirma. Läs mer om flyttstädning i Växjö.

Byggstädning Växjö – städfirma som din återställare i Växjö

Kanske har du precis renoverat och äntligen blivit klar med drömprojektet, men det återstår en sista pusselbit innan ni kan pusta ut: få bort allt byggdamm. Boka en byggstädning i Växjö så ordnar vi det så att ni får det städat och rent igen. Läs mer om byggstädning.

Städning av dödsbo i Växjö – städhjälp som stöttar

Då kraften kanske inte finns till så finns vi till hands för att utföra städning av dödsbo. Utöver själva städningen, så kan vi även stå till tjänst med tömning av bohaget, och visningsstädning om det är så att boendet ska säljas.

Kontorsstädning Växjö – städfirman som fixar arbetsro på jobbet

SEM Städ utför även städning åt företag. En vanlig företagstjänst är just kontorsstädning. Vi ser till så att ni får en trevlig omgivning på ert jobb. Behöver blommorna vattnas så finns även detta till hands. Läs mer om kontorsstädning.

Fönsterputs Växjö – en populär städservice att lägga till

Se bra ut! Våra fönsterputsare erbjuder bra fönsterputs till bra pris i Växjö med närområden. Vi erbjuder fönsterputs åt såväl företag, som privatpersoner. Läs mer om fönsterputs.

Vad är det för pris på städning i Växjö?

Vad kostar en städfirma i Växjö? Det beror givetvis på vilken typ av städning som önskas, men också vad som ska städas. Vissa typer av städning har ett fast pris och baseras ofta på kvadratmeter som ska städas. Städning inför flytt och visningsstädning är ett klassiskt sådant exempel. Här kan du se priser på flyttstädning. Andra typer av städning har oftast ett timpris såsom hemstädning och kontorsstädning. För att veta priset för just det som du önskar ha städning av så ta en minut och fyll i formuläret, så får du offert på städning där du ser just vad städning kostar för dig.

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Vad kostar städning med RUT-avdrag i Växjö?

  RUT-avdraget kan användas av privatpersoner för att få bra pris på städning. RUT-avdraget ger dig billigaste städningen då det ger dig halva priset på städtjänsten. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag för städning.

  Städning och mycket annat från städföretag i Växjö. Se nedan:

  Miljövänlig städning från vår städfirma i Växjö

  Vi levererar städningar som är skonsamma för dig och för miljön.

  Certifierad städfirma i Växjö

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och är en certifierad städfirma.

  Vad kostar städning i Växjö?

  Få offert på en minut och se vad din städning kostar per timme eller per kvm.

  Omdömen från våra kunder ?

  Tony Falk

  Elin S