Storstädning Örebro

Storstädning Örebro - Så hjälper vi med att storstäda

En storstädning i Örebro är en större städning som gör rent från grunden. Här använder man förutom anpassade redskap, även metoder samt rengöringsmedel som går ner på djupet och avlägsnar smuts på alla ytskikt. Med en storstädning i Örebro från SEM Städ så behåller du en hög nivå på ditt hem och du får samtidigt tid till annat. Låt den bästa städfirman i Örebro utföra din storstädning för att du ska få det rent och fint hemma.

Storstädning med bästa städarna i Örebro

Vår storstädning är en “all inclusive-upplevelse”. Få rent och fint hemma hos dig i Örebro med professionella städare från SEM Städ. Vi gör rent där man kanske inte vanligtvis rengör dagligen, samt i utrymmen som är dessutom svåra att komma åt. Det är ett stort arbete som vi gör med omsorg och engagemang. Vår storstädning inkluderar följande:

 • Städmaterial
 • 3 dagars städgaranti
 • Erfaren personal
 • Ansvarsförsäkring

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Så ofta ska du storstäda

  Storstädning bör utföras regelbundet för att behålla en bra standard på ditt hem. Detta är på grund av att denna städning är en mer grundlig städning.

  Många bokar storstädning i Örebro 1 gång per månad, medan andra har det en gång per kvartal och då anpassar listan för storstädningen efter det som behöver göras per säsong. Vanligt är att man väljer att lägga till fönsterputs på våren då solen börjar titta fram. Läs mer i “Hur ofta ska man städa?”.

  Boka en storstädning i Örebro när du behöver skapa lite extra tid, mindre stress och hemfrid. En storstädning fungerar således lika till ensamhushåll, till barnfamilj, inför en högtid som till städning efter fest. Det är dina önskemål och behov som styr.

  Extra städservice i Örebro för storstäd

  Anpassa din storstädning i Örebro efter det behov och omständigheter som du har just nu. Beroende på säsong, reguljär städning eller städning inför högtid så behövs olika typer av städning. En storstädning efter en fest, ser därmed inte likadan ut som en storstädning inför en festlighet. Ta därför en titt på de tjänster vi erbjuder till storstädning, så kan du skräddarsy din städning så som du har behov för. Vi har en komplett lista för storstädning som vi skapat för att kunna ge dig extra omtanke. Vi kan hjälpa dig med följande städning för att du ska få hemfrid:

  • Fönsterputs
  • Rengöring av persienner
  • Invändig ugnsrengöring
  • Invändig rengöring av kylskåp och frys
  • Putsning av kristallkrona
  • Invändig rengöring av köksskåp och lådor
  • Förråds-, balkong- och garagestädning

  Vad kostar en storstädning i Örebro?

  Storstädning i Örebro har ett pris på 35 kr/kvm under 100 kvm. Pris för storstädning baseras därför på antal kvm som du önskar ha städat. Du kan således lägga till biytor samt tjänster såsom garage, inglasad balkong och förråd med mera i din storstädning.

  Prisexempel på storstädning Örebro:

  • Pris storstädning av lägenhet 50 kvm: 1750 kr
  • Pris storstädning av lägenhet 85 kvm: 2975 kr
  • Storstädning av villa över 100 kvm kostar: 30 kr/kvm.

  *Priserna ovan är inkl. moms och med nyttjat RUT-avdrag.

  Alla bostäder ser olika ut, och har olika behov. Därför är det bästa sättet att få ett exakt pris att be om en offert på storstädning via vårt formulär, eller kontakta oss direkt.

  Pris på extra städservice att lägga till i din storstädning i Örebro

  Du kan alltid lägga till städtjänster till din storstädning för att kunna anpassa din storstäd så som du behöver ha den. Nedan ser du vår prislista för denna städservice.

  Fönsterputs: 239 kr / h

  Rengöring av persienner: 99 kr/st

  Invändig ugnsrengöring: 490 kr

  Invändig rengöring av kylskåp och frys: 399 kr

  Putsning av kristallkrona: 399 kr

  Invändig rengöring av köksskåp och lådor: 239 kr/timme

  Förråds-, balkong- och garagestädning: 35 kr per kvm

  *Priserna ovan är inkl. moms och med nyttjat RUT-avdrag.

  Storstäda checklista

  Vad ska ingå i en storstädning? Med vår lista för storstädning får du en grundlig rengöring med allt från städning av badrum, rengöring av kakelfog, moppning av golv, till rengöring av ugn. Beroende på hur ofta och av vilken anledning du önskar storstäda i Örebro, så kan du därför anpassa din lista för storstädning så att den passar just det behov som du har just nu. Se vår lista för storstädning för att se vad som ska ingå i storstädning. Denna listan är vår standard för vad som ska ingå i en storstädning i Örebro, men den kan oavsett anpassas efter behov och önskemål. Här hittar du vår checklista för storstädning.

  Använd RUT-avdraget för storstädning Örebro så får du 50% billigare pris

  RUT-avdraget går att använda på alla hushållsnära tjänster. Därmed inkluderas även storstädning. RUT-avdraget kan användas av alla privatpersoner som betalar skatt i Sverige. Du behöver således inte aktivt göra något för att kunna använda RUT-avdraget till din storstädning, utan det sköter städföretaget. Med RUT för städning så betalar du endast 50% av priset. Priset för storstädning är redan justerat med RUT redan när du får offerten.

  Du kan läsa mer om vad som krävs för att använda RUT-avdraget hos Skatteverket. Här kan du också kolla om du har rätt till RUT-avdrag om du är osäker. Du kan även boka flyttfirma i Örebro samt flyttstädning Örebro via oss på SEM.

  Fler tjänster

  Perfekt storstädning Örebro

  Vi garanterar perfekt storstädning i Örebro med 3 dagars garanti.

  Boka storstäd i Örebro med trygghet

  Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och har ekocertifiering.

  Offert på storstädning Örebro?

  Få offert med kostnad för ditt storstäd i Örebro på 1 minut.

  Omdömen från våra kunder ?

  Elisabeth J

  Elin S