Storstädning

Storstädning - Så hjälper vi med att storstäda

Återfå din hemfrid med storstädning som ger ett skinande hem som är rent från grunden. Låt SEM Städ göra din storstädning hemma, så att du kan spara tid till annat. Vårt storstäd passar lika bra för lägenhet och villa som till städning efter fest. Vi utför storstädning som förutom är prisvärd, dessutom är noggrann och mycket uppskattad.

Så skapar vi hemfrid med storstädning hemma

Vår storstäd återställer dina ytskikt. Vi gör rent där man kanske inte vanligtvis rengör dagligen, samt i utrymmen som är svåra att komma åt. Det är ett stort arbete som vi gör med omtanke och engagemang. Vår storstädning inkluderar följande:

 • Städmaterial
 • 3 dagars städgaranti
 • Erfaren personal
 • Städning efter önskemål

  Gratis offert inom 1 minut
  Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

  Storstädning ger hemfrid

  Behåll hemfriden med en hög nivå på ditt hem. Storstädning är en större städning som du kan boka in när det passar dig. Denna typ av städning innebär en grundlig städning av utrymmen man kanske inte vanligtvis rengör dagligen, samt metoder som gör rent från grunden. En regelbunden storstäd underlättar därför att behålla ordningen hemma.

  Många väljer att boka storstädning 1 gång per månad, medans andra har det en gång/kvartal och anpassar listan för storstädningen efter det som behöver göras per säsong. Vanligt är att man väljer att lägga till fönsterputs på våren då solen börjar titta fram. Det går även utmärkt att boka en storstädning inför en högtid för att få det fint till bjudningen, och lika bra att boka städning efter fest för att röja undan.

  Lista för storstäd med extratjänster du kan lägga till

  Vi vet att alla hem är olika. Därför är det viktigt för oss att du kan skräddarsy städningen precis efter det som du behöver. Vi har en lång lista med moment som du kan lägga till i ditt storstäd hemma. Låt oss göra grovjobbet med extra omtanke. Vi kan hjälpa dig med följande städning för att du ska få hemfrid:

  • Fönsterputs
  • Rengöring av persienner
  • Invändig ugnsrengöring
  • Invändig rengöring av kylskåp och frys
  • Putsning av kristallkrona
  • Invändig rengöring av köksskåp och lådor
  • Förråds-, balkong- och garagestädning

  Vad kostar en storstädning?

  Storstädning har ett pris på 35 kr/kvm under 100 kvm. Pris för storstädning baseras därför på antal kvadratmeter som du önskar ha städat. Du kan alltid lägga till biytor såsom garage, inglasad balkong och förråd i ditt storstäd.

  Prisexempel på storstädning:

  • Pris storstädning av lägenhet 50 kvm: 1750 kr
  • Pris storstädning av lägenhet 85 kvm: 2975 kr
  • Storstäd av villa över 100 kvm kostar: 30 kr/kvm

  *Priserna ovan är inkl. moms och med nyttjat RUT-avdrag.

  Alla bostäder ser olika ut, och har olika behov. Därför är det bästa sättet att få ett exakt pris att be om en offert på storstädning via vårt formulär, eller kontakta oss direkt.

  Pris på extra städtjänster att lägga till storstädning

  Du kan alltid lägga till städtjänster till ditt storstäd för att kunna anpassa din städhjälp så som du behöver ha den. Nedan ser du vår prislista för dessa städtjänster.

  Fönsterputs: 239 kr / h

  Invändig ugnsrengöring: 200 kr

  Rengöring av persienner: 200 kr

  Invändig rengöring av kylskåp och frys: 200 kr

  Invändig rengöring av köksskåp och lådor: 200 kr

  Putsning av kristallkrona: 200 kr

  Förråds-, balkong- och garagestädning: 35 kr per kvm

  Priserna ovan är inkl. moms och med nyttjat RUT-avdrag.

  Storstäda checklista

  Vad ska ingå i ett storstäd? Med vår lista för storstädning så inkluderas allt du behöver för att skapa hemfrid. Använd vår checklista för storstädning för att enkelt kunna se vad som ingår när du bokar oss för storstäd. Den går dessutom lika bra att ha som underlag när du själv önskar städa på egen hand hemma så att du får städat i alla utrymmen. Vår lista för storstädning inkluderar alla moment som ingår i ett storstäd. Här hittar du vår checklista för storstädning.

  RUT avdrag storstädning

  RUT-avdraget går att använda på alla hushållsnära tjänster. Här inkluderas även storstädning. Alla privatpersoner som betalar skatt i Sverige kan använda RUT-avdraget för storstädning. Med RUT för städning så betalar du endast 50% av priset. Städbolaget sköter kontakten med Skatteverket, så du behöver således själv inte göra något för att använda dig av RUT. Priset för storstäd är redan justerat med RUT redan när du får offerten.

  Du kan läsa mer om vad som krävs för att använda RUT-avdraget hos Skatteverket.

  W3.CSS W3.CSS

  Du kan boka SEM Städ för att utföra städning av lägenhet. Behöver du storstädning av lägenhet så baserar vi städningen på vår checklista för storstädning. Du kan själv anpassa städningen utefter dina önskemål och dessutom lägga till de tjänster som passar dig.

  Boka oss för städning efter fest. Storstädning passar alldeles utmärkt att boka efter en fest. På så sätt kan du roa dig lite extra, och dessutom får njuta lite extra av lugnet efter stormen. Vi tar hand om städning efter festen så tar du hand om förberedelserna för festen.

  Storstädning av badrum ska göras regelbundet, gärna dagligen. Ibland kan det vara skönt att ha någon som kommer och därmed tar hand om den större städningen av toaletten så att även de mest svåråtkomliga utrymmena rengörs. Boka oss för din städning av badrum.

  Storstädning hemma bör man utföra regelbundet. Denna typen av städning behåller en hög nivå på hushållet då man rengör de utrymmen som man inte rengör dagligen och de utrymmen som är lite mer svåråtkomliga. Vår tjänst kan bokas med eller utan fönsterputs beroende på önskemål och säsong. Det finns många platser att utföra en storstädning på. Den vanligaste förfrågan vi på SEM Städ får gällande denna städning är just storstädning hemma. Vår tjänst är väldigt populär att boka regelbundet för att få en ordentlig städning av hemmet.

   Gratis offert inom 1 minut
   Jag godkänner till att ta emot kommunikation i enlighet med integritetspolicyn.

   Hur ofta ska man storstäda?

   Hur ofta en storstädning ska utföras beror på hur fort det bildas smuts, hur många som bor i hushållet, och vilka utrymmen vi pratar om. För mer detaljerad rådgivning, läs “Hur ofta ska man städa?”.

   Fler tjänster

   Perfekt storstäd

   Vi garanterar perfekt storstäd med 3 dagars städgaranti.

   Boka storstäd med trygghet

   Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och har ekocertifiering.

   Offert på storstäd?

   Få offert med kostnad för ditt storstäd på 1 minut.

   Omdömen från våra kunder ?

   Vickan Wahlén

   Elin S